Národná koalícia /NK/, si nechala ukradnúť sudcu Radačovského! Rafinovaný Kotleba dobehol všetkých, nielen Harabina, NK, ale i Smer a celé Slovensko!

Na Zemi to zatiaľ funguje tak, že Zlo sa dá vytvoriť a dosiahnuť oveľa rýchlejšie, než Dobro! Deje sa tak z jednoduchého dôvodu. Zlom, teda odvrátením sa od Principiálnych zásad a zákonitostí života, ľudstvo ako celok kleslo až na samé dno zvráteností, čím pojmy ako morálka, čestnosť, cit pre spravodlivosť, pomoc blížnemu a mnohé ďalšie takmer stratili svoj obsahový význam, pretože na Zemi je už len malá hŕstka ľudí, pre ktorých tieto pojmy ešte niečo znamenajú.

Opakom tohto je neprajnosť, chamtivosť, lakomstvo, túžba po moci, vypočítavosť a všetky ďalšie ľudské neresti a týmto sa naopak darí vo všetkých aspektoch nášho spolunažívania.

Agresivita, vulgárnosť, zosmiešňovanie, dosiahnutie akéhokoľvek zisku za každú cenu, tak týmto a mnohým ďalším je nasiaknuté takmer všetko okolo nás a predovšetkým v nás!

Za všetkými inštitúciami, za všetkými odvetviami stoja vždy len ľudia, a tak ľudia dnes spravidla už bez morálnych zásad „produkujú“ denne doslova „tony zla“ v najrozličnejších podobách. Veď pozrite si len internetové diskusie, napíšete svoj názor, svoje presvedčenie a ihneď ste napádaný krikľúňmi a škrekľúňmi tým najodpornejším spôsobom, že často sa tieto komentáre nedajú ani citovať, ak chce človek vyjadriť obraz o tom, aká spoločenská bieda je vytváraná aj v našej prekrásnej krajine, ktorú sme dostali Darom od Stvoriteľa, aby sme ju spravovali čo najmúdrejším spôsobom.

Kto dnes vytvára skutočné Dobro?? Takmer každý si háji len svoje záujmy a čím je človek na nižšom charakterovom stupni vývoja, tým tieto svoje záujmy háji zákernejším a odpornejším spôsobom, než ľudia cnostní, morálne vysoko stojaci, snažiaci sa neustále bojovať o zakotvenie Svetlých hodnôt na Zemi.

Zlo teda dokáže človek vytvoriť okamžite a aj ho tvorí!

Je ľahké niekoho obviniť, osočiť, pošpiniť, zahrnúť ho zlobou, výčitkami, namiesto toho, aby sme ho zahrnuli prajnosťou a dobrosrdečnosťou v tom lepšom prípade, alebo aspoň vecným a pozitívnym a predovšetkým spravodlivým konštatovaním v prípade, ak nás napríklad urazí, či inak sa nás „dotkne“, alebo hrubo, až vulgárne nesúhlasí s naším názorom a presvedčením.

Na vlasteneckej scéne Slovenska sa vinou jednej „osobnosti“ vytvorili dva tábory a situácia v tomto smere je DNES nadmieru kritická!

Tieto dve skupiny sa však od seba veľmi odlišujú. Jedna skupina vlastencov sú ľudia viac racionálne premýšľajúci, chápajúci udalosti dnešných dní v širších súvislostiach a predovšetkým ich charakterizuje jeden spoločný znak, že i v ostrejšej diskusii sú umiernenejší, nenechajú sa tak ľahko vyprovokovať, ich odpovede a reakcie nesú pečať vnútornej zrelosti a zastávajú názor, že zmena k lepšiemu sa dá dosiahnuť predovšetkým zmenou seba samých, ako i snahami o zmenu spoločenského systému čo najčestnejším súbojom, opieraním sa o skutočné pozemské právo, či o pozitívne nepísané pravidlá.

Táto, dnes už doslova revolučná nálada tejto časti vlasteneckej scény má teda charakter skutočnej revolúcie ducha i myslenia, za použitia čo najčestnejších „zbraní“, s využitím a presadením všetkých zákonných možností, pretože títo vlastenci si uvedomujú, že dobro sa nedá dosiahnuť zlom, čestnosť nečestnosťou, pravda lžou a podobne.

Takýto vlastenci chcú byť vzormi toho, za čo bojujú a ak bojujú za lepší zajtrajšok, tak chcú byť predovšetkým sami lepšími a nebudú siahať po zákernostiach a podlostiach len preto, aby dosiahli tento svoj vytúžený cieľ.

Veď by sa len úplne sprofanovali a zdiskreditovali, zapredali by seba i svoje presvedčenie, nadobudnuté skrze víziu skutočnej slobody a svetlého zajtrajška. A z povahy veci samej je aj zrejmé a jasne rozoznateľné, kto napríklad už len cez spomínané diskusie na sieťach stojí na „tejto strane barikády“ a kto na strane opačnej, hoci i on, „prívrženec“ opačnej strany barikády disponuje slovníkom, doslova chrliacim slová a obrazy o lepšom zajtrajšku a zmene spoločenského zriadenia k lepšiemu.

Táto druhá skupina, opačná skupina, o ktorej bude teraz reč nestojí ale na strane oligarchov, politickej mafie, slniečkárov a liberálov, to je už doslova žumpa, ktorá nadobro stratila spojenie s realitou života a aby sa s „takýmto materiálom“ mohlo počítať pre náš lepší zajtrajšok. V tomto prípade je už rozhodnuté a jej zaradenie sa v spoločnosti tak nemenné, že je viac ako isté, že táto skaza spoločnosti sa nakoniec rozloží sama v sebe a postará sa v Zákone zvratného pôsobenia o svoj definitívny koniec.

Reč je tu ale o vlastencoch, o druhej časti vlasteneckého tábora, ktorá je morálne tak nevyzretá, že len sprostota je ten najvýstižnejší pojem, ktorý najlepšie charakterizuje spôsob ich prejavu, komunikácie a pôsobenia. Je to skupina veľkého množstva krikľúňov a „žoldnierov“, ktorí sa bijú v prsia, akí sú národovci, ale ich prejav, charakter, slovník, emočné naladenie, svedčia len o tom, že ak by oni mali tvoriť náš svetlý zajtrajšok, tak ten zajtrajšok, tvorený takýmito ľuďmi, by bol len ďalším amorálnym smetiskom, z ktorého by sa skôr či neskôr vytvorila ďalšia žumpa, odsúdená k definitívnemu zániku!

Ako môže tvoriť náš lepší zajtrajšok človek, ktorý napr. v internetovej diskusii vyrukuje na vás okamžite po vyjadrení vášho názoru a presvedčenia s tými najoplzlejšími nadávkami, najnehoráznejšou špinou a chrliaci sebaisté presvedčenie, že on je tou zmenou, že on a jeho strana sú jediní, ktorí vyvedú Slovensko z tohto bludiska špatností a bijú sa v prsia, až im doslova nenávistné sliny pŕskajú z úst, kričia a škriekajú, že zdravo zmýšľajúci človek má dojem, že asi sa stal súčasťou nejakej “reality – show”, alebo súčasťou „fantasy-hororového filmu“, plného škretov a zombíkov, ktorý seba samých pasovali za jedinú záchranu sveta!

Vtáka poznáte po perí, človeka podľa ovocia jeho činov a slov!

Tento druhý tábor súčasnej vlasteneckej scény Slovenska je žiaľ vo veľkej miere tvorený tou časťou národa, ktorá je morálne dosť zaostalá, nevyspelá, až zlovoľná. A z povahy veci samej je to tak aj preto, lebo vodca tejto „svorky“ má nie iné vnútro, než je popisované vyššie, ktoré však dokáže rafinovane maskovať za ľúbivé slová po zmene v spoločnosti, dokonca si vytvoril akýsi patent, že on sám je povolaný a predurčený k tomu, že tento poriadok v spoločnosti nastolí.

Aký paradox však, poriadok a hodnoty má nastoliť človek, ktorý hodnoty nedodržuje a potiera a neporiadok v spoločnosti, v tomto prípade na vlasteneckej scéne, vytvára!

Jeho najzákernejšími vlastnosťami, akými disponuje, je vypočítavosť a rafinovanosť, ľstivosť, podvod a zrada a toto všetko hravo využíva pri dosahovaní svojich cieľov, ospravedlňujúc sa tým, že predsa chce Slovensku len Dobro!

No v nízkosti tohto svojho konania už nedovidí tam a k tým, ktorí v tomto jeho konaní vidia skutočnú podstatu jeho duše, vidia tú faloš, skryté násilie a zlobu, nenávisť, skrátka, zlo sa pred dobrom vždy musí nakoniec ukázať vo svojej „nahote“, nech by sa akokoľvek dlho snažilo predstierať, že toto zlo patrí na stranu dobra.

Ano, v dnešnom svete sa dá krátkodobo predstierať, že niekto vytvára dobro, ale skôr či neskôr je tento podvod odhalený, pretože zlo nedokáže „disponovať“ zdravým úsudkom, čistou logikou a ráciom, vždy musí hľadať rafinovaný, zákerný spôsob, aby sa udržalo na svojej pozícii a preto hromadením týchto atribútov zla skôr či neskôr samo seba označí vo svojej skutočnej podstate. Označí sa pred tými, ktorí usilujú o skutočné dobro!

Ale pre tých krikľúňov, ktorí vytvárajú podobné zlo, tvoriaci svorku okolo tohto „vodcu“, je však ich vodca vyznávaný doslova za „poloboha“, glorifikovaný tým najnemožnejšími pozitívami a tak Zákon rovnorodosti, že „vrana k vrane sadá“ sa i tu uplatňuje na tú najvyššiu mieru.

Reč je o Kotlebovi! Tento obsiahly úvod bol nutný k tomu, aby tí krikľúni a škrekľúni boli uchránení od toho, aby sa dostali až na toto miesto v blogu a aby začali chrliť ďalšiu penu zo svojich úst a začali pošpiňovať nanovo tak, ako to už tisíc krát predviedli v minulosti.

Rafinovanosť tohto ich vodcu má väčšie a obludnejšie rozmery, než sa dalo očakávať!

Z tohto titulu je i jeho terajšia účasť na vlasteneckej scéne Slovenska tak veľkým nebezpečím, že sotva si to dnes niekto reálne dokáže uvedomiť!

Kým ostatné vlastenecké osobnosti mlčia, iba tu a tam niečo vyprodukujú, on si veselo profituje vo svojom ťažení Slovenskom a tiahne k métam, ktoré sú mu čoraz viac bližšie a bližšie, že si napokon k sebe nakloní i veľké zástupy tých vlastencov, ktorí sú po nedávnych prezidentských voľbách ako v opojení, rozčarovaní a frustrovaní, lebo pozrime sa pravde do očí, tieto voľby v skutočnosti vyhral Kotleba!

Národná koalícia, ku všetkej úcte, chýba vám razantnosť, chýba vám priebojnosť, chýba vám údernosť, prezieravosť a sila správnej propagandy. Pôsobíte príliš mdlo a ustráchane, ste príliš ticho a kdesi v ústraní. Harabin ako prezident by určite aj vás potiahol dopredu, ale takto ste takmer doslova stratení v tejto silnej konkurencii nielen na vlasteneckej scéne, ale celkovo v spoločnosti.

Chýba vám osobnosť ako je p. Harabin, ktorý disponuje silou ducha, ktorá v ľuďoch zapaľuje strhujúce presvedčenie a táto sila dokáže prebudiť národ, aby povstal pre svoj lepší zajtrajšok. Teda aby povstala tá časť národa, ktorá chce skutočné dobro pre našu vlasť a našich potomkov.

Nechali ste si ukradnúť i silný tromf pre voľby do Európskeho parlamentu – pána Radačovského a tak Kotleba vo svojom rafinovanom ťažení, získal i tento silný „benefit“ pre svoju stranu!

Ak pán Radačovský neodstúpi, Kotleba bude jednoznačný víťaz v Eurovoľbách, na vlasteneckej scéne Slovenska. Lebo Radačovského budú voliť aj tí, ktorí majú Kotlebu plné zuby, ale zasa nebudú mať na výber, pretože ostatní vlasteneckí kandidáti majú mizivú šancu, aby boli vytlačení voličmi k nejakým vyšším preferenciám.

Vlastenci, národovci, strany a hnutia, starí politickí „harcovníci“, alternatívne smery, osobnosti Slovanskej vzájomnosti a inteligencie, Kotleba sa vám VŠETKÝM smeje do očí, lebo to, čo dosiahol Harabin, i to stiahne vo veľkej miere nakoniec k sebe opäť Kotleba, pretože parlamentné voľby sú takmer „za dvermi“ a postaviť za tak krátky čas nejaký silný projekt, ktorý by mal šancu uspieť v blížiacich sa parlamentných voľbách, je takmer nemožné!

Navyše, v súvislosti s prezidentskými voľbami nebude do parlamentných volieb 2020 rozhodnuté s pravdepodobnosťou, rovnajúcou sa istote a tak bude to nakoniec Čaputová, ktorá vymenuje novú vládu!

Zlo liberálov a zlo pomýlenej časti vlastencov stojí proti všetkým svetlým snahám na Slovensku!

Nechcem byť špatným prorokom, ale táto situácia dnes je pre Slovensko viac ako špatná!

Čo s tým urobíme??

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Boris Kollár vyzýva Fica a vládnu koalíciu: "Ukážte, ako sa to robí, do psej matere!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:TASR - Jakub Kotian )   Boris Kollár (Sme rodina) v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook reaguje na rast cien…

    Nemecký krídelník Herrmann po sezóne ukončí kariéru

    0icon

    Nemecký futbalista Patrick Herrmann po sezóne ukončí aktívnu kariéru. Tridsaťtriročný krídelník pôsobí 16 sezón v Borussii Mönchengladbach, s 418 štartmi za bundesligový klub figuruje v…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA