Čistota Pána prichádza! Nečisté zmeň sa, lebo zahynieš!

Žijeme v dobe súdu a Veľkej očisty ľudstva. O tom svedčí viditeľné pozemské dianie okolo nás, ktoré je vyvolané zvyšujúcim sa tlakom lúča prichádzajúceho Syna Človeka. A od istého času sa k tomuto lúču pripojil aj lúč Pánovej Čistoty. Čistota zosilňuje pôsobenie Svetla, v ktorom obstojí len to, čo je vo svojom jadre rýdze a čisté. Nikto, komu vo vyžarovaní jeho osobnosti bude chýbať čistota a rýdzosť, nemôže obstáť.

Žiarením lúča Čistoty Pána bude preverený každý z nás. Bude preverená čistota nášho vnútra, čistota našich pohnútok, čistota nášho chcenia, myslenia a cítenia. Každý, kto bude vo svojom úsilí o čistotu schopný nájsť rovnorodé spojenie so žiarením Čistoty, bude posilnený a povznesený. Kto však zachovávanie čistoty ignoruje a neusiluje sa o ňu, bude žiarením lúča Pánovej Čistoty odtlačený od zeme do hlbín, pretože jej nebol hoden.

Všetko v ľuďoch bude Svetlom vytiahnuté na povrch, aby sa ukázalo také, aké to je, aby sa odsúdilo a vzápätí zrútilo. Lebo to, čo bude označené v práve prebiehajúcom súde ako nehodné, už nemôže ďalej počítať s milosťou Pána a bude to vymazané zo zlatej knihy života.

Ľudia však nechápu hlboký dosah týchto skutočností, pretože keby to chápali, museli by sa spamätať a začať jednať inak. Všetko duchovné, čo je dnes nimi zanedbávané, ignorované a vysmievané, by sa muselo stať centrom ich záujmu. Museli by tak urobiť z obyčajných obáv o ďalšie trvanie svojho bytia vo stvorení.

V žiare prichádzajúceho Svetla a lúča Čistoty sa ukáže, ako veľmi sú mnohí vzdialení skutočnému a čistému životu. Žiť čisto a jednoducho, v radostnom tvorení v súzvuku s Vôľou Stvoriteľa, sa stáva základnou podmienkou ďalšieho zotrvávania ľudí na zemi. To však ani zďaleka nie je ten spôsob života, aký žije väčšina ľudí dneška, i keď ich vlastné svedomie im už mnohokrát ukázalo, že správny život je len život v súlade s Vôľou Stvoriteľa a s harmóniou jeho stvorenia.

Lúč Čistoty Pána preto privedie k zrúteniu všetko, čo sa opieralo o nesprávne, pokrivené a nečisté pohnútky. Všetko, čo v sebe nieslo nepekné a nečisté chcenie.

To, čo je vo svojom jadre čisté, bude trvalou prítomnosťou lúča Čistoty posilnené, usmerňované a povzbudzované na svojej ceste k Svetlu. Pred ľudstvom sa otvára čas návratu k prostému, čistému zmýšľaniu a jednaniu voči blížnym i voči prírode a prírodným bytostiam.

Pod tlakom Svetla nás čaká obdobie zhusteného prežívania, v ktorom by sa mal každý s plným vnútorným nasadením usilovať o zmenu seba samého v človeka čistého. Čistota Pána nám bude osvetľovať cestu, po ktorej máme kráčať, aby sme dosiahli čistoty a úprimnosti vo všetkom, čo robíme. Lebo len čisté, trvalé dobro, prúdiace z nášho vnútra nás môže priviesť k víťazstvu. Preto je potrebné vo svojom vnútri prechovávať už len myšlienky čistej, radostnej mieruplnosti.

Nesmierne zásadné Svetlé dianie sa už nachádza tesne v blízkosti zeme, aby sa potom, keď odznie súd, stalo prítomnosťou a realitou pre tých, ktorí budú môcť prebývať na zemi vo fyzickom tele. A všetkému tomuto, čo neodvratne prichádza, má vykročiť napred ženské pokolenie, pretože Stvoriteľ stvoril práve ženy na to, aby sa Svetlo z Výšin mohlo prejavovať v hmotnom svete skrze ich vyžarovanie rýdzej čistoty a pôvabu.

Ženy sa v skutočnosti mali vždy snažiť predovšetkým o čistú krásu svojho vnútra, ktorá by úplne prirodzene prerastala do ich vonkajšieho pôvabu. Takýmto spôsobom majú ženy šíriť Svetlo na zemi! Svojim bytím a svojou osobnosťou, zakotvenou vo Svetle a v Čistote. Nie tak, ako to robí väčšina súčasných žien, ktoré sa starajú len o svoju vonkajšiu krásu, ale o krásu a ušľachtilosť vlastného vnútra nedbajú.

Pravá, čistá, ušľachtilá žena svetlého vnútra sa má stať predvojom novej doby a povzbudením pre mužský svet. Povzbudením pre svet mužov, ktorý zatiaľ stále ešte zostáva upnutý iba na materiálne uplatnenie, bez vyššej inšpirácie k zušľachteniu seba samého i svojho okolia.

Žena je Stvoriteľom určený, čistý most medzi Svetlými Výšinami a našou zemou! Silu k naplneniu tohto svojho vznešeného poslania môžu ženy čerpať z lúča Čistoty Pána. K Čistote Pána sa môžu utiekať pre povzbudenie kedykoľvek to budú potrebovať. Čistota Pána prináša ženám ochranu pred vonkajším svetom, naplneným nízkosťou a nepochopením, ktorý bude ich úsilie o premenu na novú, ušľachtilú, cnostnú a Svetlú bytosť vnímať ako dôvod k posmechu a k útokom.

Ale to už nebude dlho trvať, pretože všetko, čo sa bude aj naďalej prejavovať ako nečisté, bude tým istým lúčom Čistoty označené a vydané napospas spravodlivým účinkom zodpovedajúceho prežívania v pôsobení zákonov stvorenia. Pod tlakom Svetla dochádza k zosilneniu účinkov týchto zákonov, na základe čoho začnú ľudia intenzívne a na vlastnej koži prežívať, že Pánovej Vôli a harmónii v jeho diele stvorenia sa nemožno protiviť bez toho, aby im to neprinieslo také prežívanie, na základe ktorého pochopia, že jedine Pán vládne nad všetkým, čo jestvuje vo stvorení.

Náš svet neodvratne kráča v ústrety tomuto dianiu. Beda každému, kto zostane príliš obklopený nečistotou a nevyužije zostávajúci čas na zmenu seba samého v človeka čistého, dobrého a ušľachtilého. Ľahostajnosť voči týmto veciam a ich ignorovanie bude mať za následok, že človek bolestne pozná, prežije a pocíti doteraz nevídanú nekompromisnosť požiadavky napĺňania Vôle Stvoriteľa. Toto dianie sa nezadržateľné približuje a jeho účinkom bude vystavené celé ľudstvo.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Milan Šupa

O AUTOROVI

Som človek presvedčený o tom, že to skutočné, pravé a pravdivé je možné uvidieť len vnútorným zrakom.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 106

Celkové hodnotenie: 21.73

Priemerná čítanosť: 995

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Folklórny súbor Zemplín získal striebro na festivale v Južnej Kórei

    0icon

    Michalovce 14. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Milan Kapusta)   Folklórny súbor Zemplín úspešne reprezentoval Slovensko na Cheonan World Dance Festival v Južnej Kórei. Z festivalu,…

    Nigérijčania bojkotujú zápas s Líbyou po tom, ako uviazli na letisku

    0icon

    Benghází 14. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:X@WTroostEkong)   Nigérijskí futbaloví reprezentanti bojkotovali utorkový kvalifikačný zápas Afrického pohára národov na pôde Líbye. Ich nedeľný let do dejiska duelu…

    Začíname predbiehať západné krajiny. Dôkazom je Kaliňák

    0icon

    Bratislava 14. októbra 2024 (HSP/Foto:Facebook/Ministerstvo obrany Slovenskej republiky)   Postrehli ste, kam sa vybral na pracovnú cestu Robert Kaliňák? Vydal tým dôležitý signál pre budúce…

    Tragédia neďaleko Žiliny: zomrela 53-ročná žena

    0icon

    Žilina 14. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)   Pondelková ranná dopravná nehoda na ceste II/583 medzi Žilinou a Krasňanmi mala tragické následky. Čelnú…

    Mick Schumacher je na zozname kandidátov Audi, Binotto: "Zvažujeme ho"

    0icon

    Berlín 14. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube/Formula Today)   Nemecký jazdec Mick Schumacher má opäť šancu pretekať v seriáli F1. Šéf tímu Audi Mattia Binotto ho…

    Europoslanec po fiasku v Trenčíne: "Dúhoví extrémisti, je to 3:0!"

    0icon

    Bratislava 14. októbra 2024 (HSP/Facebook / Foto: Screenshot Facebook video)   Hnutie Republika minulý týždeň upozornilo verejnosť na školské aktivity organizované v súvislosti s blížiacim…

    Toto je veľká chyba súčasnej koalície, zdôrazňuje generál

    0icon

    Bratislava 14. októbra 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Po tom, ako vláda ohlásila podobu konsolidačného balíka sa strhla vlna kritiky. Miestami oprávnene, keďže politici sebe pridávajú…

    Český europoslanec v Štrasburgu šokoval prejavom: Je to šialené! Prestaňme ničiť sami seba!

    0icon

    Bratislava 14. októbra 2024 (HSP/Instagram / Foto: Facebook)   Český europoslanec Filip Turek (v EP člen frakcie Patrioti pre Európu) vo svojom minútovom prejave v…

    V obci Nemecká došlo k nehode osobného auta s vlakom, jedna osoba prišla o život

    0icon

    V obci Nemecká v okrese Brezno došlo v pondelok predpoludním k dopravnej nehode osobného auta s vlakom. Pri udalosti prišiel o život 77-ročný vodič, jeho…

    Ani prehra vo voľbách, ani úpadok popularity. Macrona trápi seriál od Netflixu. Takú ostrú reakciu zrejme nečakal

    0icon

    Paríž 14. októbra 2024 (HSP/CNN/Foto:Screenshot Youtube/Netflix, TASR/AP-Petros Karadjias)   Keď hit spoločnosti Netflix "Emily v Paríži" na konci štvrtej série odhalil, že jeho hlavná hrdinka…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    René Pavlík

    Andrej Valihora

    Branislav Čech

    Peter Lipták

    Zdeno Drdol

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA