PRÍZNAKY blížiacej sa APOKALYPSY – Pravda, zavraždená na Kríži, upaľovaná na hranici a dlhodobo falšovaná tými, ktorým ide vždy len o svetskú a cirkevnú Moc! /cyklus článkov na pokračovanie, časť štvrtá/

Mimoriadna je doba, v ktorej žijeme! Okrem toho, že sa náš svet rozpadá v trosky, sme zároveň súčasníkmi doby pôsobenia Ducha Pravdy, ktorého ľudstvu zasľúbil už Boží Syn, Ježiš!

TEN, ktorý má uviesť ľudstvo do celej PRAVDY, túto Pravdu priniesol a táto Pravda má byť šírená a zvestovaná pre spásu tých, ktorí svojho ducha ešte celkom nezasypali nánosmi rozumu, nevedomosti a nepochopenia!

„Keď príde Utešiteľ, ktorého vám Ja pošlem od Otca, Duch Pravdy, ktorý vychádza od Otca, On o Mne vydá svedectvo! … Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!… On MŇA oslávi, lebo z Môjho vezme a zvestuje vám. Všetko, čo má Otec, je Moje. Preto som povedal, že z Môjho vezme a zvestuje vám!“  /Jn 15, 26-27; 16, 12-15./

„Osláviť“ Ježiša a Jeho Posolstvo i jeho OBEŤ nemožno iným spôsobom, ako očistiť Jeho učenie v jasnom Svetle Pravdy, od všetkého falošného, nevedomého, ale i zámerne prekrúteného.

Zo skutočného Ježišovho Posolstva, si náboženstvá po celej Zemi, do dnešných dní, urobili obyčajnú pozemskú firmu, majúcu za cieľ manipulovať a ovládať ľudí, v čo najširšom zábere!

Preto z pôvodného, čistého Ježišovho Posolstva, sa nedochovalo v týchto náboženstvách takmer nič, lebo všetko je tak prekrútené, že zo Svetla Pravdy, ktoré Ježiš ľudstvu priniesol, zostala iba ľudská pokrivenina a temnota, s pachuťou duchovnej smrti!

Takto a nie inak spravovali a priviedli náboženstvá Ježišove Posolstvo do dnešných dní!

Preto musí byť najskôr, všetko toto falošné počínanie pápežstiev na Zemi, očistené od sprostoty temna, ktoré vinou človeka, strhlo Ježišove Slovo do špiny a prachu. A bude to bolestivá očista, kým i ten posledný človek na Zemi nepochopí, kto je tu skutočný Vládca a Majiteľ!

Preto preč so všetkou povrchnosťou a plytkosťou v kardinálnych otázkach nášho života!

Iba Pravda od Boha prináša skutočný Život a preto má byť Pravda od Boha ľudstvu zjavená vo svojom lesku a nádhere. Svetlo Pravdy má byť v dnešnej dobe horiacou pochodňou pre všetkých tých, ktorí si ešte uchovali v sebe aspoň malú časť zdravého vyciťovania a zdravého rozumu.

Kto tohto už nie je schopný, ako v podobenstve o „pochabých pannách“, kto teda premrhal a minul „olej vo svojej lampe“, kto si teda neuchoval v sebe čistotu citu, so zmyslom pre dobro i spravodlivosť, ako i túžbu po poznaní Pravdy, ten bude čoskoro, ako v odstredivke, vymrštený mimo zónu života, toho života, ktorý sa bude onedlho na Zemi naplňovať výhradne vo Vôli Božej! /viac o tomto mimoriadne závažnom podobenstve v ďalšom pokračovaní tohto cyklu článkov na pokračovanie/

Poznať pravdu, žiť Pravdu a šíriť Pravdu, je Božím prikázaním tejto doby, ktoré je platné pre celé ľudstvo!

Pre inšpiráciu a pre tých, ktorí si uchovali v sebe dostatočnú mieru dobra a zdravého citu, je dobré pozorne si pozrieť a vypočuť toto video, natočené PODĽA SKUTOČNÝCH UDALOSTÍ, tak aktuálne, najmä pre dnešnú dobu!

https://www.youtube.com/watch?v=p3AnA2LNgqA&t=10s

Každý jeden sa nájdete v tomto videu, je len otázkou, na ktorej ste strane, či na strane zvrhlej svetskej moci, či na strane pokrivených náboženstiev, alebo len na strate zmanipulovaného davu, dnes kričiaceho „hosana“ a už zajtra vrieskajúceho „ukrižuj ho!“. Alebo nebodaj, ste sa našli na strane skutočného boja za Pravdu Božiu? Koľkí ste to a kde vidno výsledky?

Zamyslite sa, každý jeden, sám za seba!

/pokračovanie/

Z nasledujúcich tém:

        • „Čo konkrétne mám ja urobiť, ak sa chcem zmeniť k lepšiemu, ak chcem nastúpiť cestu vzostupu?“

        • Zákony Vesmíru, Duchovné Zákony, Zákony Stvorenia, Božie Zákony – čo si mám pod týmito pojmami predstaviť, aké sú to zákony a ako im mám porozumieť?

        • Závislosti a sklony – ako najväčšia prekážka na ceste očisťovania sa a na ceste osobného vzostupu…

        • POHYB je najvyšším Zákonom Stvorenia! Tak, ako sa telo musí hýbať, aby neochorelo, o to viac sa musí hýbať duchovná podstata človeka, aby nezhasol jeho cit, nestíchol hlas jeho svedomia a nezakrpateli jeho duchovné schopnosti…
        • Naša Slovanská minulosť, krivená v rukách fanatikov a falošných vodcov…
        •  „Premeny času“, resp. okamžité zvratné pôsobenie + stupňujúce sa „zrýchľovanie času“…

        • Cesta Svetla a Pravdy, z ktorej sme zišli…

        • “Čo človek zaseje, to bude žať!“ Gal. 6,7 – Stvoriteľ rešpektuje slobodnú vôľu človeka, ale zároveň sa nenechá človekom vysmievať!

        • Znovuvzkriesenie túžby v človeku, po poznaní skutočnej PRAVDY Božej…

        • V čom tkvie škodlivosť demokratického spoločenského systému?

        • Vzostup ducha človeka na Zemi, skrze proces očisťovania sa + zastavenie osobnej viny, resp. negatívnej karmy…

        • Sedem náboženských lží, ako vedomá manipulácia veriacich cirkvami, s následkom duchovnej otupenosti, ktorá strhuje človeka až k smrteľnému duchovnému spánku…

        • Veľký PRÍSĽUB pre ľudstvo od Syna Božieho Ježiša…

        • Rozdiel medzi živou vierou a náboženským blúznením…

        • Ježišove podobenstvo o múdrych a ľahkovážnych „pannách“ – skutočný význam tohto závažného podobenstva…

        • a mnohé ďalšie dôležité témy!

Poznámka:

Tieto články sú určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet!

Nie je nimi nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté!

Každý nech si verí v to, na čo dosahuje možnosť jeho chápania, ale zároveň nech neuráža a nehaní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať.

Ak sú vám milšie dogmy a manipulácie, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na „lámanie chleba“!

 

K diskutujúcim: 

Plná podpora, vďaka a úcta všetkým diskutérom, ktorí diskutujú na úrovni, konštruktívne, objektívne a slušne, teda ako ľudia. Patrí vám veľké Ďakujem!

Zároveň je potrebné dôrazne upozorniť niektorých diskutérov, ktorých sa to týka, aby komunikovali ako ľudia a nie ako „stredovekí primáti“, ako to vidieť v ostatných diskusiách tu, i po sieťach, pretože sú to práve oni, ktorí i takto verejne, poskytujú výpoveď o kvalitách svojho vnútra a charakteru!

Pokiaľ nebudú títo tzv. „diskutéri“ komunikovať vecne a slušne, nebude toto ich zlovoľné počínanie tolerované!

 

Odkaz na predošlý diel pojednania:

https://blog.hlavnespravy.sk/13289/na-svet-i-ludstvo-sa-blizi-apokalypsa-nebyvalych-rozmerov-cyklus-clankov-na-pokracovanie-cast-3/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Vyšetrovanie v rámci akcie Meskáč naďalej pokračuje

    0icon

    Vyšetrovanie v prípade akcie Meskáč, v rámci ktorej obvinili bratislavských mestských policajtov, naďalej pokračuje. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa…

    Jazykové okienko: Je to mimo niečoho alebo mimo niečo?

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Predložka mimo vyjadruje, že je niečo vyňaté z nejakého miesta, času, deja, stavu. Správne je vždy viazaná s genitívom…

    Veľkonočné sviatky bude môcť stráviť doma 283 odsúdených väzňov

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Milan Kapusta)   Veľkonočné sviatky bude môcť stráviť doma so svojimi blízkymi 283 odsúdených väzňov. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR…

    Djokovič si kouča ešte nevybral: "Nemám predstavu, či vôbec nejaký bude"

    0icon

    Srbský tenista Novak Djokovič stále nevie, kto bude jeho nový tréner. Prvý muž svetového rebríčka ukončil v stredu spoluprácu s Goranom Ivaniševičom, ktorý nahradil na…

    Islamský štát hrozí ďalšími útokmi. Opozícia kritizujúca Šutaja Eštoka sa znovu znemožnila

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Opoziční politici sa v posledných dňoch predháňali v tom, kto viac nakydá na súčasného ministra vnútra Matúša Šutaja…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    Urgenty v Univerzitnej nemocnici Bratislava aj Národnom ústave detských chorôb budú počas veľkonočných sviatkov fungovať štandardne

    0icon

    Urgentný príjem v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) bude počas veľkonočných sviatkov fungovať v štandardnom režime. Rovnako je pripravený postarať sa o pacientov na Veľkú noc…

    Existuje len jediná odpoveď na otázku "Kto je žena ?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Facebook/ Foto:Screenshot Facebook )   Europoslanec Milan Uhrík( hnutie Republika) v nedávnom príspevku spolu s videom zverejnenom na Facebooku zverejnil názor…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Ako Američania a Briti zarezali mier na Ukrajine

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky, Yves Herman)   Ruská špeciálna operácia skončila, Ukrajina a Rusko sa dohodli na mierových podmienkach. Takto nejako by mohli…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA