Neoliberalizmus je devolúcia našich detí ( udalosti okolo protestu v Tisovci)

Včera sa uskutočnil protest proti agresívnemu vyčíňaniu asociálov v Tisovci.  Asociáli tu dlhodobo páchajú kriminálne činy. Od vreckových krádeží, lúpežných prepadov, obťažovaní maloletých a dievčat či v tomto prípade dokonca brutálnej vraždy.
Je ospravedlniteľné, keď niekto vtrhne do domu bezbranného muža na vozíčku a začne ho mlátiť drevenými doskami, tehlami či dokonca ťažkými kamennými balvanmi ?
Určite to ospravedlniteľné nie je, na tom sa samozrejme všetci zhodneme.
Zaujímavé na tom je, že polícia a teraz čítajte naozaj poriadne ! Polícia týchto páchateľov dva dni po zadržaní prepustila z dôvodu, že páchatelia sú stále maloletí.
Vidíte správne !
A ďalej čítajte s očami na stopkách !
Títo páchatelia dokonca už v sobotu znovu lúpili !!!
Nestačilo im napomenutie zo strany policajných zložiek SR, oni museli znovu kradnúť. Znovu museli robiť to, čo im ide najlepšie. A prečo ? Pretože zistili, že nikdy nebudú za svoje činy potrestaní !
Politická strana Mariana Kotlebu ako jediná v slovenskom parlamente predložila návrh zákona, ktorý by znížil dnešnú sadzbu trestného stíhania u maloletých. Tento návrh zákona bol predložený dávno pred touto ohavnom udalosťou. Žiaľ ostal bez podpory ostatných politikov.
Chcú Vás ostatní politici chrániť ?

Určite nie, keď nepodnikajú absolútne žiadne opatrenia proti takýmto skutkom, ba naopak stále rozvíjajú prostredie pre asociálne žitie týchto kriminálnikov a im podobným.
Keď sa ako jediná skutočná strana s morálnymi hodnotami pustíme do ochrany obyvateľov lokalít ,kde už naozaj nie je možné ďalej čakať na nesplniteľné sľuby štandardných politikov, neoliberálne, nevzdelané slniečka na nás spustia kritiku, že vlastne my sme tí, ktorí celú situáciu ženú do extrému a burcujú problém tam kde nie je.
Nie je v Tisovci vari žiaden problém ?
Nebol problém vo vlaku smer Hnúšťa – Rim. Píla ,keď asociáli napadli vlakvedúceho a sprievodkyňu, totálne ich dobili, zmrzačili a poškodili vlak tak, že dodnes nepremáva?
Nie je problém pri každodennom obťažovaní opitými agresormi, ktorí obťažujú šoférov autobusov, poštárov či predavačov ?
Ak to pre Vás nie je problém tak neviem kde sa nachádza práve teraz Vaša inteligencia.
Vrátim sa ale späť ku akcii v Tisovci.
S akciou som veľmi spokojný a keďže som sa spolupodieľal na jej organizovaní, môžem ju objektívne zhodnotiť.
S ohlasom tejto akcie sme začali už deň predtým v samotnom Tisovci, Hnúšti a neďalekom Klenovci a pokračovali sme s tým aj v deň akcie vo štvrtok od ranných hodín. Stretli sme sa z neuveriteľným množstvom pozitívnych reakcií najmä u dôchodcov a ľudí stredného veku. V Tisovci naše auto dokonca občania zastavovali a priali nám nech sa nám v našej práci darí. Povzbudivé trúbenie autobusov, kuriérov , či kývanie poštárok nám robilo nesmiernu radosť. Negatívne reakcie sme neriešili. Ani to nebolo možné, keďže tých pozitívnych bolo tak veľa.
Počas celého dňa sa v Tisovci zgrupoval policajný zbor a Tisovčania sa nás pýtali či vari s nami neprišiel aj francúzsky premiér Macron ( keďže vedeli, že bude v Bratislave 🙂 )
Nie, do Tisovca neprišiel Macron, prišli sme len my Kotlebovci. Prišli sme poukázať, že ako jediná parlamentná strana sa zaoberáme problémom bezpečnosti v rizikových oblastiach Slovenska a ako jediná strana sa nebojíme navštíviť tieto rizikové oblasti a riešiť problémy priamo s ich obyvateľmi.
Protestná akcia prebehla v najlepšom poriadku a vystúpenia Mizíka, Cibuliaka , Mazureka, Moru a na záver predsedu Kotlebu boli výstižné, emotívne a hlavne pravdivé a pre poslucháčov cca . 500 divákov veľmi povzbudivé.
Ja ako spoluorganizátor akcie som bol veľmi nadšený, keď som medzi divákmi stretol ľudí z Tisovca, Hnúšte či Klenovca, obcí v ktorých sme akciu ohlasovali.

Poďme ale k veci, prečo som sa rozhodol tento príspevok vôbec napísať.
To , že naša akcia dopadla na výbornú a ľudia odchádzali domov s pocitom, že stretli skutočných národovcov , vlastencov a ľudí s dobrým srdcom s ktorými majú nádej na zmenu sa ale, že vôbec nepáčilo slniečkárom, neoliberálom a im podobným vyvrheľom, ktorých už roky produkuje tisovský, neoliberálny živel , evanjelické gymnázium v Tisovci.
Neviem či evanjelická cirkev zaspala dobu alebo sa snaží byť aj ona liberálna ale táto škola nemá s pánom Bohom nič spoločné.
Jej bývalý žiak, neoliberálny fašista, zástanca obojpohlavných tvorov a desiatich typov WC zariadení , bloger neoliberálneho , fašistického denníka N, ktorý bojuje proti HOAXOM a sám šíri HOAXY a v poslednom, najväčší odporca všetkého rozumného a národne cítiaceho – pán Martin Dubéci.
Čo si tento živel dovolil a prečo ma rozčúlil ?
Dovolil si publikovať video kde úplne zmagorení žiaci tohto gymnázia ovplyvnení nielen stranou Progresívne Slovensko , ktorej je Dubéci členom ale aj Slovenskou debatnou asociáciou. Táto asociácia je veľmi nebezpečná a učí mládež debatovať  takým spôsobom, že keď si niekto dovolí argumentovať proti-argumentom , úplne človeka dehonestuje.  Onálepkuje ho príslušnou nálepkou,  napr. HOMOFÓB, XENOFÓB, RASISTA. Zastavili naše auto, ktoré úplne legálne ohlasovalo protestné zhromaždenie politickej a PARLAMENTNEJ strany ĽSNS.  Zdôraznil som parlamentnej , pretože tento provokatér Dubéci je členom PS , ktoré má od parlamentu tak ďaleko ako Bratislava od Vladivostoku ale neštíti sa kydať na kotlebovcov , ktorí v poslednom prieskume Hospodárskych novín vykazujú 14,2 % voličov a 3. miesto zo súčasných strán.
Títo žiaci trpiaci neoliberálnou agendou, ktorú im vnucuje ich škola neváhali zastaviť cestnú premávku, len kvôli ich nezmyselnej fantázii. Nakoniec museli opustiť vozovku na náš pokyn, keďže brzdili nielen nás ale aj autá ktoré išli oproti.
Pán Dubéci ale zámerne vypol zvuk videa pretože keby ho ponechal, zistil by, že jeho slniečka sa zľakli pokynu z našej strany a nechali nás pokračovať v legálnej zvolávacej jazde.

Teraz prejdem ešte k jednej veci, čím celý príspevok zakončím.
Marian Kotleba na záver svojho príhovoru v Tisovci povedal, že je veľmi rád, že počuje plač detí, ktoré rodičia tiež zobrali na protest. Povedal tiež to ,čo si myslím aj ja. Deti sú Vaša budúcnosť !
Preto vyzývam rodičov , učiteľov a všetkých občanov, ktorí svojimi povolaniami vplývajú na výchovu detí a mládeže.
Dištancujte sa od podobných zvrhlostí!
Dištancujte sa od ľudí z okolia PS, Dúbeciho, GENDER, LGBTI ideológie !
Dištancujte sa od liberalizmu !
Učte deti patriotizmu, vlastenectvu, láske k rodine, k mravom.
Naučte ich čo sú pravé hodnoty !
Povedzte im, že rodina sa skladá z mamy a otca a že iná rodina ani nejestvuje !
A veďte ich v neposlednom rade k viere k Bohu a Vašim kresťanským tradíciám ,aby nikdy nemohli podľahnúť takým liberálom ako pán Dubéci, ktorí propagujú otvorenú spoločnosť multikulturalizmu a chcú pochovať všetko národné, tradičné a kresťanské.

Na záver citát pána farára Kuffu :
Komunizmus bol obrovské zlo a zanechal stopy na našom národe ,ale liberalizmus je ešte väčšie zlo ! Komunizmus je ako tma, keď máš baterku dá sa v ňom zasvietiť ale liberalizmus je hmla – ani baterka ti v ňom nepomôže !

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt neoliberalizmus

Za Boha a za národ !

 

obrázok je z portálu : https://www.infovojna.sk/prehravac/?id=3189

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Cavar

O AUTOROVI

Venujem sa hľadaniu pravdy

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 9

Celkové hodnotenie: 21.33

Priemerná čítanosť: 3184

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ďurica vyškolil moderátora TA3 Dírera

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenshot Facebook Video)   Ondrej Ďurica (Republika) vo svojom nedávnom videu na Facebooku "opravil" príhovor moderátora politickej relácii vysielanej…

    Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto: TASR - Jakub Kotian)   Poslanci Národnej rady (NR) SR majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. Poslanci, ktorí…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Tlaková níž sa v našej oblasti vyplňuje. Dnes bude polooblačno až oblačno. Teploty 9 až 14 stupňov Celzia.

    Benčičová porodila dcérku Bellu

    0icon

    Bern 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/DPA-Wolfgang Kumm/dpa-Bildfunk)   Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová v utorok porodila svoje prvé dieťa, dcérku Bellu. Dvadsaťsedemročná úradujúca olympijská víťazka a jej…

    Uhrík "Počúvate sa vôbec? Ako vám tá arogancia a ten pocit nadradenosti udreli do hlavy!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:screenshot Facebook)   "Imigrácia, zdražovanie, vojna, Green Deal... Vidíme, kam to s Európou za 25 rokov dotiahli,"  Milan Uhrík(Republika)…

    Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

    0icon

    Kežmarok 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Adriána Hudecová)   Výpoveďou ďalšej svedkyne obžaloby v stredu (24. 4.) v Kežmarku pokračoval súdny proces s Kuffovcami v…

    Poľský generál: Ukrajina má mesiac na prípravu. Potom sa začne peklo

    0icon

    Varšava 25. apríla 2024 (HSP/Onet/Foto:Telegram)   V sobotu 20. apríla Snemovňa reprezentantov USA schválila návrh zákona o vojenskej a finančnej podpore pre Ukrajinu. Spoza oceánu prišla…

    Nitra spečatila titul v predĺžení, Kašík:"Sme kúsok od pádu štadióna"

    0icon

    Nitra 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič)   Hokejisti Nitry zvládli ukončiť finálovú sériu play off Tipos extraligy v najkratšom možnom čase. Na domácom…

    Usvedčil Ódora z klamstva aj Sulík? Expremiér sa v reakcii pustil do Blahu

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Podpredseda Národnej rady SR a poslanec za SMER-SD Ľuboš Blaha to na sociálnej sieti opäť spočítal Progresívcom Všíma si,…

    Stane sa Slovensko dúhovým štátom? Záleží aj od eurovolieb

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Podľa aktuálneho prieskumu preferencií by voľby do europarlamentu vyhralo Progresívne Slovensko. S 27,2% by získalo päť mandátov. Druhý SMER…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA