Ak to nebol Kočner, kto mal motív na vraždu?

Ak to nebol Kočner, kto mal motív na vraždu?

A kde sa vlastne stratila tá tona materiálu na Pentu, ktorú dostal Kuciak od Forisha?

Nachádza sa v spise, alebo ju niekto nechal zmiznúť?

 

Bývalý prezident a odsúdený daňový podvodník Kiska obhajoval Pentu v spore o MECOM.

Prezident obhajoval firmu, ktorá stojí za najväčšou kauzou na Slovensku.

Prezident Kiska sa postavil za Gorilu.

 

Daniel Lipšic pracuje a je na výplatnej listine Penty.

Ten Lipšic, ktorý nechal protestujúcich proti Gorile postriekať vodným delom.

Ktorého súčasná vláda navrhuje za generálneho prokurátora.

Chcete aby bol generálny prokurátor človek, ktorý pracuje pre Gorilu proti ktorej ste protestovali?

 

Títo dvaja ľudia pracujú pre spoločnosť kvôli ktorej vznikli najväčšie protesty na Slovensku, okrem vraždy Jána a Martiny.

Spalo Slovensko doteraz?

Nie je to paradox? Tí ľudia, ktorí tak strašne chceli žiť v krajine, ktorá nechcela skorumpovanú vládu, zvolili Kisku za prezidenta, jeho stranu Za ľudí a ďalších ako bolo PS/Spolu? (ha ha, nedostali sa… jednoducho ľudia nevedia prečo, ale niekedy intuitívne tušia) Tie strany, ktoré chcú aby Lipšic bol generálny prokurátor?

Bojujeme proti gorile a sami si ju volíme?

Je to preto, že Fico pil Colu? (áno, smeráci spravili veľa zlodejčín…. ale preto si ľudia volia Gorily?)

Alebo je to preto, že sú zmagorení médiami, ktoré všetky vlastní PENTA?

Kruhy, kruhy, točíme sa stále v kruhoch….

Takže Kiska chcel prevziať moc cez iniciatívu Za slušné Slovensko. A spolu aj s PS/Spolu, ktorého iniciatíva Za slušné Slovensko pretlačila za primátora Bratislavy.

Bláznovi z Trnavy sa nasáčkoval vyšetrovateľ Gorily, ktorý nič nevyšetril.

A prečo vlastne tajný agent Nicholson (sorry, ale to je už je také verejné tajomstvo, že to vedia aj v Číne), ktorý ako prvý človek ohlásil taliansku stopu, oznámil svoj odchod (útek) zo Slovenska dva týždne predom?

Je možné aby reportér, ktorý sa chystá odísť do zahraničia, spolupracoval s Kuciakom na talianskej stope? Tak závažnej kauze, ktorá mala potenciál povaliť túto vládu? A on pustí takú story ide preč?

Či nebol si istý výsledkom?

A vlastne to, že Fico prášil bývalú mafiánsku milenku, ktorá sa s Vadalom pohádala pomaly desaťročie dozadu, malo mať ten potenciál?

Alebo to, že Jasaň (áno,  bol to zmrd) mal spoločnú firmu s Vadalom?

Fakt ľudia naozaj by ste kvôli tomuto zdvihli zadky? Jasne, že nie a nie a nie.

Pretože, ale ak áno, aký kriminálny čin sa odhalil? Žiaden. Iba sa stala vražda. Ibaže nemala nič spoločné s Ficom a Vadalovcami. Viem, že som Vám tú schému ukazoval na námestí, ale bol som zmagorený ako všetci ostatní.

Po všetkých tých kauzách malo toto naozaj potenciál spôsobiť pád vlády?

Absolútne nie. Bez toho aby sa stala vražda, tak nie.

Takže Nicholson, ktorý 2 krát zapríčinil pád vlády spustil najväčší hoax na Slovensku o talianskej stope.

A potom prišla iniciatíva Za slušné Slovensko. Iniciatíva prostredníctvom ktorej mal Kiska a PS/Spolu prevziať moc.

A tí pracujú pre Pentu, pre Gorilu, pre ktorú boli plné námestia….

Paradoxy a kruhy, stále sa točíme v kruhoch…

A Fico pil Colu, preto treba voliť Gorilu……

 

Takže Penta je Gorila. Lipšic a Kiska pracujú pre Pentu. Kiska bol prezident a Lipšic má byť hlavný vyšetrovateľ na Slovensku. Kiska a ostatné liberálne strany (PS Spolu) chceli prevziať moc. Poverili 5 aktivistov na čele zo Šeligom. Ten vytvoril Iniciatívu Za slušné Slovensko. Ak by Nicholson hneď na druhý deň nevypustil hoax o talianskej stope žiadna iniciatíva Za slušné Slovensko by nevznikla. Ľudia by nemali ten impulz.

Rovnako ako v 89-tom, ibaže dnes ideme naostro…

Nech smrť študenta Šmída nevyjde nazmar!

Ak by toto bol plán… Plán, že vypustíme taliansku stopu, poveríme našich vyškolených aktivistov aby vytvorili nejakú iniciatívu pomocou ktorej povalíme túto vládu aby sme mohli prevziať moc…ako veľmi reálne je to, že Nicholson prišiel s talianskou stopou hneď na druhý deň potom ako večer našli mŕtve telá? Ak sa zobudil ráno o 8 00 a o 11 hodine dával interview mal na to iba 4 hodiny.

Vlastne, ako veľmi je reálne, že sa stihli dohodnúť Nicholson, Mego a Holcová na tom istom príbehu? Pretože ak sa stihli dohodnúť na tom istom príbehu, museli to skonzultovať s Kiskom a ľuďmi z iných strán.  Pretože to bolo cieľom toho príbehu. Ibaže sa ukázalo, že to bol hoax.

Ale dobre, je to pritiahnuté za vlasy. Polícia v nedeľu objavila telá. Nicholson ako „dobrý“ novinár mal svoje zdroje. Povie si, títo ma platia tak cez noc vymyslím taliansku stopu a celé to hodíme na Fica a Smer. Toto ich riadne poškodí. A aj poškodilo. Celý národ sa zdvihol rovnako ako v 89-tom. A plán sa rozvíjal na kolene. Až moc dobre, až tak dobre že to museli stopnúť a zrušiť protest, pretože Kiskova strana nebola pripravená.

Ale ak by to bol plán…. znamenalo by to, že na Jána a Martinu nikto nemal motív, ale stali sa sakrálnou obeťou.

Lenže ak nie, tak kto iný mal motív?

A prečo si vlastne myslíte, že nejaká Penta je tu ten najvyšší?

Nemala SDKU vystriedať SAS, kde pôsobila Nicholsonova manželka?

Pretože nie je pravda, že volebnú kampaň tu niekoľkým stranám zároveň robila jedna agentúra, ktorej hlavný protagonista je zapletený do pokusu o vraždu premiéra v Čiernej Hore?

A odkiaľ sa vlastne v iniciatíve nabrali tí psychológovia Miková a Ondrušek, ktorí trénovali revolucionárov, ktorí dali dole Miloševiča?

Kto ich vlastne platil? Čo vypátrala polícia?

Myslíte si, že Smer riadil tento štát? Čo keď mali len kúsok z koláča a už ani tajné služby nevedia pre koho robia ako sme videli z výpovede Kriaka? Čo keď tento štát je v úplnom rozklade?

Štát v ktorom niekto poskytne 70 terabajtov dát zo utajeného spisu nejakej mimovládke z najviac sledovaného prípadu?

Kde nejaká Tódová vie ako rozhodovali členovia súdu?

Preboha, veď to je tá Tódová (Žemla) o ktorej sa píše v Gorile!

Kto tu vládne?

Ak by bol Kočner naozaj vinný (nie som si istý na 100%, ale zatiaľ som nevidel dôkaz ani motív) tak vďaka tým únikom zo spisu ho ESPE oslobodí.

Nech idú do pekla všetci tí, ktorí sú za to zodpovední.

A čo spravíte VY? Dáte lajčíček na tento status, či blog? Prezriete a nebudete voliť Gorily? Áno je to super, je to maximum čo v tejto chvíli môžete urobiť, ale čo ďalej? (každopádne za každé zdieľanie ďakujem, zvyšujete tým moju úroveň bezpečia)

Čo však spravíte VY politické strany v opozícií a aktivisti bojujúci proti mainstrímu?  Vy politické strany, ktoré sa považujú za proslovenské, budete stále stagnovať na otrepaných témach? Kedy sa konečne chytíte „nudných“  a najdôležitejších tém ako sú poľnohospodárstvo, školstvo, justícia, volebný systém, veda, ekonomika a zdravotníctvo? Momentálne ste to najlepšie čo máme. Je to Váš limit, alebo máte naviac?

A čo vy aktivisti? Teraz bol protest v Bratislave. Všetci chceli rečniť a čo z toho? Kde je nejaká vízia pre Slovensko. Všetci chcú povaliť túto vládu. A čo ďalej?

Čo ďalej Slovensko. Kto bude vládnuť? A ako? Každému je to u zadnice pretože nevidí víziu pre Slovensko. Kto povedal, že zbaví Slovensko politického vplyvu mimovládok z našich peňazí. (čiastočne niekto, ale to nestačí takým spôsobom). Čo chcú robiť s dôchodkami. Mzdou. Školstvom. Kam?

Bieda. Vy všetci tí blázni, sebastrední egomaniaci bojujúci medzi sebou o kúsok času na tribúne ste zatiaľ to najlepšie čo tu máme. A čo ďalej Slovensko?

Máme takú vládu akú si zaslúžime.

Keď ľudia žerú farmu a je im z toho dobre tak je to v poriadku. Ak Jakubec povie, že test na Covid Vám prepichne mozgovú blanu a vy tomu veríte, ste idioti. Ste idioti a zaslúžite si túto vládu.

Načo je potrebné šíriť takého hlúposti. Skutočnosť je pritom viac než absurdná. Západné média už dávno priniesli správy o tom, že testy na Covid sú infikované Covidom. Že ich presnosť sa rovná pól na pól. Že úmrtia na Covid sa niekde počítajú 2x a nevadí, že zomriete na čokoľvek, ak máte Covid, idete do štatistiky ak keby ste mali 300 rokov.

Ale možno tí mocní sú inteligentnejší a skúsenejší ako môj názor a debilizácia národa, ktorý to žerie, je pre dobro veci.

Je to asi dnešná infomácia, ale táto vláda znovu zvažuje blackout. Nikto však nepôjde na protest a nikto nezačne generálny štrajk aby táto vláda padla. Ľudia nevidia alternatívu. Bohužiaľ.

Prečo VY aktivisti a celebrity, prečo konečne niekto nezorganizuje občiansku komisiu zloženú z lekárov a právnikov a nezačnú skúmať rozhodnutia tejto vlády? Tak to spravili v Nemecku. Aký bol dôvod na blackout? Koľko ľudí tým zomrelo? Na základe čoho ho vyhlásili? Na to všetko sú normy. Nikto teraz nepôjde protestovať za pád vlády, ale viacej ľudí chce aby tento marazmus skončil skôr ako táto republika vykrváca.

Quo Vadis Slovensko?

Táto noc bude dlhá.

https://www.youtube.com/watch?v=n_yWHjeAxnk

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Mancel

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 11

Celkové hodnotenie: 13.37

Priemerná čítanosť: 6644

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Súkromná ZP Dôvera uzavrela vlaňajšok so ziskom takmer 20 miliónov

    0icon

    Súkromná zdravotná poisťovňa (ZP) Dôvera uzavrela vlaňajšok so ziskom 19,955 milióna eur. Zdravotná poisťovňa priblížila, že minuloročný zisk predstavuje 0,76 percenta z predpísaného poistného.

    Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú, aby sa nezneužívala na kampaň

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay) Aktualizované 28. marca 2024 o 12:11 Situácia: Do našej oblasti prúdi teplý vzduch. Premenlivá oblačnosť, na severe a východe prehánky.…

    Väčšina ľudí súhlasí, že NATO prispieva k našej bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Väčšina ľudí (47 percent) súhlasí s tým, že NATO prispieva k bezpečnosti Slovenska v čase ruskej agresie na Ukrajine.…

    Prešov sa začlenil do Integrovaného dopravného systému Východ

    0icon

    Mesto Prešov sa začlenilo do Integrovaného dopravného systému (IDS) Východ. V stredu (27. 3.) došlo k podpísaniu mandátnej zmluvy medzi zástupcami mesta Prešov a organizátorom…

    KSS odporúča v druhom kole prezidentských volieb Petra Pellegriniho

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Komunistická strana Slovenska (KSS) odporúča v druhom kole prezidentských volieb svojim voličom spomedzi kandidátov Petra Pellegriniho.…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v Národnej rade usporiadal tlačovú konferenciu…

    Šanca pre zabudnuté regióny: Nová výzva skvalitní život v okresoch Brezno, Snina a Veľký Krtíš

    0icon

    Brezno 28. marca 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook/Richard Raši)   Pokračujeme v silnej podpore regiónov. Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši dnes v Brezne…

    Všetko je inak. Harabin objasnil, ako to je s odporúčaním pre jeho voličov, aby dali hlas Pellegrinimu

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Dnes sme najprv informovali, že prezidentský kandidát Štefan Harabin poskytol pred druhým kolom prezidentských volieb svoje odporúčanie koho…

    Otvorený list Korčokovi. Takto sa k nej zachoval, keď bol ministrom zahraničia

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Advokátka a bývalá politička JUDr. Zuzana Kondrlíková Plháková sa pred prezidentskými voľbami rozhodla podeliť s verejnosťou o svoju…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA