Antisemitizmus, holocaust a Oswieczym

Uvádzam zdroj najbližší pôvodnému originálu v španielčine (preklad do češtiny). Článok údajne napísal španielsky spisovateľ Sebastian Rodriguez Vilar, a mal byť (bol?) zverejnený v španielskom denníku (?) v roku 2008.
No, nie som „Ovčáček“ a originál dohľadávať nebudem (narážka na údajný Peroutkov článok: Hitler byl gentleman).
Okrem toho, nie som popierač holocaustu. Ale ani „vrecista“: Nehádžem všetkých, aj vymyslených židov, do jedného vreca. A nehľadám ich všade (aj v chladničke). A nedávam im za vinu ešte aj globálne otepľovanie.
Vrecizmus (môj osobný jazykový novotvar) je večný globálny antisemitizmus tak, ako bude večne živý žid. Je ním aj kresťanofóbia a islamofóbia.
Najskôr si prečítajte moju ponuku. Po nej nasledujú už „len“ moje osobné blogerské a autorské poznámky:
Web:
https://www.atllanka.net/index.php?text=406-osvetim-to-je-fascinujici-vec
Fejzbúk:
https://www.facebook.com/eduard.vacek/posts/3101966924963
K židovstu: Delím ho (za seba) na judaizmus (veriaci židia), svetskí (sekulárni a neutrálni židia) a „židia“ sionisti.
Palestína je umelý názov pre celé pôvodné územie okolo Jeruzalema, časť sinajského polostrova, ktorú obývali, dobyli, kúpili si, tak, aj ako to robili pôvodní židia, ktorým ich Jeruzalem a Dávidov (Šalamúnov) prvý, a Dávidovým synom dobudovaný chrám zničil najskôr Babylon a druhý, v r. 70.n. l. Rimania. Po roku 74 došlo k postupnému definitívnemu odchodu Židov z ich Izraela do diaspory. A Maximilián nazval územie Palestínou (aby vymazal históriu).
Všetky veci národov a ich území treba hľadať v histórii národov a ich pôvodných území. Majú ich vo svojej genetike a mentalite. Nevymazateľne. Navzdory Kalergiho plánu, Barnettovej doktríne, držiteľke Kalergiho ceny A Merkelovej, programu Rímskych zmlúv a koncepcii Európy ako nadnárodného superštátu. Ten je “zbožným” prianím nadnárodného Globálneho Prediktora.
Mám kresťanské (katolícke) korene. Pochádzam zo Slovenska, poniže Krahúl, ktoré sú geografickým stredom Európy. Ten ale nie je totožný s geopolitickým stredom Európy, ním je Brusel, ktorý pôvodnú stredo-východnú Európu aj so Slovenskom (a so mnou) posúva kamsi na západ. Kamsi… odkiaľsi-kamsi. A chce ju zmeniť na svoj obraz a obraz Globálneho Prediktora.
A ja sa necítim komfortne.
K mýtom a ilúziám:
K vnútro kresťanskej ekumene nedôjde. Zabudnite.
K vnútro islamskej ekumene (sunniti, šiiti) nedôjde. Zabudnite.
K reforme islamu (jeho poľudšteniu) nedôjde. Zabudnite.
K celkovej ekumene (zblíženie a zjednotenie všetkých svetových náboženstiev) nedôjde. Zabudnite.
K ekumene ľavice s pravicou nedôjde. Zabudnite.
Ale všetci si vzájomne umývať nohy môžu. 🙂
Medzi a vnútro civilizačný, kultúrny a náboženský konflikt na západnej zemskej pologuli, a načrtáva ho Samuel Huntington v Strete civilizácií, ktorý má základ v post babylonských časoch (biblický obraz Babylona a zmätenia jazykov), ako začiatkoch prvého masového pohybu národov, civilizácií, kultúr a náboženstiev, a pokračoval v ich vymezovaní sa tam, kde sa vzájomne stretli a narážali o seba v boji o svoj Lebesraum (životný priestor). Až 19. storočie prinieslo koniec ich pohybu, ustálenie a a národnú emacipáciu. To už ale islam, v miestach jeho zrodu a pôsobenia, existoval 13 storočí…
Toto ale v oboch povojnových obdobiach a v čase tretej a štvrtej priemyselnej revolúcie prestalo vyhovovať Globálnemu Prediktorovi, a jeho plazivej rozpínavosti (kolonializmus), ktorý, ako „buržuj“ buržoáznej a prvej priemyselnej revolúcie, existoval už predtým. Za ním sa skrýva, ťahá, a drží mu vlečku najmä pravica, s jej právom mať a vlastniť, a slobodne… (čokoľvek), a spôsobuje chaos. Členky jej obhrýza zdecimovaná ľavica, ktorá si chce pre seba uchytiť aspoň zdanie ľudských práv (a vytvorila si paralelnú, antisovietsku novú ľavicu, známu ako neomarxizmus). Ľudských nevídaných a neslýchaných pseudo práva práv. O ktorých sa nesnívalo ani protagonistom neomarxizmu. Iniciatívu do svojich rúk prevzali ľudsko-právni aktivisti a hacktivisti, a s nimi súdni trendisti, lebo trendy a módna vlna, za naše a cudzie peniaze.
Globálny Predikor z chaosa vzišiel, a na ňom chce postaviť svoju vládu na Zemi, a má ním byť Nový svetový poriadok. Je to Pán dicis et non facis, teda Ten, ktorý sa tvári, že nie je, ale gumuje nám mozgy údajným dobrým úmyslom, a to je liberálno-demokratická spoločnosť, v ktorej vidí (len metaforický) koniec civilizácie Francis Fukuyama.
Ten pán je ale veľmajster a veľkňaz lži a pretvárky. Pohybuje sa v ním vytvorenej hmle. Má hmlovky a výbavu na nočné videnie. A pracuje. Na čom? Na New World Order. Podľa Jeho predstáv. A západné vlády mu slúžia. Slúži mu aj mimovládny sektor, ktorý má spravidla politické ambície. A zasahuje do vnútorných politík štátu, na ktorom parazituje.
K tomu, na čo všetko máte zabudnúť (…) a prečo? Lebo. GP stavia proti sebe civilizácie, kultúry a náboženstvá vedome a úmyselne. S cieľom zničiť tento systém. A nastoliť svoj.
Islam je použitý na tento účel GP (jeho najagresívnejšia mohamedánska, medinská, sunnitská vetva, po hidžra, úteku z Mekky do Mediny, a jeho svetový džihád, podporovaná GP). Po zničení systému, aj za cenu likvidácie prevažnej časti ľudstva vojenskou cestou, Globálny Prediktor postaví a nastolí svoj systém: New World Order. S ním budú zničené všetky prekážajúce svetové náboženstvá, ako nežiaduce autority, a ostane len jedno, nové, v intenciách NWO. Zničený bude aj Vatikán. A že sa dá, vieme, že tak urobil Napoleon. Plnú obnovu činnosti umožnil Vatikánu Mussolini.
Len tak mimochodom (to je „mimo“ mňa, len nepriamy súvis s témou: Nie je všetko tak, ako sa politicky a nábožensky korektne verejne prezentuje. Česi k tomu majú: „Na každom šprochu pravdy trochu“):
https://svobodnenoviny.eu/odpoved-na-vyzvu-pseudopapeze-frantiska/
Židovský sionizmus má jedinú a prvotnú, základnú ideu: Veľký a mocný Izrael, a obnovu, skôr stavbu, nového židovského Chrámu na Chrámovej hore (na mieste okupantskej mešity v Jeruzaleme, Al Aksá, ktorá bola postavená na základoch pôvodného židovského chrámu na prelome až 7-8. stor. (!) v časoch okupácie Izraela Arabmi; sú vlastne semitskí nevlastní spolubratia originálnych, pôvodných a autochotónnych židov, aj podľa ich spoločného otca Abraháma a židovskej Tóry (Hagar a Sára), teda, prvých piatich kníh Starého zákona, známych ako Pentateuch…).
Čo je za prvotnou ideou, je „úlohou“ konšpirátorov a vyvracačov konšpiračných teórií…
Nenávidení židia, najmä a prednostne sionisti, sú jednou z použitých súčastí Plánu GP na ovládnutie sveta. Preto svoj záujem sústreďovali a sústreďujú na zmocnenie sa kľúčového – svetových peňazí. Sú v tom (vybraný genotyp) talentovaní majstri. Soros len pár klikmi na britskej burze za jeden deň zarobil milión dolárov, ktoré potom rozdával a rozdáva nič netušiacim mimovládkam, a premárnil v prezidentskej kampani za Clintonovú… (preto „zúri“ a robí ďalšie proti opatrenia á la anti Trump). Možno je aj za masovými proti trumpovskými akciami vo viacerých mestách USA… (má svoje metodiky, má svojich ľudí. A má peniaze).
Poznámka: Protokoly sionských mudrcov alias Kniežatá zloby, nie sú podvrh. Sú reálny „vedľajší“ produkt Prvého sionistického kongresu v r. 1897 v Bazilei. Fungujú.
Ibaže, sionisti svoj plán nedokončia, legálnym a reálnym štátom sa nestane ani Palestína. Nestihnú to. Blíži sa čas nového rozhraničenia území blízkeho východu. Kurdi sú k svojmu štátu bližšie, než Izrael k Veľkému Izraelu, a Palestína k svojmu definitívnemu štátu (história a Písmo nepustí). Poznámka: Písmo (kresťanské, má o Izraeli úplne iné predstavy a plány s ľudstvom). Kresťanofóbovia, na scénu (lynč autora v debate)! Vedome- nevedome spolupracujete s GP a proti sebe. I nám.
Globálny Prediktor má dosť finančných prostriedkov na to, aby „filantropicky“ tak, ako to robí Soros (irónia) pomohol zastaviť vnútro-arabský a vnútro islamský konflikt, a pomôcť núdznej a potrebnej Afrike. Ibaže nechce. A neurobí to. Peniaze investuje do prehlbovania rozvratu vo vybraných regiónoch a zbraní pre všetky strany.
Oficiálnym a úplne legálnym a legalizovaným dôvodom na zrušenie a zákaz všetkých náboženstiev (vykoná OSN, ktoré pre túto úlohu mení a pripravuje personálne zloženie), bude ochrana zdravia, majetku a života občanov Lebensraum GP, teda, dnes tak často skloňované slovo: bezpečnosť.
Boj proti globálnemu antisemitizmu, rasizmu, xenofóbii, islamofóbii a s nimi aj homofóbii (a detto), má svoj účel – ešte viac ľudí vyhecovať a postaviť ich proti sebe. Funguje to. Ale toto robia aj naši, voči GP politicky korektní a poslušní, nami volení zástupcovia v priamom prenose alebo zo záznamu cez médiá…
Vieme, aký postoj zaujal Izrael k rezolúciám OSN (UNESCO), vieme, ako sa Palestína a Izrael zachovali k konferencii o vzájomnom zblížení a mierovým rokovaniam v Paríži, rokujú on nich, bez nich. Fraška. Manželská poradňa bez manželov.
Vieme, že Izrael „pritvrdil“ svoj vzťah k OSN (znížil svoj finančný príspevok pre OSN), vieme i to, ako sa „čistia“ vzťahy Izraela s USA…
Ale vieme i to, že z holocaustu si sionisti urobili svoj posvätný grál, a nedotknuteľné tabu, na ktorom si postavili svoj sionizmus, a Izrael v r. 1948 vznikol z vôle „mocností“, ako satisfakcia za holocaust.
Mali by sme vedieť ale aj, že six milien juds je len zlomok obetí všetkých, aj súčasných a mlčaním prechádzaných genocíd sveta.
A vieme, koľko akých a pre koho metrov má medzinárodné právo. Fraška.
Vzniká konflikt vo vnútri OSN, bezpečnostnej rady aj UNESCO sa prehlbuje. Vládnutie bude ťažšie na národno-štátnych úrovniach, na úrovni EÚ a GP. Inak funguje vláda na papieri (program, plán), inak v praxi. Sociálni inžinieri NWO nezvládajú ľudský faktor a uchyľujú sa k represii a násiliu. Všetci ľudia im “nežerú” ich ľúbivú a lákavú liberálnu demokraciu.
Možno sa to len zdá, ale zdá sa, akoby sa GP chcel pokúsiť vzoprieť politicky neskúsený Donal Trump. Môže sa stať “slonom v porceláne”. Výsledky prezidentských volieb v USA zjavne vyviedli z miery všetkých vedomých i nevedomých sluhov GP. V Bruseli aj u nás…
Mimochodom, Donald Trump označil Merkelovej “otvorenie sa utečencom” politicky nekorektne za katastrofálnu chybu! Súhlas a otázka: Akú zodpovednosť nesú títo politici (Schulz, Juncker…) za svoje “chyby”? Dobrovoľný útek od válova? A to stačí? Hmm…
A ktože po nich ten svinčík uprace?! Nový “Hitler”?
Frau Merkel z Hollandem sa ohradili (lebo urazené ego). Presne ako z učebnice.
Nekonečná, bezbrehá, totálna a totalitná liberálna demokracia a tzv. voľná trhová ekonomika zrejme nie je tým najlepším riešením, a (Only Way) jediná správna cesta.
Chce to návrat k slobode. Voľná a slobodná ekonomika nie je to isté.
Ľudské bytosti chcú byť slobodné a svojprávne.
Presne tak, ako sa od nich chce. Len inak.
Necítim sa komfortne.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Schuster: Slovensko si vstup do NATO muselo zaslúžiť

    0icon

    Košice 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Milan Kapusta)   Slovensko si vstup do Severoatlantickej aliancie (NATO) muselo zaslúžiť a napraviť si meno. Pri príležitosti 20.…

    Dôkaz, ako opoziční "odborníci" škodia Slovensku

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Pavel Neubauer)   Minister financií SR Ladislav Kamenický zo Smeru-SSD upozorňuje na dôsledky neustáleho a účelového očierňovania vlády opozičnými…

    Oprava diaľničného mosta pri Trnave sa začne po Veľkej noci

    0icon

    Trnava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Komplexná oprava mosta v mieste križovania diaľnice D1 a rýchlostnej cesty R1 pri Trnave sa začne v sobotu 6.…

    Ivana Korčoka nespravodlivo napádajú! Ako to zastaviť?

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR - Dano Veselský)   Bývalý minister školstva Juraj Draxler sa na sociálnej sieti vyjadril k napádaniu, ohováraniu a štvavej kampani…

    Ministerstvo vnútra zriadilo voličom infolinku pre druhé kolo prezidentských volieb

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR-Štefan Puškáš)   Ministerstvo vnútra (MV) SR zriadilo pre druhé kolo prezidentských volieb infolinku, na ktorej voličom poskytnú informácie súvisiace s…

    Otvorený list Korčokovi. Takto sa k nej zachoval, keď bol ministrom zahraničia

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Advokátka a bývalá politička JUDr. Zuzana Kondrlíková Plháková sa pred prezidentskými voľbami rozhodla podeliť s verejnosťou o svoju…

    Nie je čas na váhanie. Uvidíme, či sme sa poučili

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Malosť a hašterivosť v pronárodnom tábore politikov a ich voličov, mala za následok nielen zbytočné rozptýlenie voličských hlasov, ale aj fatálny…

    Matica slovenská si uctila pamiatku Jozefa Kronera kultúrnym podujatím a otvorila tretiu výstavu galérie Matice

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:Facebook/Matica slovenská/Dr. Ladislav Skrak a Mgr. Ján Kšiňan)   Dňa 25. marca 2024 sa konala zatiaľ jedna z najväčších akcií Domu…

    Priama linka: György Gyimesi: Korčok je Čaputová v nohaviciach. Zvoľme mier

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:Facebook/Gyimesi György)   K aktuálnym udalostiam poskytol Hlavným Správam do relácie Priama Linka telefonický rozhovor György Gyimesi, podpredseda strany Aliancia (SZÖVETSÉG),…

    Na Slovensku vlani zomrelo vyše 54.000 ľudí, úmrtnosť klesla

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Na Slovensku vlani zomrelo 54.133 ľudí. Úmrtnosť medziročne klesla o 9,1 percenta. Hodnoty sa priblížili číslam z obdobia pred…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA