Cyril Höschl v Interwiew ČT24 a boj s politickou korektnosťou

Z českých redaktoriek „špekuluje a hosťa chce kamsi dostať“ aj nechvalne známa redaktorka kubánskeho pôvodu Zuzana Tvarůžková, prípadne aj redaktorka Světlana Witowská, ale tá to robí „inteligentnejšie, žensky pôvabnejšie a hravejšie“, než Zuzana Tvarůžková, ktorá je porovnateľná so slovenským redaktorom RTVS Branislavom Dobšinským (Z prvej ruky, Sobotné dialógy).
Obe sa k svojim respondentom (hosťom) správajú ale oveľa korektnejšie, než ten „novinár a verejnoprávny apolitický redaktor RTVS“. Budeme ho počuť aj po novom roku? Alebo bude „profesionálnejší“?
Aj v priebehu tohto interwiev pre ČT24 došlo k „jemným“ pokusom zastaviť a zvrátiť slobodné odpovede respondenta na otázky redaktorky pre Prof. MUDr. Cyrila Höschla (psychiater, riaditeľ českého Národného ústavu duševného zdravia).
V oboch verejnoprávnych médiách dvoch rozdelených štátov, zrejme a zjavne stále prebieha boj o politickú korektnosť s realitou a pravdou.
„Je třeba hodit karty na stůl. Radikalizace vzniká kolem mešit, ale není politicky korektní o tom mluvit.“
(…) Tito mladíci, kteří vyrůstají v nepůvodní kultuře, jsou často frustrováni tím, že kolem sebe vidí úspěch, kariéry a životní dráhy, které si sami nemohou dovolit.
A nyní se tady objevuje ideologie, kdy islám v jedné své podobě je politickým systémem, který zároveň funguje jako ideologie, jež může mladým, frustrovaným a labilním jedincům dodat hnací sílu a motor a rezondent pro ten čin. Je to ideologie, která z nich snímá hřích. Oni toto své chování promění v mučednickou smrt,“ podotkl Höschl.
„Islám, respektive jeho ideologická a politická činnost, je společným jmenovatelem. Identifikovat se s ideologií, kdy z potenciálního zločince se stane mučedník,“(…)
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Je-treba-hodit-karty-na-stul-Radikalizace-vznika-kolem-mesit-ale-neni-politicky-korektni-o-tom-mluvit-uderil-v-CT-psychiatr-Hoschl-468971
Do Tvarůžkovej konceptu zjavne nezapadlo hosťovo, že: Centrom radikalizácie islamu v Európe sú mešity, že za náboženstvom islamu sa skrýva ideológia a politika (islam má ideologický a politický aspekt), že je treba prestať deliť islam na radikálny a umiernený, lebo islam je len jeden (odporúča štúdium Koránu, hadísov a šaríe, tauhídu, učenia hidžra, islamskej lži, ako súčasti svetového džihádu): Džihád je povinnosťou každého pravého moslima (moslimky). V praxi znamená obracanie na vieru všetkých nemoslimov (veriacich židov, kresťanov aj ateistov) tiež nástrojmi islamom povolenej, ba, prikázanej islamskej lži, v bezprostrednej opore o islamské učenie takía, tavría, kitman a muruna.
Hosť interwiew na otázku moderátorky zmienil, že profily atentátnikov sa líšia, motívy Breivika a útočníka z Berlína, aj vraha menom Kevin Dahlgren (Američan, vrah 4 ľudí v Brne v r. 1913), majú odlišnú patológiu osobnosti. Za svoje činy sú zodpovední, ale nedá sa s čistým svedomím vyhlásiť, že sú normálni, v klasickom zmysle pojmu normalita.
Prípad „hlasov“ (nástojčivo vyzývajúcich k činu, sa dajú po dlhšom skúmaní v rámci psychologického a psychiatrického vyšetrenia rozpoznať ako alter ego alebo predstieranie, simulácia) nie je prípad Breivika ani Dalgrena: Obaja vrahovia sú narušenými osobnosťami, so zameraním sa na seba, bezohľadnými, nemajúcimi schopnosť sociálnej adaptácie, s vysokou mierou narcizmu, deficitu empatie. Sú to javy, na pomedzí normy a patológie, ktoré ale nezakladajú zníženú príčetnosť, oni dobre vedia, čo robia, a s najväčšou pravdepodobnosťou majú schopnosť svoje konanie nielen rozpoznať, ale aj ovládnuť: „Ak mi človek, ktorému hrozí doživotie, bude tvrdiť, že má hlasy, tak som veľmi opatrný, a druhá vec je, čo si pod tým predstavujeme: Či ide o vtieravé myšlienky, ako predstavy, a hlasmi, ktoré prechádzajú zvonka sluchovým orgánom dnu. Dotyčný človek má pocit, že pri ňom ktosi stojí a hovorí k nemu: On sa obzrie, ale tá osoba tam nie je, nevidí ju. Vo väčšine prípadov ide o vtieravé myšlienky, pletúce sa do jeho vôľového a rozhodovacieho procesu.“
Európsky terorizmus má iné príčiny. Ak mal byť útočník z Nice psychicky labilný (psychiatri), treba k tomu: „Všetci vykazujeme istý stupeň, mieru lability (v krajných, problémových a záťažových  situáciách…) to ale neznamená, že všetci strácame seba kontrolu (naša labilita nás k tomu neoprávňuje).
Tu sa ale objavuje motivácia islamistických útočníkov, ovplyvnených islamizmom a islamským štátom (spolupracujúci): Zakladá ju spoločenská frustrácia a sociálna nezaradenosť v svete západnej civilizácie, kultúry a sekulárnej demokracie: „Islam je politický systém, ktorý zároveň funguje ako ideológia, a týmto mladým, často frustrovaným a labilným jedincom, škaredo povedané: “napumpovaným testosterónom”, môže dodať hnaciu silu, motor k činom – pretože to je ideológia, ktorá z nich sníma hriechy, a ich vražedné skutky premení na mučenícku smrť.“ (…) “Ak sme Breivika a Dahlgrena postavili na jednu stranu, ktorá má svojho spoločného menovateľa, islamistickí teroristi majú spoločného menovateľa islam (jeho ideológiu a politiku politického islamu), ktorý im dáva možnosť identifikovať sa s ideológiou (náboženstvo), ktoré z neho sníma hriechy a robí z neho potenciálneho mučeníka.
Aj nemoslimskí mladí Európania sa touto ideológiou nechajú sfanatizovať, pretože ako inak (sociálne a ekonomicky nezaradeným) sa im práve ona „hodí do ich mlyna“.“ (…) Postupne ide do tuhého: „Nie je náhodné, že tam, kde táto islamistická ideológia prevláda, dochádza vo svete k krvavým konfliktom.“
Redaktorka oponuje primitívnym a polopravdivým: „Aj kresťanstvo má svoje krvavé etapy.“ Cyril Höschl oponuje:  „Áno, ale to je argument, ktorý počujem strašne nerád…“ Redaktorka mu skáče do reči a začína tárať: „Ale máme tu množstvo moslimov, ktorí nevraždia“ (nevie, netuší, že ide o falošných moslimov, ktorí raz budú tiež terčom pravého islamského džihádu, alebo, zatiaľ, pokým sú v menšine, sú „ticho“.). Psychiater: „Ale boli aj nacisti, ktorí nikoho nespaľovali v peciach a hrali Beethovena, a boli komunisti, ktorí nikomu neublížili…“ (…) Höschl: „Najlepšia liečba pre dezorientáciu (a nevzdelanosť) je prečítať si pôvodné zdroje islamu.“
Hosť pokračoval aj o tom, že teória o osamelých vlkoch je scestná (po vyšetrovaní útoku osamelého vlka býva odhalená sieť s centrálnym riadením) a tá komplikuje vyšetrovateľom robotu (neuvedomujú si spoločné podhubie).
„Ak si poviete, že to sú len jednotliví psychopati, nemáte žiadnu nožnosť predvídať a myslieť dopredu.“ Ukazuje sa to aj na útočníkovi z Berlína: „Musíte čakať na ďalších a ďalších „osamelcov“. Ale, ten prístup je už neúnosný.“
K radikalizácii dochádza v blízkosti a vo vnútri prostredia mešít. A toto tolerujeme: Málokedy sa vie, čo sa v tých mešitách deje, a čo sa v nich vyučuje (základy tauhídu a džihád).  No, ono sa o tom vlastne vie, ale nie je politicky korektné voči islamu o tom hovoriť. Je ale jednoduchšie hovoriť o xenofóbii a islamofóbii a pravicovom extrémizme… (a to sa nám škaredo vráti).
Hosť hovoril aj o gethizácii a No-Go-Zones. Toto ale už všetci vieme, ale, nekonajú vo veci najmä tí, čo by mali, predovšetkým na to určené európske „elity“.
Európske opatrenia Európa (EÚ) musí zastaviť islamskú ideológiu. Sprísnením imigračných politík. Tá v Európe nemá čo hľadať. Lebo nás „zožerie“ aj s našimi „európskymi hovnotami“.
Systém ETIAS (obdoba ESTA), aj ochrana vonkajších hraníc prichádzajú neskoro. Veľmi neskoro a liknavo. To vyvoláva konšpiračné myslenie.
Každá persóna vstupujúca do priestoru Schengenu musí byť preverená až do tretieho kolena. A musí sa zistiť, predvídať, čo v Európe hľadá a čo chce.
EÚ musí prehodnotiť Chartu práv, lebo tú s jej ľudsko-právnym liberalizmom islam otočí proti nej. EÚ sa bude musieť rozhodnúť, či ostane sekulárna, alebo umožní v regiónoch s nadkritickým množstvom moslimov islamský štát a vládu kalifátu. Od roku 2012 v Nemecku stúpol počet moslimov o jeden milión dvesto tisíc, a ich počty celoeurópsky na jej západe a severozápade stále stúpajú. Plní sa reakčná nádoba.
K médiám Ak neinformujú pravdivo, ale politicky korektne uvádzajú polopravdy, alebo pravdu zamlčiavajú, sú priamo zodpovedné za vznik konšpiračných teórií, a živia ich podhubie.
Ľudia zväčša nie sú hlupáci ani idioti. Na webe čerpajú info aj z iných zdrojov, než len z “verejnoprávnych“ a mienkotvorných médií…
Médiá by ľudí nemali podceňovať. Žijeme v dobe info technológií, ako dôsledku priemyselnej revolúcie 4.0,  v info vojne, brodíme sa v marazme informačného mixu, a práve verejno-právne médiá by mali byť baštou, nosičom a svetlom pravdy. Ak nie sú – dochádza k tomu, že ľudia hľadajú zdroje inde.
Profesor Cyril Höschl zmienil aj, že xenofóbia (súčasť ľudského genómu) aj historicky, je prirodzený a zdravý ochranný ochranný mechanizmus, bez ktorého by ľudstvo neprežilo (kmene, národy, spoločenstvá, štáty). Samozrejme, ak nejde o nacizmus (nadradenosť jedného národa nad ostatnými národmi). Ibaže – v prípade xenofóbie z cudzích civilizácií, kultúr a Európe cudzieho náboženstva (islam) nejde o neodôvodnenú, ale o úplne oprávnenú xenofóbiu a islamofóbiu, podloženú faktmi (učenie islamu a skutky).
Na dopyt po odôvodnenosti strachu ľudí (stretávať sa na verejných priestranstvách) hosť odpovedá: „Strach je oprávnený, odhovárať od neho je scestné.“ Ľudia po skúsenostiach s teroristickými útokmi ho majú čoraz väčší. Tváriť sa, že sa nič nedeje a nič spoza rohu nehrozí, je sebaklam. Vraví sa: „Je lepšie sa báť, ako zľaknúť.“ A to platí stále viac. Realitou je, a stane sa, že nový rok bezpečnejší nebude.
Účelom terorizmu je vyvolať masový strach a úzkosť. Ak každú „chvíľu“ kdesi hynú nevinní civilisti, tváriť sa, ako by sa nič nedialo, je akoby „tanec na palube Titaniku“. Ale ten Titanic má svojho kapitána…
Chýba ktosi, čosi, medzi lacným populizmom a reálnym riešením. Hollandeho tvrdenie, že sme vo vojne s terorizmom nie je pravda. Skôr je pravdou, že sme vo vojne s islamom. Teroru len ustupujeme, nie sme ofenzívni. Riešením pre Európu nie je Hitler ani Stalin (vraví  Höschl), ale Churchil: „Strach z extrémizmu, nacionalizmu, autoritatívneho režimu je oprávnený. Vývoj to nebezpečenstvo indukuje. Tváriť sa, že sa nič nedeje je ešte horšie, lebo ono sa to deje.“
Hrozí rozpad a zničenie civilizácie (stret civilizácií, kultúr, náboženstiev, ľudských práv a slobôd!). Toto nebezpečenstvo treba zastaviť a zvrátiť v krajinách pôvodu islamu a konfliktu jeho dvoch vetiev (sunna a šía).
Na blízkom Východe už bojuje každý s každým (Jemen, Libanon, Líbya, Sýria, Irak…), a tomu treba, ak nie to zastaviť, tak čeliť.
Chce to ale inteligentnejších, múdrejších, prezieravejších a akčnejších politikov, pričom ďalší vývoj bude závisieť od politík USA po prezidentských voľbách.
Stavať proti sebe Rusko a USA, je pre Európu smrteľný mlyn. Otázka: Komu a čomu to prospeje? Svetovému a európskemu mieru a vzájomnej ekonomickej spolupráci nie…
Za to, čo sa deje na blízkom Východe nie sme zodpovední vôbec. Oni nie sú schopní usporiadať si svoje veci (náboženstvo a štátnosť) sami. My tam ale nemáme čo hľadať. A USA tam nemá čo vyvážať svoju demokraciu a ľudské práva. Ak sa odtiaľ korektne nestiahneme so svojimi „nápadmi a riešeniami“, budeme spoluzodpovední za to, čo tu bude nasledovať…
K politickej korektnosti Čím skôr začneme dávať veciam, javom a ľuďom ich pravé mená, tým lepšie; politická korektnosť a podriadenosť smerom k USA škodí celej Európe (USA majú a budú mať rovnaké problémy).
Štáty V-4 nemajú žiadnu zodpovednosť za to, čo sa deje na blízkom Východe, tobôž nikdy nikoho nekolonizovali, preto ich pomoc utečencom nesmie byť prikázaná a povinne solidárna, ale len dobrovoľná a výberová.
Záznam Interview ČT24 z 28.12.2016 (najlepšie je pozrieť a vypočuť, ako prebiehala druhá polovica k záveru relácie):
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/216411058040722/
Na Tvarůžkovú som nezabudol ani po jej „exkluzivním“ interwiew s Pussy Riot:
https://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1009136-pussy-riot-exkluzivne-pro-ct-havlovy-texty-na-nas-mely-velky-vliv
Clintonová našla a podporila „spriaznené duše“ v ich trvalom a divokom proti putinovskom a feministickom výtržníctve, a po stretnutí “tvítla” svoju fotografiu s nimi (oslava a vzývanie liberálnej idiotokracie):
https://bust.com/feminism/11929-hillary-clinton-pussy-riot-make-a-dream-team.html
Ich verejné výtržnosti, ako pornografický sex v múzeu, pchanie chladeného kurčaťa do vagíny v nákupnom centre, nevadí žiadnemu zo slovenských ani českých liberálnych demokratov (…) Naše “slobodné a nezávislé, demokraticko-liberálne” médiá mlčali…
Na webe neexistuje žiadny zdroj z prostredia mienkotvorných médií, ktorý by činnosť Pussy Riot nazval ich pravým menom – výtržnícke darebáctvo a útok na štátne zriadenie pod rúškom pseudo ľudských práv a ich feministickej liberálnej demokracie pod záštitou USA (snáď s výnimkou českého prezidenta, na ktorého sa s krvavou penou okolo huby “vrhli” besné psy novej ľavice a obhrýzali mnu členky).
A kto nevie, čo sú “umelecké porno hviezdy”, nechápe, nerozumie, čo je “angažované” umenie.
Tvarůžková členky Pussy Riot obdivne oslavovala, podľa nalinkovaného vzoru “liberálnej demokratky” Clintonovej…
Záver (k politickej korektnosti): Politická korektnosť je lož. Je zlo. Veľké ZLO. Robí spoločnosť chorou. To je jej psycho-patológia.
Treba ju správne diagnostikovať, a nahradiť pravdou. Diagnózu pravdivo a transparentne zverejniť (mienkotvorné médiá bez Overtonových okien a memetiky, ruka v ruke s politikmi) a liečiť.
Inak Európa, EÚ, aj s jej dnešnými falošnými ideami, naruby prevrátenými, a na hlavu postavenými, pseudo hodnotami a scestnými ideológiami, skončí a zahynie.
Marec 2017 – 50. výročie Rímskej zmluvy (25.3.1957).
Dovetok
PRAVDA je a ostáva pravdou, aj keď jej nik neverí. Ľudia zväčša pravdu nehľadajú, pravdu nechcú.
LOŽ ostane lžou, aj keď jej veria všetci. Rozhodnutie väčšiny nerovná sa pravda. Ide len o rozhodnutie väčšiny (teror a násilie voči menšinám). Je diktátom, diktatúrou, matematickej väčšiny (volebný systém) skutočnej väčšine (suma menšín voličov a nevoličov).
Väčšina nemá monopol na pravdu. Demokracia pravdu relativizuje a prisudzuje ju väčšine. Liberálna demokracia pravdu individualizuje a rozdrobuje. Víťazstvo väčšiny nerovná sa víťazstvo pravdy. Rozhodnutie väčšiny nerovná sa vôľa ľudu. Aj tvrdenie, že prezident je (chcel by byť) prezidentom všetkých ľudí, je tiež lož. Také neexistuje.
PRAVDA je stav bez ega, preto sa zle hľadá…
…ale existuje.
Ľudia spravidla robia všetko preto, aby sa vyhli sami sebe…
Žena nemôže byť len trochu tehotná.
ÁNO JE ÁNO, NIE JE NIE!
Ak ich nemožno presvedčiť, je možné ich aspoň popliesť.
Každá moc, usilujúca o svoju najvyššiu moc, hoc s tými najlepšími úmyslami, je totalitnou mocou. Páchne fašizmom.
Dnes to platí pre väčšinu liberálnych demokratov, a takmer všetkých, čo sa vydávajú za liberálov. Diktujú to trendy. Dobová móda (ak sú v móde bermudy, nosia sa bermudy). 🙂
Pozrite heslo: Eudéne Ionesco Nosorožec. Alebo: Albert Camus Mor.
V NOVOM ROKU NEOPAKUJME TIE ISTÉ CHYBY.
BUĎME INOVATÍVNI.
Žiada si to doba.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Slovensko a Maďarsko by chceli posilniť spoluprácu v oblasti kultúry

    0icon

    Slovensko a Maďarsko by chceli posilniť spoluprácu v oblasti kultúry. Zhodli sa na tom ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová (nominantka SNS) a maďarský veľvyslanec na…

    Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

    0icon

    Prístup k tehotným študentkám by sa novelou vysokoškolského zákona mohol zmeniť. Takisto aj inauguračné a habilitačné konania. TASR o tom informoval odbor komunikácie a marketingu…

    V Bratislave zadržala polícia medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

    0icon

    Policajti zadržali v bratislavskej Záhorskej Bystrici medzinárodne hľadaného Radoslava C., občana Bosny a Hercegoviny. Pre drogovú a násilnú trestnú činnosť formou organizovanej skupiny bol na…

    V Bratislave došlo na priechode pre chodcov k zrážke auta a dievčaťa

    0icon

    Na priechode pre chodcov v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves došlo vo štvrtok poobede k zrážke osobného motorového vozidla a dievčaťa. Príčiny zatiaľ nie sú…

    Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

    0icon

    Trestné stíhanie pre zločin sexuálneho zneužívania začal košický vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. Polícia v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony.

    Vyšetrovateľ obvinil konateľa firmy, ktorá vyviezla stavebný odpad do lomu

    0icon

    Vyšetrovateľ enviropolície vzniesol obvinenie mužovi z obce Lietava v okrese Žilina a právnickej osobe, ktorej je obvinený konateľom, za spáchanie zločinu neoprávneného nakladania s odpadmi.…

    Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR z klubu SNS predložili novelu zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Docieliť chcú zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových…

    SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve

    0icon

    Opozičná strana SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve v tomto roku. Žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky. Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne. Uviedli…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA