Kto je Globálny Prediktor a aké má s nami úmysly?

Globálny Prediktor predstavuje dvojhlavú hydru na jednom krku a tele strojcu Nového svetového poriadku. Jedna hlava predstavuje základné ľudské práva sprava, teda, prenostne práva mať a vlastniť (…), ako kľúčovej doktríny neoliberálneho kapitalizmu a druhá ostatné ľudské práva, artikulované Všeobecnou chartou ľudských práv, Listinou základných ľudských práv a slobôd, Chartou práv EÚ, medzinárodne záväznými ľudsko-právnymi dohodami, platnými dokumentmi a záväzkami, a pre mňa, ako občana Slovenska, Ústavou SR.
Neomarxistická nová ľavica, ako zhubný novotvar na mozgu ľavej hlavy dvojhlavej hydry, sa snaží tieto dokumenty a ľudské práva redefinovať v duchu jej post marxistického neo darwinizmu a sociálnej evolučná filozofia, bez násilia, pričom pôvodný Marxov klasický proletariát vymenila a nahradila sociálnym proletariátom údajne utláčaných a diskriminovaných jednotlivcov a skupín, pričom “dúhových” jedincov a skupiny “tlačí” do režimu “sexuálnych” menšín, ibaže také menšiny ľudsko-právne dokumenty nepoznajú. Nová ľavica v rámci jej ľavicového liberalizmu mení definíciu pojmu normalita. Podarilo sa im vyňať sexuálne odchýlky od hetero normálu zo zoznamu chorôb, v mnohých štátoch im bolo priznané právo na manželstvo párov rovnakého pohlavia, registrované partnerstvá, s nimi adopcie detí, a postupujú smerom k získaniu práva na surogátne materstvo. Za základné ľudské práva okrem práva na život od počatia po prirodzenú smrť považujú aj eutanáziu a potratovú politiku opierajú o feministický blud: “Telo ženy je majetkom, vlastníctvom ženy.” Ibaže počatím a tehotenstvom vláda ženy nad jej telom končí. Plod tehotnej ženy nie je vlastníctvom ženy. Pravica si zasa na týchto údajných základných ľudských právach, zakladá svoj výnosný biznis. A v tom spočíva symbióza pravej a ľavej hlavy Globálneho Prediktora. Ľavá hlava hydry zároveň usiluje o likvidáciu pojmu tradičná rodina (založená na manželstve muža a ženy a jej dedičnej postati) ako základu dobre prosperujúceho štátu (primárna bunka spoločnosti) jej relativizáciou, tiež vytesnenia pojmu národ, národovectvo, vlastenectvo, zo slovnej zásoby národa a národného jazyka, čím chcú spretŕhať väzby na národnú identitu a sebaidentifikáciu člena spoločnosti, spoločenstva štátotvorného národa. Na Slovensku je na tento cieľ použité hnutie ANTIFA. Cieľom je likvidácia národných štátov, ich zmazanie z mapy Európy, v rámci budovania nadnárodného európskeho štátu, ako únie, podľa vzoru USA. Vo veci hrá kľúčovú rolu ideológia multikulturalizmu, Kalergiho plán a Barnettova doktrína. A to všetko aj na pozadí “pamfletu” Kniežatá zloby (Protokoly sionských mudrcov). Ale to je “konšpiračná teória” ako vyšitá. Ale funguje. 🙂
Obe hlavy jednej hydry nie sú vo vzťahu k sebe v stave pokojnej a vyrovnanej rovnováhy, ale v stupňujúcom sa konflikte. Pravá hlava si uzurpuje viac práv a moci na úkor ľavej hlavy, postihnutej malígnym nádorovým bujnením, ktorá už zjavne postupne stratila schopnosť zdravého úsudku, a pravá hlava už nerešpektuje nikoho a nič, okrem samej seba a svojej chamtivosti, čo narúša ich rovnováhu, a s ňou aj mier a pokoj vo svete.
V praxi ľudských práv ide o konflikt vo vnútri základného ľudského práva na dôstojný ľudský život od počatia po prirodzenú smrť. Spôsobujú ho záujmy svetových mocností (suroviny a energie), teda, pravicová hlava hydry. Ide o konflikt pravica versus ľavica.
Situáciu vo svete komplikujú náboženstvá, ktoré sa vymykajú spod vplyvu Globálneho Prediktora a sú mu prekážkou. Globálny Prediktor ale úspešne preniká aj do prostredia katolicistického Vatikánu a vedie ho k zjednocovaniu (ekumenizácia) svetových náboženstiev reinterpretáciou kresťanského učenia. Pápež František, pochádzajúci z prostredia ľavicovej južnej Ameriky podľahol vplyvu Globálneho Prediktora, ktorý tu je už od čias bipolárneho sveta pred rokom 1989 a spája nezjednotiteľné. V podobnom a porovnateľnom duchu pôsobilo aj ekumenické hnutie Pacem in terris, kolaborujúce s komunistami.
Výsledkom heretickej katolicistickej ekumenizácie, lebo takou je, a včasti ekumenizácia odpadlíckou od kresťanstva (apostáza) s poukazom na biblické zdroje, a na jej pozadí aj konanie Globálneho Prediktora, ktorým je svetské zmiešavanie civilizácií, rás, etník, kultúr a náboženstiev (multikulturalizmus) plus neomarxistická doktrína rovností pohlaví a rodov (rodová ideológia) vytvára na pôde Európy, bezbrehým forsírovaním imigrácie bez akýchkoľvek kritérií a dodržiavania princípov zdravého rozumu, logiky a miery vecí, ako aj so zjavným deficitom prirodzeného a zdravého inštinktu a pudu sebazáchovy, známeho ako orwellovská (slniečkárska) xenofóbia, vytvára reakčné a explozívne prostredie, ktoré povedie k stretu civilizácií, kultúr, náboženstiev, pohlaví a rodov a v konečnom dôsledku k vnútro európskej občianskej vojne. Tá oslabí, rozloží a zničí Európu zvnútra. Ale iba vtedy, ak tieto “sociálne nálože” budú rovnomerne rozmiestnené v priestore celej EÚ. Najlepšie podľa povinných kvót. Referenčnou rozbuškou bude islam.
NATO si ani neškrtne, lebo jeho poslaním je chrániť členské štáty aliancie pred ich napadnutím zvonka, podľa doktríny Globálneho Prediktora: „Najväčším a najnebezpečnejším nepriateľom ľudstva je Putinovo Rusko.“ Ibaže, Európa je napadnutá zvnútra. Táto doktrína je sprevádzaná masívnou goebelsovskou propagandou a orwellovským newspeakom v takzvanej (nový pojem) hybridnej informačnej elektronickej a mediálnej vojne, samozrejme kontraproduktívnej z oboch strán. USA chcú unipolárny svet, ibaže on už nie je ani bipolárny, ale prinajmenej tripolárny, pričom každý celok je rozdelený osobitnými záujmami vo vnútri celku (paktu). Globálny Prediktor Európu, aj ním „použitými“, lžami Globálnym Prediktorom zmanipulovanými papalášmi EÚ, detto aj vládami národných štátov a ich občanmi, ktoré sa Globálnemu Prediktorovi bránia svojím nacionalizmom, ktorý je orwelovským jazykom GP označovaný ako neonacizmus, chytí ako do klobúka, a prostredníctvom OSN (táto organizácia má dve tváre) nastolí svoj vlastný Nový svetový poriadok, a po celoplošnom zákaze všetkých náboženstiev (padne aj Vatikán) lebo Písmo, a pod falošnou zámienkou svetového mieru a bezpečia, vyhlási jediné všeobecne povinné svetové náboženstvo Globálneho Prediktora.
Toto sa udeje alebo postupnou prirodzenou cestou, čo ešte potrvá (lebo národné štáty sa bránia pokračovaniu integrácie pod velenie Bruselu) alebo urýchlením tohto plánovaného procesu globalizácie treťou svetovou vojnou, ktorá je dnes na dohľad a na dosah k tlačidlu (myš) pre spustenie jadrového útoku jednou alebo druhou stranou, pričom tu už ide len o pevné nervy dvoch súperov, ktorými sú najmä USA a Rusko, pričom ostatné veľmoci a ekonomicko-vojenské pakty, následne budú nechtiac vtiahnuté do globálneho svetového konfliktu, lebo nebudú mať už inú, lepšiu možnosť.
Na veci je možné nahliadať aj prizmou troch monoteistických náboženstiev. Ich zmierenie nie je možné a reálne.
Pozadím katolicistickej ekumeny je najmä dostať všetky tri náboženstvá pod jednu moc vždy politicky ambiciózneho Vatikánu, pričom Vatikán bude “ekumenizovaný” s novým svetovým náboženstvom NWO Globálneho Prediktora a neskôr ním úplne nahradený…
Politické ambície má ale aj judaizmus (na pozadí jediného božieho vyvoleného národa tvorí pozadie náboženského, židovského rasizmu a svetského politického sionizmu).
Islam, najmä sunnitský, dokonca nepozná pojem sekulárny štát.
Globálny Prediktor zámerne a vedome stavia tieto náboženstvá proti sebe, ale klame a zavádza, že ich chce zjednotiť a zmieriť. To je sofistikovaná lož, hodná vysoko inteligentného diabla.
Globálny Prediktor úspešne pokračuje aj v ďalšom mätení jazykov a tak, že ľudia si už nerozumejú ani v reči a písme vlastných rodných jazykov (najvyššie úrovne EÚ ale aj na Slovensku). Ministerstvo spravodlivosti nie je schopné korektne definovať pojem extrémizmus, pričom jej uniká, že nejde len o pravicový, ale rovnako sa radikalizujúci ľavicový extrémizmus a zdroje oboch hľadá úplne inde, než by malo (zmätočný trestný zákon a trestný poriadok, v rozpore s dikciou základných ľudských práv a slobôd).
Neprajem si pravicový ani ľavicový liberalizmus, ale plné, priame a rovné právo na prirodzenú ľudskú slobodu a dodržiavanie všeobecných ľudských práv a práv. Slobodu delíme na vonkajšiu  a vnútornú:
1. Vonkajšia (hmotná, priestorová)
2. Vnútorná (nehmotná, duchovná)
Z ľudských bytostí je postupne vytláčaný rozmer ducha a duchovnosti. Ak je telo púzdrom duše a tá sídlom ducha, a táto matrioška vo svojej trojjedinosti a jednote tvorí celú ľudskú bytosť vo všetkých jej ľudských rozmeroch, dá sa konštatovať, že tretí, duchovný a spirituálny ľudský rozmer, ktorý umožňuje komunikáciu ľudských bytostí s tým, čo ich presahuje, sa zásluhou Globálneho Prediktora z tejto “matriošky” vytráca, a ľudské bytosti sa ako bezduché zombie ale slobodne (!) pohybujú po schengenskom priestore. Iné hodnoty, okrem týchto, EÚ a Brusel ale neponúka. O údajných hodnotách EÚ len naprázdno tára a vyhráža sa nimi. Mimochodom, po každom novom a ďalšom teroristickom útoku. Lebo sama EÚ nemá ducha. Tak nemôže o ňom učiť, a kohokoľvek školiť. Tobôž krajiny tretieho sveta alebo blízkeho východu. Nemá na to kvalifikáciu a oprávnené kompetencie. Ani duchovný, mravný a morálny kredit. Nemá duchovný étos. Duch a étos je prítomný len tam, kde je chcený. A len tam, kde sa na ňom pracuje v oblasti vzdelávania, výchovy (rodina, sociálne veci, zdravotníctvo a školtvo).
Európa, ak chce prežiť, detto Slovensko, nevyhnutne potrebuje nastoliť vládu len reálnej, kvalifikovanej a kompetentnej duchovnej aristokracie (nič spoločné s náboženstvom, ak, len v priestore sekulárneho štátu), a predtým sa zbaviť pologramotného a bezduchého politikárčenia, sledujúceho len zachovanie voľného obchodu, ktorý umožňujú deklarované schengenské princípy a mali by ho vraj posilniť už zamrznuté obchodné zmluvy o voľnom obchode a bezcolnej aj transatlantickej únii.
Európa, ak chce ekonomicky a ekologicky prežiť, nepotrebuje rast ekonomického rastu, zmnožovania zmnožovania množstva nepotrebných tovarov a služieb, ani voľný, ale slobodný obchod, naopak, na voľný obchod uvaliť naň regulačnú brzdu. Ak tak neurobí, zahynie, zadusená úplne zbytočnými a nadbytočnými tovarmi a službami.
Európa pripomína sopku, ktorá svojou produktivitou hmoty, ktorá sa premení na prach, zasypáva samú seba. Občania Európy sú bezduchými konzumentmi vlastných produktov, ktoré po sa po ich ich konzumácii a opakovanej (lebo “ekológia”) recyklácii vracajú do obehu výroba-konzum, a stávajú sa koprofágmi vlastnej hmotnej produkcie. A k tomu nás všetkých, nielen Európanov, ale aj Američanov, tlačí a ženie Globálny Prediktor.
Pravicový aj ľavicový extrémizmus má na svedomí Globálny Prediktor, ktorý je príčinou oboch, a stavia ich militantne proti sebe. Európe v réžii Globálneho Prediktora hrozí, práve ním provokovaná vnútorná občianska vojna.
Sme indoktrinovaní neo liberalizmom sprava aj zľava. Globálny Prediktor nám naše hlavy otrieskava raz o jeden raz o druhý mantinel. Sme v domnení, a v dobrej viere, že sme slobodní. Nie sme. Sme ale netušene nesvojprávni. Pravá originálna sloboda má úplne iné parametre. Sme súčasťou matrixu. Až do úplného bezvedomia. Chcem len pravdu, nič len pravdu. Polopravda rovná sa lož.
Globálny Prediktor je Pán dicis et non facis, teda ten, ktorý sa tvári, že nie je. Je kráľ, arciknieža luhárov, arciluhár, ktorý sám seba vydáva za nositeľa svetla, Lucifer, svetlonos. Kresťania a ostatní náboženskí veriaci ho poznajú aj pod menom Satan. Si Diabolus non esset mendax et homicida! Klamár a vrah!
Ak na mne ale naďalej bude Globálny Prediktor páchať násilie svojimi predstavami o mojich slobodách, a denne ma nimi prefackávať sprava a zľava, a otrieskavať mi hľavu raz o pravý, raz zasa o ľavý mantinel (pseudo demokratické a falošné slobodné voľby každé štyri roky), klamať a podvádzať ma, robiť zo mňa negramotného bezduchého hlupáka a idiota, uprednostním osobnú vnútornú slobodu väzenskej cely a vychádzkového dvorca.
Nechcem nič, len to, čo mi právom patrí. Nič cudzie, ani nič navyše, nič mimo moju vlastnú zásluhu, len to svoje. A to si nedám vziať.
Globálny Prediktor je „inžinier“ Nového svetového poriadku. Ale ten si za seba a pre seba neprajem. Som vedený inak a inými autoritami.
Nechcem nič, len pokoj a mier pre vlastné, a svoju rodinu a spoločnosť, v ktorej žijem, trvalo udržateľné, ekologicky, telesne, duševne a duchovne  a duchovne čisté, dôstojné prežitie.
Shalom. Nie Hail! Ani “Na stráž!” Ani: “Proletári všetkých krajín, spojte sa!” Nechcem tu ani nový, neomarxistický proletariát, a jeho kultúrnu revolúciu, ale radšej, hoc aj pseudo socialistické ale úprimné, krížené s kresťanským: “Svetu mier! A pokoj všetkým ľuďom dobrej vôle na tejto Zemi!” 🙂

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Boris Kollár vyzýva Fica a vládnu koalíciu: "Ukážte, ako sa to robí, do psej matere!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:TASR - Jakub Kotian )   Boris Kollár (Sme rodina) v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook reaguje na rast cien…

    Nemecký krídelník Herrmann po sezóne ukončí kariéru

    0icon

    Nemecký futbalista Patrick Herrmann po sezóne ukončí aktívnu kariéru. Tridsaťtriročný krídelník pôsobí 16 sezón v Borussii Mönchengladbach, s 418 štartmi za bundesligový klub figuruje v…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA