Antimainstream ??? Nie. Zdravý rozum.

    Ďalší bombový nápad v Bielom dome ???      Americkí  Jastrabi takmer  zbesneli, keď im Putin prekazil dlhodobé vojensko-politické plány, ktoré mali so susedom Ruska –  Ukrajinou.   Dôkazov je toľko, že je zbytočné o nich polemizovať. A všetko bolo  márne. Nulandovou priznané miliardy investované do dvoch prevratov boli vyhodené zbytočne,  vopred vytendrovaná základňa pre US Navy na Kryme je  fuč,  Donbasský nárazník nebude (americká armáda sa na ruskú hranicu nedostala ) …
Márna snaha. Ba čo viac, V.V. Putin majstrovsky odťahuje z  ekonomicko-vojenského  vplyvu USA ďalšie krajiny. A čo na to Neoconi ? Len toľko, že ten človek  musí za každú cenu zmiznúť z Kremľa. 
A robia pre to všetko.
Najprv podivné zostrelenie MH-17 s ešte podivnejším ne/vyšetrovaním,  ale s o to väčšími mediálnymi a politickými  útokmi na Rusko a Putina.  A vzápätí aj okamžitá „demokratická“ vendeta – Američania  uvalili na Rusko sankcie a nahuckali na to ešte aj celú EU.  A prečo ???  Presne pre dve veci.  Snažili sa tým pre seba na Ukrajine zachrániť čo sa dalo a zároveň odstrániť svoj najväčší  problém zvaný Putin.
Sami  Američania  priznali, že sankcie voči Rusku by mali spôsobiť nespokojnosť občanov,  ktorí  by z dôvodu zníženia životnej úrovne zvrhli Putina. Ale síce neochotne ale predsa z nich lezie priznanie, že sa sankčné gniavenie Ruska minulo účinkom.  Rusi nie lenže nikoho nezvrhli, ale urobili presný opak.  Občianska podpora Putina ešte viac stúpla.
Neoconi  si teda  vôbec  nepomohli. 
A aby toho dosť nebolo, tak po fiasku s Ukrajinou prišlo pre amerických Jastrabov ešte čosi ďaleko horšie.  Sýria. USA vraj už vyše roka  heroicky bojujú proti ISIL.  Výsledkom  toho amerického heroizmu ale je, že ISIL za ten čas strojnásobil územie pod svojou kontrolou  a spokojne predával ropu po miliónoch barelov.  Až sa zas pán Putin rozhodol zakročiť a ďalší problém  pre USA bol na svete.
Rusi začali kántriť sýrskych teroristov a  ich infraštruktúru rozbíjajú na molekuly.  Prácne vybudovaná logistika  ISIL  bleskovo mizne.  A čo horšie, vytiahli na to zbrane o ktorých si Američania mysleli, že existujú iba ak na papieri.  A aby toho dosť nebolo, v dobytých táborch ISIL  sa váľajú  americké transportné padáky, zbrane, munícia  a zásoby.  Ruské stíhačky navyše  pre USA zapečatili sýrsku oblohu a odrezali  ISIL od Američanov.  Naviac  ukázali svetu,  že americký boj proti ISIL bola iba komédia pre hlupákov.  Poníženie pre USA obrovské,  východisko  žiadne.  Áálebóóó… Alebo,  že by predsa ??
USA pre udržanie  bordelu v Sýrii robia už všetko možné aj nemožné.  Dokonca posielajú do Sýrie aj 50 vlastných vojakov. A zhodou okolností akurát do Rakka, kde sa ešte schovávajú najzarytejší  ISIL-áci.  Taký živý štít vytvorený z  príslušníkov  US Army nie predsa je na škodu.  Americká prítomnosť  zadrží  ruské bombardovanie a ISIL  sa medzitým  po malých skupinách  potichu preštrikuje do  bezpečného Turecka a Jordánska.  Zídu sa predsa chlapci bradatí  ešte na Kaukaze. Rezerva.
Sankcie za Ukrajinu  boli evidentne fiasko a slabučký čajíček. Na vzťah občanov Ruska k svojmu prezidentovi nemali absolútne žiadny negatívny vplyv. Práve naopak.  Takže ? No určite je treba pritlačiť na pílu. Čo tak  stovky mŕtvych Rusov vrátane detičiek,  podaných médiami ako pomsta teroristov Putinovi za Sýriu ??? To by už bol  parádnejší stimul na poštvanie  ruských občanov proti Putinovi a zastavenie ruskej likvidácie ISIL.
Následné udalosti krásne zapadajú.  Zakrátko po zahájení ruskej likvidácie ISIL  sa z USA začali ozývať hlasy, že Rusi na to doplatia. Vraj im teroristi narobia poriadne zle. A vraj nie  v Sýrii, ale priamo v  Rusku.  Takto sa vyjadrilo niekoľko vysoko postavených ľudí z Obamovej administratívy a z V. Británie.  Ako sa to dozvedeli ? Povedali to  Američanom sami teroristi, alebo to bola len  príprava na druhé kolo štvania Rusov proti Putinovi  ???  Chystali pôdu pre  ďalší  pokus ako poštvať Rusov proti prezidentovi  a zachrániť tak „svoje“ jednotky ISIL pred ruskými údermi ???  Zahájili  druhé kolo ???

Je nad slnko jasnejšie, že ISIL to lietadlo zostreliť nemohol hoci sa tým bradáči chválili na fake videu.  Nemajú totiž  rakety,  ktoré by zostrelili lietadlo v 9,5 kilometrovej výške.  Evidentne nie sú dokonca schopní zostreliť  ani len nízko letiace ruské vrtuľníky raketami Stinger, ktoré im dodali  „dobráci“ z Pentagonu.  A keďže sa  bradatí  spojenci Ameriky usilovne  chválili zostrelením dopravného lietadla  raketou, tak sami seba tí hlupáci  vopred vylúčili ako páchateľov bombového atentátu.  Je jasné, že prípade bomby na palube o nej  teroristi z ISIL evidentne nemali ani potuchy.  Ak by o nej vedeli, tak by sa nechválili stupídnou rozprávkou o svojom raketovom úspechu. 
Takže ak  naozaj  bola na palube bomba a ISIL o nej netušil, je treba sa pýtať, že kto ju tam teda dal a prečo ???

Na odpovede  je treba pozorne  sledovať  čo nám v súvislosti s pádom lietadla postupne dávkujú „naše“  mainstreamové médiá.  Citujem z včerajšej  reportáže TV Narkóza:

„Mohol  byť na palube terorista s bombou ?

Washington okamžite nenápadne pripravuje  svet na verziu, že teroristi sa Rusom  „poďakovali“  za  výprask v Sýrii.


 „Rusko a Egypt by najradšej vylúčilo výbuch bomby.“
 
Veľmi precízne zvolená formulácia navodzujúca dojem, že Kremeľ  by pred národom nerád priznal, že občania trpia, lebo Putin poslal letectvo  do Sýrie bojovať proti ISIL a zachraňovať  Assada.
 –
 „Americká družica zaznamenala tepelnú stopu“
 
Navodenie dôveryhodného dojmu že na rečiach o bombe by mohlo byť dosť pravdy, lebo americké družice predsa vidia všetko. (Zaujímavé, že v prípade MH-17 nič nevidela ani jedna)
 –
 „Na mieste sa  ÚDAJNE našli predmety nepatriace lietadlu.“

Navádzanie verejnosti smerom, že v lietadle zrejme mohlo byť niečo nepatričné. Síce nikto nič neukázal, ale hojné zábery trosiek s takýmito  tupými podprahovkami urobia svoje.
–  


USA začínajú nenápadne, ale stále intenzívnejšie  pomocou presstitútov nasadzovať svetu chrobáky do hláv, že to asi, zrejme, možno údajne, pravdepodobne mohol byť bombový atentát.

Som ochotný sa staviť, že  čoskoro prídu aj oficiálne dodatky mainstreamu,  že lietadlo zničila bomba. A potom prídu dodatky, že ak to bola bomba, tak určite zabila stovky pasažierov práve preto, že Putin pchá prsty do Sýrie. A teda že je to jeho vina.  A potom sa vyroja “komentáre”  že Američania predsa  Rusov varovali. A že ťahať sa za prsty s teroristami nie je len tak, že jedine americká armáda vie ako na to, až jedine FBI dokáže vlastných občanov chrániť pred možnými  následkami amerického boja proti teroristom…  A blá, blá, blá…..

Ako by som to už videl:
 „My sme to Putinovi  hovorili, že ISIL sa pomstí a teraz sa to potvrdilo. Váš prezident robí čo nemá robiť a vy preto trpíte“.

Ak toto zverstvo opäť  pripravili v USA, tak si treba položiť otázku:
“Kam sú beštie ešte ochotné zájsť kôli vlastnému prospechu ???”
Bude naozaj zaujímavé sledovať ďalší mediálny vývoj tohoto nešťastia.


Vraciam sa k tejto téme po ďalších dvoch dňoch. A mám dôkazy, že som úplne bez rizika mohol staviť aj vlastné obličky. Pozrime sa, že k čomu som sa dopracoval napr. na tlačovom odbore americkej ambasády nazvanom “Topky”:


“Američania majú dôkazy, že ruské lietadlo zničila bomba Islamského štátu”

Citujem z článku: “
Informovala o tom dnes agentúra AP odvolávajúca sa na nemenovaného predstaviteľa “oboznámeného s danou záležitosťou”.Podľa citovaného predstaviteľa, ktorý poskytol vyjadrenie pod podmienkou anonymity, Američanov viedla k predbežnému úsudku o zničení lietadla príslušníkmi sinajskej odnože IS aj zachytená komunikácia, Ústredná spravodajská služba (CIA) ani ostatné spravodajské agentúry však zatiaľ nedospeli k formálnemu záveru.”


“Islamisti sa vysmievajú Západu: Zomrite od zúrivosti, nikdy nezistíte, ako sme zničili ruské lietadlo”

Citujem z článku:
“Popieračom a pochybovačom hovoríme: Zomrite na vašu frustráciu. My, s pomocou Božej milosti, sme tí, ktorí ho zničili, a nie sme povinní zverejniť mechanizmus jeho zániku. Tak choďte k vraku, hľadajte, prineste čierne skrinky a analyzujte, dajte nám zhrnutie svojho výskumu a výsledok vašej expertízy a dokážte, že sme ho nezničili my alebo ako spadlo. Mechanizmus jeho zániku zverejníme vtedy, keď my budeme chcieť a spôsobom, akým chceme,” povedal hovorca IS v audionahrávke urobenej v arabčine.
.
Takže ja k tomu dodám  len toľko. 
Američania od prvých minút  nadhadzovali udičky s bombou, aby vzápätí začali s určitosťou tvrdiť (samozrejme z anonymných zdrojov), že to aj  bomba určite bola. Evidentne na tento spôsob podania boli pripravení. Ako je to možné ? Nenápadne razili od prvého momentu jasnú líniu, aby ju následne (opäť ako pri MH-17 z anonymných zdrojov) potvrdili. A potvrdili ju napriek tomu, že ani jeden Američan ten vrak nevidel v reále a ani záznamy čiernych skriniek nevidel a nepočul. No a v tesnom závese sa údajný anonymný predstaviteľ ISIL chváli nevyšetriteľným, veľmi rafinovaným atentátom, hoci sami analfabeti z ISIL sa hneď po páde lietadla chválili raketovým útokom, ktorý bol ale jasný blud.
 Celé to páchne americkým smradom, tak ako som predpokladal.  Takže evidentne tu máme druhé, ďaleko beštiálnejšie  kolo štvania Rusov proti Putinovi.
Otázkou už je len to, či  Neocomi pre svoj cieľ opäť neváhali skántriť stovky nevinných  civilistov, alebo len beštiálne využívajú letecké nešťastie, akých sa americkým spoločnostiam  stávajú  desiatky.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Luboš Bogner

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 2

Celkové hodnotenie: 21.24

Priemerná čítanosť: 6513

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA