O zámeroch skrytej svetovej elity, ktoré nie sú vôbec dobré

Pravda sa spravidla skrýva za vonkajškom vecí. Kto sa jej preto chce dopátrať, musí byť schopný preniknúť pod povrch. Potom veľmi rýchlo spozná, že pod týmto účelovo vytváraným demokratickým, multikultúrnym, ľudsko právnym, či iným povrchom sa skrýva tá najčernejšia lož a to najneuveriteľnejšie zlo. Spozná tiež rôzne maskované, sofistikované spôsoby vedomej degradácie osobnosti jednotlivcov, pochopí príčiny, kvôli ktorým sa tak deje a napokon i to, kto za všetkým stojí.

Každý, kto sa vnímavejším spôsobom rozhliada okolo seba nemôže totiž nevidieť, ba musí mu to byť až nápadné, ako sa intenzívne a v masovom meradle cielene pracuje na deštrukcii osobnosti človeka, ako i vzájomných medziľudských vzťahov.

V prvom rade sú to médiá, ktoré programovo šíria povrchnosť, plytkosť, prázdne senzácie a nenáročnú, až primitívnu zábavu. Skrytým účelom je vypĺňanie voľného času ľudí bezobsažnosťou a povrchnosťou, ktorá z nich formuje povrchné a plytké bytosti, takmer neschopné samostatnejšieho myslenia. Túto úlohu plní televízia, predovšetkým komerčná, komerčné rádiá, bulvárne printové médiá a samozrejme internet.

Ďalším deštruktívnym činiteľom je propagovanie materialisticky konzumného spôsobu života. Prijatie tohto modelu za svoj degraduje myslenie a uvažovanie ľudí iba na hmotu a veci s ňou súvisiace. Takže nakoniec, ak aj trochu myslia, všetko ich myslenie je úzko obmedzené hranicami hmotného a materiálneho sveta. Nič vyššieho, hodnotnejšieho a vznešenejšieho pre nich neexistuje. Duchovný rozmer bytia sa stáva ilúziou, niečím absolútne nereálnym a teda v konečnom dôsledku zbytočným.

S filozofiou konzumu úzko súvisí honba za peniazmi a ziskom. To so sebou nevyhnutne prináša určitý druh bezohľadnosti, ktorá deformuje a ničí vzťahy. Na mnohých pracoviskách preto vládne šikanovanie, šplhúnstvo, podliezavosť, podrazáctvo, či udavačstvo, prostredníctvom ktorých sa jedni dostávajú k lepším pozíciám a lepším peniazom ako druhí. Sme maximálne pracovne vyťažení, žijeme v strese a ak aj máme viac peňazí a väčší blahobyt ako v minulosti, pocit životnej pohody sa vytráca. Nemáme na seba čas a zanedbávame svoje deti, ktoré sa stávajú obeťami virtuálnej reality internetu, obeťami počítačových hier, alkoholu, drog, či mnohých iných nástrah.

Ďalším významným cieľom deštrukcie je útok na morálnu integritu osobnosti. Ľudskosť v človeku ako taká je totiž neoddeliteľne spojená s princípmi mravnosti a morálky. Ak sa tieto kvality devalvujú, nevyhnutne dochádza k demontáži ľudskosti, pretože evolučný vývoj našej civilizácie je neoddeliteľne prepojený s rastúcou kultiváciou mravnosti a morálky. Ich narušovaním zostupujeme na nižšie priečky svojho evolučného vývoja a čoraz viacej podliehame tomu živočíšnemu v sebe.

Jedným z mnohých nástrojov deštrukcie mravných princípov je trebárs trend obnažovania ľudského tela a z neho vyplývajúci atak na najnižšie pudy. Niet snáď reklamy, filmu, alebo bulvárneho časopisu, kde by tým ľudia neboli ovplyvňovaní. A už ani nehovoriac o internete. Veľmi úzko s tým súvisí i preferovanie homosexuality ako normy, gender ideológia ľubovoľnej zameniteľnosti pohlaví, alebo snahy o predčasnú sexualizáciu maloletých a podobne.

Ďalším z rozkladných činiteľov je preferovanie multikulturalizmu a úsilie o narušenie, ba až kompletné odstránenie národnej identity. V Nemecku je už napríklad hanbou byť Nemcom. Razí sa cesta Európanstva, to jest ľudí bez národnej kultúry, národných tradícií a národnej histórie. Čiže ľudí bez minulosti a týmto pádom i bez budúcnosti.

Cieľom sú občania, alebo lepšie povedané ovce, absolútne vykorenené zo všetkého národného a bez tejto najprirodzenejšej opory ľahko a čímkoľvek manipulovateľné, pričom každý zdravý prejav národnej hrdosti je považovaný za nacionalizmus.

Problém imigrácie, ktorý prežívame je súčasťou celého procesu. Cielená imigrácia nie je totiž vôbec prejavom humanizmu, ako sa okázalo proklamuje. Ide o sociálne inžiniersky pokus o deštrukciu európskeho obyvateľstva, ktorého intelektuálny a duchovný potenciál má byť rozvrátený miešaním s ľuďmi duchovne nižšieho vývojového stupňa.

Zámerom je teda len a len deštrukcia. A tí, ktorí sú platení za to, aby hladko prebiehala, ale aj tí naivní a hlúpi, ktorí sú presvedčení, že sa tak deje z humanizmu, všetci títo okamžite obvinia z rasizmu, xenofóbie a neznášanlivosti každého, kto sa vo svojom zdravom vyciťovaní odvažuje stavať na odpor.

Kto ale za všetkým stojí? Do koho rúk sa zbiehajú všetky nitky? Ako je trebárs možné, že nemecká kancelárka pozýva do svojej krajiny státisíce imigrantov aj napriek tomu, že racionalistickým Nemcom musí byť jasné, že ich to stojí milióny Eur, že sa títo ľudia nikdy kultúrne neprispôsobia a že ani z hľadiska pracovného trhu nebudú vôbec prínosom, ako sa očakávalo? Ako je možné, že špičkoví nemeckí politici idú proti záujmom vlastného národa, ako i proti záujmom celej Európskej únie?

Možné je to preto, lebo zohľadňujú záujmy úplne iné a úplne niekoho iného. Záujmy elity, ktorým poprední svetoví lídri slúžia. Slúžia im tiež takmer všetky oficiálne médiá, ktoré sú ekonomicky v ich rukách. V duchu deštrukcie všetkého národného a morálneho pôsobia i mnohé mimovládne organizácie, nimi financované. Ide o úzku svetovú elitu, ktorá je vlastníkom veľkých nadnárodných korporácií a bánk, prostredníctvom ktorých ovláda ekonomiku mnohých štátov sveta. Všetky nitky sa teda zbiehajú k zopár neuveriteľne bohatým a mocným, stojacim v pozadí.

Aké sú ich zámery? Pravda je bizarná až do takej miery, že jej mnohí ľudia nebudú ochotní uveriť. Prítomnosť a minulosť elity, to jest najmocnejších rodín sveta je totiž spojená s temnými okultnými praktikami. A prostredníctvom nich, ako aj pomocou ekonomických pák usilujú o absolútnu svetovládu. Viď analógiu temného okultného pozadia Adolfa Hitlera a jeho svetovládnych zámerov.

Títo ľudia sústredili do svojich rúk takmer všetku pozemskú moc a cestou všeobecnej deštrukcie bezohľadne kráčajú za svojim cieľom. Okrem mnohých už spomenutých deštrukčných činiteľov vzniklo napríklad z ich výdatným pričinením i množstvo ozbrojených konfliktov, na ktorých sa potom neváhali obohacovať finančným a materiálnym podporovaním oboch proti sebe bojujúcich strán.

Vojny im totiž vždy prinášali a stále prinášajú hneď niekoľko profitov. Materiálnu deštrukciu, množstvo osobných a rodinných tragédií, fyzickú likvidáciu podľa ich názoru nadmerného počtu obyvateľstva a astronomické príjmy. Niečo podobným spôsobom zvráteného nemôže vskutku cielene praktizovať nikto iný, ako ten, kto sa plne prepožičal Zlu a jeho službám.

No a pravým účelom všetkých spomínaných i nespomínaných deštruktívnych činiteľov je zastaviť a trvalo brzdiť ľudstvo v jeho duchovnom vývoji. Trvalo ho držať v nízkych duchovných vibráciách a ustavične ich znižovať. Práve z tohto dôvodu je všade po svete zámerne šírený teror, vojny, strach, neistota, konflikty a krízy. Preto je ľudstvo zrážané na kolená pornografiou, drogami, mediálnymi lžami a mnohými inými spôsobmi, ktoré nás majú duchovne držať područí.

Áno, vo svete, všade okolo nás prebieha veľký boj temnoty zo svetlom. Na strane temnoty je takmer všetka svetská, politická, ekonomická, hospodárska, finančná a mediálna moc, ktorá sleduje jediný ciel – duchovnú degeneráciu ľudstva a jeho následné absolútne zotročenie. Obyvatelia zeme s implantovanými čipmi sa napokon stanú iba číslami bez vlastnej vôle a populačne budú postupne zredukovaní na počet vyhovujúci elite.

Na strane svetla je jednak pochopenie pravdy o tom, čo sa vlastne v deje a čoho sme v súčasnosti účastní. Predovšetkým však sú to vysoké a vznešené hodnoty, o ktoré sa môžeme oprieť a prostredníctvom ktorých sa môžeme vzoprieť silám temna, usilujúcim o našu duchovnú deštrukciu a následné fyzické zotročenie.

Proti úbohej plytkosti a povrchnosti, ktorou sme dennodenne zámerne zahlcovaní môžeme postaviť čistotu a ušľachtilosť. Čistú a ušľachtilú hudbu, literatúru, výtvarné umenie, dramatické umenie a v neposlednom rade čistotu a ušľachtilosť svojho vlastného vnútra.

Proti zámernému šíreniu a propagovaniu nemravnosti môžeme postaviť pevnú mravnosť a morálku, na ktoré budeme dbať už vo svojom svojom myslení a cítení.

Proti rozkladným úchylkám v podobe normalizácie homosexuality a gender ideológie môžeme postaviť zdravý sedliacky rozum, alebo lepšie povedané cítenie, prostredníctvom ktorého je možné bezpečne vnímať to, čo je prirodzené a teda správne.

Proti bezduchému konzumu a materializmu môžeme postaviť vysoké hodnoty ducha. Hodnoty cti, dobra a spravodlivosti. Hodnoty najprirodzenejšej ľudskej duchovnosti, ktorá vyciťuje i existenciu niečoho omnoho vyššieho a vznešenejšieho, ako je iba to hmotné.

Proti zámerne vyvolávanej a podporovanej bezohľadnosti, opierajúcej sa o honbu za ziskom môžeme postaviť hrejivú ľudskosť, spolupatričnost, ohľaduplnosť a úctu človeka k človeku.

Proti multikultúrnej lži, ktorej účelom je duchovná i duševná degenerácia európskych národov, ako i vytváranie permanentných ohnísk konfliktov, prameniacich zo vzájomnej nekompatibilty kultúr môžeme postaviť svoje vlastné národné, kultúrne a duchovné tradície, ktoré vykazujú omnoho vyššie hodnoty, než sme vôbec ochotní pripustiť.

Máme teda dve možnosti. Buď sa pridáme na stranu temna so všetkou jeho súčasnou materiálnou, finančnou, politickou a mediálnou mocou. Odmenou za naše judášske služby nám bude príjemný a blahobytný život. Všetci podobní pragmatici a judáši by ale mali vedieť, že temnota vo svojej absolútnej bezcharakternosti nakoniec odkopne aj väčšinu tých, ktorí jej verne slúžili potom, keď už splnili svoju úlohu. Takto pochodí i mnohých naivných, užitočných hlupákov, pravdoláskarov a srdiečkárov.

Alebo sa potom naopak pridáme na stranu svetla svojim osobným preferovaním vysokých, vznešených a ušľachtilých ľudských i duchovných hodnôt, prostredníctvom ktorých sa postavíme proti deštruktívnym silám temna.

Lebo tak, ako sa je schopné zlo a temnota na našej zemi spájať s obludnými silami Zla, smerujúcimi všetko do totálneho područia Temna, presne rovnako sa je schopné to dobré a svetlé na zemi spájať so silami Svetla a Dobra, ktorých zámerom je naopak všestranné povznesie ľudstva.

A práve spojenia ľudí s víťaznými silami Svetla a Dobra sa panicky hrozí Temnota i svetová elita jej slúžiaca. V snahe zabrániť tomuto spojeniu, rovnajúcemu sa ich zániku sa zo všetkých síl a všetkými možnými prostriedkami snažia ľudí duchovne degradovať. Snažia sa ich neustále duchovne, emocionálne, mentálne, psychicky i fyzicky zrážať, aby nemohli nikdy plne rozvinúť svoje cnosti a tým pádom nikdy uniknúť zo svojho otroctva a stať sa slobodnými.

Zdvihnite preto hlavy ľudia a svojim upriamením k Svetlu, Dobru a jeho hodnotám straste zo seba otrocké okovy, ktoré vám lživo hovoriac o demokracii, ľudských právach, či multikulturalizme zákerne zakladá Temno, prostredníctvom utajovaných svetovládnych snáh bezcharakternej svetovej elity.

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Holek

O AUTOROVI

Mám rád cestovanie, dobré jedlo a víno, divadlo, svoje dve deti a niekoľko dobrých priateľov. Držím sa motta: „Život je ako oceán. Všetko dobré aj zlé, čo do neho hodíš, sa ti vráti.“ Fascinuje ma príroda, milujem ľudí a komunikáciu s nimi. Nebojím sa ísť aj na tenký ľad, keď je to potrebné. A práve o vnútorných prežitiach zo všetkých týchto svojich mnohostranných záujmov by som chcel písať vo svojom blogu.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 261

Celkové hodnotenie: 1.1

Priemerná čítanosť: 1741

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Európske krajiny vyzývajú EIB o zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Scholz v Izraeli rokoval o prímerí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Euronews/ Times of Israel/ Foto : TASR/AP-Leo Correa)   Rokovania o prímerí v Gaze sa obnovujú. Nemecký kancelár Olaf Scholz…

    FOTO DŇA