Ako cez Kočnera Fica a vlastencov odstránime a Slovensko zničíme!

My sme svetovládci, a preto robíme všetko pre nastolenie našej zvrchovanej moci nad celým svetom. Do zúrivosti nás však privádza trúfalosť, s akou Putin vytrhol z našich pazúrov Rusko a odráža útoky nám verne oddaných (za slušné peniaze) liberálov. Ba dokonca vyhlásil, že liberalizmus je už prežitkom a bude porazený!  Ten si ale fandí! Ale aspoň s Ukrajinou sme mu podkúrili, hoci nevyšlo všetko tak, ako malo. Krym nám vyfúkol spod nosa a aj s Donbasom robí len samé problémy. Navyše sa spriahol s Čínou a doslova sa nám vysmieva, že vraj na Východe vybudujú úplne novú civilizáciu založenú na iných princípoch a hodnotách než sú tie naše – diabolské. Dokonca doviedol do prezidentského kresla Trumpa, ktorý sa nám vzoprel a stále viac sa mu darí. No nie je to na porazenie? A tak krásne sme to mali naplánované a rozohrané. Už sme sa blížili k vytúženému cieľu, a zrazu toto.

Útechou je nám aspoň, že stále máme ako-tak pod kontrolou Európu cez EÚ, a tú veru zo svojich rúk len tak ľahko nepustíme. Máme s ňou skvelé plány. Musíme ju totálne ovládnuť stoj čo stoj. Degradujeme a oslabujeme jej pôvodné obyvateľstvo cez jeho ekonomické zotročovanie a satanistické ideológie ateizmu a liberálneho humanizmu, propagáciu primitívnej a vulgárnej kultúry, rozvrat morálky a rodiny, multikulturalizmus, LGBTI, gender a feminizmus. Následne ho s pomocou démonického a vražedného islamu zdecimujeme a vymeníme za primitívnejšie a ľahšie ovládateľné arabské a africké. Šarapatu nám však spôsobuje zoskupenie V4, ktoré sa vzpiera našim zámerom. S Maďarskom a Poľskom je to problém pre ich vlastenectvo, ale so Slovenskom ako najslabším článkom, národne slabo uvedomelým, si určite poradíme.

Kým bol pri vláde v USA náš človek Obama, všetko išlo ako po masle. Dokonca aj Fico mal pred nami obrovský rešpekt a strach, a tak nám ustupoval takmer vo všetkom. Chcel ísť do „jadra“, schválil inkvizičnú novelu zákonov o boji proti extrémizmu, poskytol výdatnú finančnú podporu našim mimovládkam, ba dokonca bol odhodlaný podpísať aj našu transatlantickú dohodu TTIP, nakoniec stopnutú drzým Trumpom. Fico si myslel, že nám týmito krokmi ulahodí a necháme ho na pokoji. Veľmi sa však mýlil. Nepochopil, že naším cieľom je Slovensko úplne ovládnuť a rozvrátiť.

Čas súri, lebo problémy, ktoré nám spôsobuje Trump nás nútia konať rýchlo a rázne. Na Slovensku sa nám zatiaľ dobre darí. Pod dohľadom našich tajných služieb a s pomocou korupčných peňazí sme vybudovali rozsiahlu sieť našich mimovládok s ich „občianskymi aktivistami“, silný tretí sektor a piatu kolónu, úspešne prenikáme do mocenských štruktúr a štátnych orgánov, pracuje pre nás oligarchia z Esetu, Penty či iných finančných zoskupení, ovládli sme takmer celý mediálny priestor, v našich službách sú vysoko postavení agenti počnúc od ministra zahraničných vecí, cez ukrajinského majdanistu a zákonného zástupcu pozostalých po sakrálnej vražde, až po bývalého prezidenta a súčasnú prezidentku. Aj mládež sme osprosteli a odnárodnili. Stále máme dosť financií na to, aby sme mohli dobre zaplatiť tých, čo nám oddane slúžia. Nie sme predsa žiadni škrobi!  Ale za svojimi cieľmi ideme nekompromisne, aj cez mŕtvoly.

Nič nám nemohlo poslúžiť lepšie ako vražda, zodpovednosť za ktorú by sme pripísali na vrub vlády, čím by sme vyvolali voči nej obrovskú nespokojnosť, masové protesty, ba až majdan. Preto náš agent, istý Kanaďan, naservíroval naivnému Kuciakovi na stôl dojemný príbeh o tom, ako talianska mafia podnikajúca na Slovensku v poľnohospodárstve je prepojená na vládu. Nášho agenta sme následne zo Slovenska stiahli, zrežírovali sakrálnu vraždu a rozbehli veľké protivládne protesty nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Dosiahli sme, že odstúpil Kaliňák a Fico, ale bolo to stále málo. Ba dokonca bolo zastavené ako irelevantné aj sledovanie nami naservírovanej talianskej stopy. A keď sa už vnímavým ľuďom začalo v hlavách brieždiť, že vo vražde sme namočení my a do podozrenia sa dostávali naši agenti Nicolson, Lipšic či „dobrý anjel“, ktorý sa pár mesiacov predtým bol porozprávať so Sorošom o Cigánoch na Spiši, nemohli sme to nechať len tak. Je síce pravda, že my s našimi agentmi sme nedotknuteľní, ale šírenie „konšpiračnej teórie“ by mohlo nahrávať Ficovi a vlastencom a prekaziť naše zámery úplne ovládnuť Slovensko a rozbiť V4.

Tak sme museli vymyslieť plán a rozpracovať scenár, ktorým by sme nielen odvrátili od seba podozrenie, ale s ešte väčšou vervou  zaútočili na Fica a vlastencov s cieľom ich diskreditácie v očiach verejnosti. Veď sme predsa majstri intríg a spravodajských hier! A tu sa nám ako dar „boží“ (rozumej dar Satana) do cesty nepriplietol nik menší než sám kontroverzný podnikateľ Marián Kočner, ktorý začal byť voči nám neskutočne drzý. Predložil na preplatenie akési zmenky našej televízii Markíza, ba dokonca zriadil internetový portál Na pranieri, kde našich novinárov, hlavne Lipšicovo stádo začal kritizovať a hanobiť zbierajúc na nich aj s pomocou Petra Tótha rôzne pikošky na ich kompromitáciu. Začal sa správať neohrozene ako sám veľký Donald Trump – spolu s Putinom naši najväčší úhlavní nepriatelia. No ale čo je veľa, to je veľa! Kočner nám vošiel do rany ako na zavolanie. Zakrátko sme dosiahli to, že bol obvinený z falšovania zmeniek a zatvorený. To bol však len začiatok.

Pristúpili sme k realizácií diabolského plánu. Vyhliadli sme adeptov, ktorí by sa nám najviac hodili do úlohy fiktívnych vrahov. Išlo o bývalých policajtov. Jednému sme prisúdili úlohu strelca, druhému – šoféra, tretiemu – sprostredkovateľa. Na nich sme cez našich ľudí vo vyšetrovacích orgánoch začali upriamovať pozornosť. Vyšetrovatelia, policajti a prokurátori s radosťou prijali náš scenár, lebo konečne mali niečo v rukách ako odpoveď pre nedočkavú verejnosť a náš sústavný mediálny tlak. Na túto našu návnadu ochotne skočili všetci, aj naši protivníci a všetci sa začali vyjadrovať, že vyšetrovatelia a prokurátori majú ich dôveru. Veď konečne bol urobený významný krok a posun vo vyšetrovaní vraždy. A o to predsa všetkým šlo. Nám sa tým naplno rozviazali ruky a mohli sme pristúpiť k ďalším krokom smerujúcim ku konečnému cieľu – odsúdeniu Mariána Kočnera a cez neho kompromitáciu všetkých našich protivníkov. Ale poďme pekne po poriadku.

Do roly sprostredkovateľa sa nám najlepšie hodil Zoltán Andruskó, lebo bol priateľom Zsuzsovej, ktorá je zasa dobrou známou Kočnera. Zsuzsovej sme prisúdili úlohu druhoradej objednávateľky vraždy a zároveň sme začali cez naše média masírovať verejnú mienku informáciami, že pravdepodobným hlavným objednávateľom by mohol byť Kočner. Vzhľadom k tomu, že Zoltán Andruskó je trestne stíhaný aj za daňové a poistné podvody, nebol pre nás žiadny problém ho pritlačiť k múru a donútiť hrať našu hru, vyhlasovať vždy to, čo my chceme. Za to sme mu sľúbili, že ho z patálií vysekáme a ako vidíte, svoj sľub plníme. Andruskó za vzornú spoluprácu s políciou bol preradený z pozície obvineného do pozície svedka. Našťastie neuvedomuje si, aký osud zvyčajne čaká tých, ktorí nám síce poslúžia, ale u ktorých hrozí, že začnú neskôr spievať.  No a Peter Tóth po zatknutí Kočnera má z nás taký strach, že radšej dosvedčí všetko, čo chceme, len aby sme ho neobvinili ako komplica Kočnera pri objednávke vraždy.

Je síce pravda, že neexistujú žiadne usvedčujúce dôkazy proti obvineným, okrem „svedectiev“  Andruskóa, ktorý ako jediný vzorne spolupracuje a vyhlasuje to, čo mu naservírujeme, ale to predsa musí stačiť! Ostatní samozrejme nemôžu spolupracovať, veď o okolnostiach vraždy nemajú ani páru. Nečakane, pravda, „šofér“ Marček vzal vinu na seba, ale podľa toho, ako popisoval priebeh vraždy, bolo jasné, že o nej nič nevie. Zrejme tým chcel vyslať navonok signál, akási núdzové volanie SOS, že celé vyšetrovanie je jedna vykonštruovaná fraška, ale jeho hlas našťastie hneď zanikol.

Najprv Andruskó obvinil údajných nájomných vrahov a Zsuzsovú. Na tú bol následne vyvíjaný nátlak, aby zvalila vinu na Kočnera, a tak si zabezpečila poľahčujúce okolnosti. Tá je však tvrdá nátura a stále odoláva. Tak nám nezostalo nič iné, než znovu požiadať Andruskóa, aby on obvinil Kočnera. Je síce pravda, že bolo absurdné a nelogické tak dlho otáľať a neobviniť Kočnera hneď, ale našťastie verejnosť si túto absurditu neuvedomila a znovu nám naletela. Aspoň sme sa presvedčili, že s verejnou mienkou si môžeme robiť, čo sa nám len zachce. Aj keď jej naservírujeme, že Kočner je agentom Putina, aj to nám zožerie aj s navijakom. Veru, keď sa tak krásne všetko vyvíja, prečo by sme cez Andruskóa neurobili z Kočnera aj masového vraha?  A tak na náš pokyn Andruskó vyhlásil, že nájomní vrahovia sa chystali zavraždiť aj prokurátorov Šufliarskeho, Žilinku a nášho majdanistu Lipšica, z ktorého sa zrazu z podozrivého zo spoluúčasti na vražde stala možná obeť. No nie sme my majstri spravodajských hier, keď také niečo dokážeme len na základe výpovedí poslušného Andruskóa? Veď nakoniec všetko stojí len na ňom a padá s ním. Naposledy na náš pokyn bez váhania obvinil Zsuzsovú z financovania obstarania dvoch samopalov na zavraždenie prokurátorov a Lipšica.

Veru, podarilo sa nám z Kočnera vytvoriť najväčšieho zloducha, aký kedy kráčal po slovenskej zemi, a túto skutočnosť aj náležite využívame na kompromitáciu našich protivníkov a podporu našich ľudí. Predsa len míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána a Martiny, prináša svoje ovocie. Dosadili sme do prezidentského kresla našu agentku, takisto do kresla bratislavského starostu nášho človeka, nami podporované strany PS+SPOLU vyhrali voľby do europarlamentu a spolu s Kiskovou Za ľudí vyhrajú aj nadchádzajúce voľby do slovenského parlamentu. Potom už nastolíme našu totalitnú diktatúru, zavedieme prísnu cenzúru pod zámienkou boja s dezinformáciami, zakážeme alternatívne média a činnosť niektorých strán, nastolíme teror gender ideológie a LGBTI, otvoríme brány moslimskej migrácii, …. Je toho ešte veľa, čo urobíme na likvidáciu slovenskej štátnosti a zotročenie slovenského ľudu. Tak nám v tom Satan pomáhaj!

Niektorí ľudia sa pohoršujú nad tým, že dochádza k permanentnému úniku informácií z vyšetrovacích spisov, ba dokonca žiadajú trestný postih za marenie vyšetrovania. Akí sú len naivní! Vôbec netušia, že všade máme svojich ľudí, vo vyšetrovacích orgánoch policajného zboru, prokuratúre a na súdoch, že nad týmito orgánmi preberáme moc. A tak celé vyšetrovanie sa uskutočňuje v našej réžii a dopadne tak, ako my chceme. Ktokoľvek by sa chcel proti nám postaviť, na toho spustíme taký mediálny lynč, že si to dvakrát rozmyslí. Tak napríklad aj cez Kočnerovu Threemu máme v rukách nástroj, ktorým odstavujeme svojich protivníkov. Stačí, že sa Kočner o komkoľvek nám nepohodlnom čo i len zmieni, hneď je predmetom našich mediálnych útokov. Ak sa však človek, ktorý nám vyhovuje dopustil aj oveľa bližších kontaktov s Kočnerom, u toho spustíme obrannú rétoriku v zmysle, že tu ide o podlé snahy jeho protivníkov o diskreditáciu. Zoberme si príklad Mazureka. Ten bol naším verným aktivistickým sudcom protiústavne odsúdený len za to, že hovoril pravdu. Naši ľudia si však môžu dovoliť čokoľvek, páchať beztrestne daňové, pozemkové a volebné podvody, propagovať užívanie drog a obchod s nimi, ba aj vyzývať k vraždeniu vlastencov či likvidácii štátnej suverenity, ako to robil nami odchovaný mladý fašista Emil Hodál. Nič sa im nestane, lebo sú pod našou ochranou.

No a základnou stratégiou v boji proti našim protivníkom je nahádzať na nich cez naše média  more špiny, vzájomne ich rozoštvávať a vo verejnosti vyvolávať atmosféru strachu. Voči ĽSNS, Smeru a SNS vedieme neustále útoky. ĽSNS sme onálepkovali označeniami extrémisti, fašisti, rasisti, nacisti a homofóbi, z Fica sme spravili najväčšieho korupčníka pod slnkom a vodcu štátnej mafie, no a z Danka hlupáka, ktorého nevraživosť voči Kotlebovi nám skvelo hrá do karát. Fico sa už prebudil po našich útokoch naň, Pellegrini je našťastie stále dezorientovaný a tiež útočí na Kotlebu. No a ľudia sa k týmto politikom a ich stranám už boja verejne hlásiť, aby neboli zosmiešnení, prípadne si nesťažili svoje spoločenské postavenie či dokonca neprišli o svoje zamestnanie.

Všimli ste si, že sme v našich médiách nikdy nič pekné nenapísali o Slovensku, jeho dejinách,  zápase o zvrchovanosť, národných dejateľoch či kresťanských koreňoch? Veľmi úspešne sa nám darí v ľuďoch prebúdzať pocit hanby za vlastenectvo, odpor ku kresťanským hodnotám a sympatie k našim zvráteným hodnotám, ktoré človeka demoralizujú a duchovne zotročujú. Vďaka obrovským finančným zdrojom, skvelo rozpracovaným manipulačným technikám a predvolebnej demagógii dosiahneme, že budúce voľby určite vyhrajú naši ľudia, hlavne náš trojlístok PS+SPOLU+Za ľudí. Pravda, isté problémy nám môže robiť Matovič, ktorý zatiaľ ako užitočný blázon nám dobre slúži tým, že vo svojej zúrivej zaslepenej nenávisti vynáša na svetlo sveta tzv. kauzy, ktoré mu servírujeme, a takisto Sulík, ktorý sa bráni oprávneným požiadavkám „demokratického jadra“ na zmenu jeho postoja k zahraničnej politike, v ktorej musí isť predovšetkým o likvidáciu štátnej suverenity, hlásanie rusofóbnej nenávisti, budovanie amerických základní a navážanie moslimov. Budeme ich musieť nejako pritlačiť k múru, aby prijali našu hru úplne a bez výhrad so všetkým, čo k tomu patrí.

Samozrejme, že po našom bačovaní sa začnú ľudia prebúdzať, preto musíme Slovensko zničiť veľmi rýchlo, skôr než sa stihnú spamätať, lebo prípadné ďalšie víťazstvo Trumpa by im mohlo dodať odvahu na boj proti nám. Čas veru súri, a tak hor sa do skazonosnej práce!

Zámery a aktivity skazonosných mocenských elít vyniesol z dôveryhodných zdrojov na Svetlo Božie:

Ing. Peter Kohút, CSc.

PS: Ježiš Kristus nás vyzýva, aby sme sa k nemu modlili a obracali s prosbami, aby zmaril zlovestné  zámery nepriateľov Slovenska. Určite ich nenechá nevypočuté.  Inteligentný boj na informačnom poli a vo verejnom priestore je taktiež viac než žiaduci, je doslova nutný.     

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5832

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Nemecko - Slovensko 2:2 po 1. tretine

    0icon

    Slovenskí hokejisti nastúpili na štvrtkový prípravný zápas v Kaufbeurene proti Nemecku v bránke s Dávidom Hrenákom. V prvej obrane hrali Michal Ivan a Mário Grman…

    Poslanci vo štvrtok večer diskutovali o zmenách vo Fonde na podporu umenia

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere štvrtkového rokovania venovali novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU), ktorá je v druhom čítaní. Šéf…

    Slovenská 20-ka prehrala v druhom súboji v Poprade s Fínskom 1:6

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov prehrali aj vo svojom druhom zápase na domácom Turnaji piatich krajín v Poprade. Vo štvrtkovom zápase podľahli Fínsku 1:6.…

    Slovenky v E-skupine s Nórskom, Rakúskom a Slovinskom

    0icon

    Slovenské hádzanárky sa na decembrových ME stretnú v základnej E-skupine v Innsbrucku s Nórskom, domácim Rakúskom a Slovinskom. Rozhodol o tom štvrtkový žreb vo Viedni,…

    Slovenská sedemnástka zdolala na turnaji v Tranase Švajčiarov 3:1

    0icon

    Slovenskí hokejisti do 17 rokov uspeli v úvodnom zápase na Turnaji piatich krajín vo švédskom Tranase. Vo štvrtok zvíťazili nad rovesníkmi zo Švajčiarska 3:1.

    Slovenská osemnástka podľahla Čechom 3:4 po predĺžení

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov neuspeli ani v druhom prípravnom zápase pred MS 2024 vo Fínsku. Vo štvrtok podľahli rovesníkom z Česka 3:4 po…

    Kotlár robí prvé kroky

    0icon

    Splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 a poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Kotlár (SNS) požiadal Finančnú správu…

    Palestína predloží na májovom kongrese FIFA návrh proti Izraelu

    0icon

    Palestínska futbalová asociácia (PFA) predloží na májovom kongrese Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) návrh, v ktorom bude požadovať "rozhodné kroky" proti izraelskej asociácii (IFA). Návrh vychádza…

    ÚMS: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy

    0icon

    Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s postupom, akým vláda schválila investičný zámer prioritných životných situácií. Dôvodom je, že z neho vynechala mnohé mestá, čím ohrozila…

    Na R7 začalo horieť auto, treba tam počítať s dopravným obmedzením

    0icon

    Na rýchlostnej ceste R7 začalo horieť motorové vozidlo, treba tam preto počítať s dopravným obmedzením. Dôvodom požiaru má byť technická porucha. Na mieste zasahujú aj…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA