Prezident vlastizradca?

Prezident vlastizradca?

Vážený pán prezident. Rád by som Vám položil niekoľko otázok aby som mal jasno v tom, či v nadpise má byť otáznik, alebo výkričník.

Dnes som čítal Váš príhovor na pôde OSN. Pôde organizácie ktorá sa dá právom nazvať impotentnou, nakoľko odkedy vznikla,  ani raz si nesplnila úlohu pre ktorú vznikla – zabrániť vojnovým konfliktom.

Musím povedať že sa mi chlpy zježili keď som čítal ako musíme pomáhať migrantom, ale zároveň sa mi  uľavilo keď som si prečítal :              “ Som hlboko presvedčený, že je morálnou povinnosťou každej úspešnej, modernej krajiny pomôcť.

Netešil som sa dlho, nakoľko večer ste na facebook vydali vyhlásenie   „Zdôraznil som, že je povinnosťou nás, úspešných krajín, pomáhať slabším “.

Neviem či sa mám smiať, alebo plakať, keď “náš“ prezident pokladá rozkradnuté, rozpredané, hypotékami a úvermi zotročené a zadlžené Slovensko s priemernou mzdou niekde okolo 900,- eur za úspešnú a modernú krajinu. Pán prezident, máme rovnaké, ak nie drahšie potraviny, byty a domy ako sú v Rakúsku, Nemecku, Holandsku … ale tieto krajiny majú priemernú mzdu niekde okolo 3 000,- eur. Sme chudáci, a nie úspešní a moderní. Naši dôchodcovia, ktorí túto krajinu vybudovali sú žobráci s priemerným dôchodkom  415,- eur !!! Komu chcete pomáhať ?! Uprednostňujete cudzích vandrákov a vlastizradcov pred vlastnou krvou, národom ? To si chcete hovoriť prezident Slovenska?!

Nechcem tu rozoberať zloženie “migrantov“, len pre upresnenie, pre nikoho normálneho  a normálne zmýšľajúceho človeka nemôže byť prirodzené, aby v prípade vojny  opúšťali krajinu zdraví muži, a ženy a deti nechali napospas útočníkom. Na Slovensku už niekoľko “migrantov“ máme. Zdraví, mladí, plný energie, ale nebojujú, sekajú machrov v našich nákupných centrách, idú v uličke roztiahnutí  4-5ti a neuhnú sa nikomu.  Už som ich zopár krát stretol, aj moja polovička a nemal som z nich dobrý pocit. Mal som rovnaký pocit ako z našich potmavších, dlhoročných spoluobčanov. Prečo? Lebo sú rovnako provokačne agresívne naladený, vedia že sú tu chránený druh a mi im nič nemôžeme, máme sa im prispôsobovať a to bohužiaľ aj robíme. Aj ja. A je mi to ľúto že sme takto hlboko klesli.

Vysvetlím situáciu nás bielych, väčšiny, nedávnou, nie ojedinelou príhodou:

Boli sme s dcérkou, slušne vychovanou na ihrisku u babky v okresnom meste, v parku, v centre mesta. Mála sa hrá, my rodičia sme boli nablízku, nakoľko sme občas pomáhali pri náročnejších preliezkach.  Na jednom úzkom moste čakala malá kým prejdú deti na druhú stranu, keď sa jej do cesty postaví o 3-4 roky starší cigán (slušne oblečený) a vidím že sa s ním háda. Malá sa len tak nedá aj keď má len 4 roky,a keď som prišiel bližšie tak som zistil, že malý jej hovorí: zabijem ťa! a malá papuluje naspäť: to je neslušné to sa nehovorí! Slušne som povedal malému, aby sa choval slušne, nechal malú prejsť, ale pri najbližšej príležitosti to samozrejme zopakoval. Rodičia ako je zvykom  sedeli v hojnom počte nedaleko (ale vyzerali na slušných). Keď som im povedal nech dohovoria svojmu synovi, tak nechcite vedieť akú spŕšku som schytal.  Čo som teda ako biela väčšina urobil? Nič, aby som uchránil malú pred krikom, išli sme preč, aj keď sa chcela hrať, museli sme si nájsť výhovorku, nemohli sme povedať pravdu.

Je pravda že osobne by som tím nadľuďom radšej vynadal, ale strhlo by sa to do bitky a tu je kameň úrazu: 1. nie je to dobrý príklad pre malé dieťa a ktovie ako by sa s tým vysporiadala   2. ak by došlo k bitke ktorú by vyvolali samozrejme cigáni tak by som bol stíhaný ja, slušný občan, nakoľko sú takto postavené zákony. Keďže  som niekoľko rokov trénoval bojové umenia tak by skončili veľmi zle, a ja by som pre „neprimeranú obranu“ skončil vo väzení za ťažké ublíženie na zdraví, v lepšom prípade by som mal niekoľkomesačné ťahanice a vyhrážky zo strany nadľudí. Ak by som bol netrénovaný tak by som zdupkal, možno im radšej ani nič nehovoril, inak by mi hrozilo že dostanem po papuli ja.

Takže pán prezident, čo máme robiť my, slušní občania?

Kto je na detskom ihrisku diskriminovaný?

Prečo sa nemôžeme brániť proti vulgarizmom, vyhrážkam, neslušnosti?!

Ako máme toto vysvetliť našim slušne vychovaným deťom?!

Máme ich vychovávať k tolerancii k neslušnosti, k ustupovaniu proti zlu a neprávosti?!

Nemáte náhodou Vy plné ústa slušnosti, tolerancie a neviem ešte akých sladkých rečí?!

Komu sú adresované? Alebo sú to podobné reči ako Váš ostrov stability Turecko?

A poprosím Vás nepoužívajte na mňa tie vaše rečičky že som rasista, fašista a neviem čo. Mám priateľov cigánov aj moslimov. Môj lekár je černoch, moslim – zo Sudánu (dá sa povedať rodinný priateľ) ale nikdy by sem nepozval nikoho z domova, lebo povedal : oni sem nepatria, to je iná kultúra, nedokázali by tu žiť, tam je ich domov, rodina, zem…

Dokonca môj švagor je moslim, Američan a je zhrozený tým čo sa deje, a čo sú to za “ľudí“ ktorí sem prichádzajú, ktorí robia tie zverstvá doma, a nedokáže pochopiť ako za posledných 30 rokov upadol celý blízky východ z modernej spoločnosti do praveku. Pokiaľ si pán prezident myslíte že burky a podobné hovadiny sú pre moslimov bežné tak ste na veľkom omyle. Bežné boli rovnako ako tu, aj tam minisukne, účesy, móda bola rovnaká ako u nás. Keď som videl fotky jeho ako malého, tak to bolo rovnaké ako naše fotky spred 30-40 rokov.

Najprv Vás poprosíme, integrujte cigánov a potom môžete uvažovať (ale len uvažovať, a aj to len so súhlasom národa) o tom že sem dovlečiete niečo ďalšie.

Keď USA bezdôvodne napadlo Irak, bavili sme sa o tom medzi kamarátmi a zhodli sme sa že je to koniec. Koniec pre to, lebo všetci ktorí voľakedy v týchto krajinách boli a vedeli ako to tam chodí vedeli  že keď padne v arabskom svete vládca, je zle, lebo sa začne boj o moc. Domáci vždy hovorili, že im musia  vládnuť tvrdou rukou, inak bude v zemi peklo. Vtedy som nemal tušenia ako to mysleli, dnes to vie celý svet. Demokracia nie je pre arabov, nefunguje, ani fungovať nebude. Však sa len zamyslite a ukážte mi aspoň jeden príklad demokracie v arabskej krajine. A vy nám teraz chcete nahovoriť že tu im bude dobre a budú poslúchať? HA HA HA.

Do Európy prichádzajú milióny “vojnových“ utečencov, ale zabúdate na fakt, že utekajú z občianskych vojen. Teda vojen ktoré si sami vyvolali : Občianska vojna je ozbrojený konflikt ktorý medzi sebou vedú bojujúce strany, napr. politické, náboženské alebo národnostné skupiny tej istej krajiny, boj môžu viesť medzi sebou alebo proti vláde krajiny. Prečo máme dúfať že tu sa ich správanie zmení, a budú tolerantní keď to nedokázali v domácom prostredí kde žili po mnoho generácii?

Zasievate semená vojny,  pretože ste nepochopili že ľudstvo bolo prirodzene rozdelené po tisíce rokov podľa farby pleti, rasy, náboženstva, jazyka, kultúry. Zatiaľ nikdy, opakujem nikdy  sa súžitie neskončilo dobre. Toto by ste pán prezident mal vedieť, nakoľko stále zdôrazňujete potrebu poučiť sa z histórie.

Minulú nedeľu pri obede sa ma polovička spýtala: Čo si myslíš bude vojna. Ja som odpovedal áno. Pred tým som nad tým vôbec neuvažoval, vypadlo to tak automaticky.

Keď sa nad tým zamyslím, tak poviem zas áno, ale dúfam, že sa nás to dotkne okrajovo ako predošlé dve, a rovnako dúfam že nakoniec žiadna vojna nebude.  Prečo si ale myslím že sme na ceste k vojne?

          • pretože sem pozývate nelegálnych agresívnych netolerantných migrantov, ktorí rozvrátili a spustošili svoje krajiny.

 

          • zvýhodňujete ich pred domácim obyvateľstvom napriek obrovskej niekoľko miliónovej nezamestnanosti mladých ľudí v EU,

 

          • nútite ich napriek nesúhlasu domáceho obyvateľstva, aj napriek nemožnosti a aj neochote integrácie tejto kultúry,

 

          • o starých ľudí sa nemá v prípade choroby kto postarať, ich deti musia zostať doma a starať sa o nich, a nikto sa nestará o to odkiaľ si zarobia peniaze, čo bude s ich deťmi …

 

          • dôchodcovia si nemôžu dovoliť ísť do domovov dôchodcov, lebo ich dôchodok je polovica toho čo stojí pobyt

 

          • jediné čo títo “utečenci“ vedia, je bojovať, a vyrábať drogy,

 

          • negramotní, neznalí jazyka, hygieny, nikdy nepracujúci “utečenci“ úplne inej kultúry, náboženstva a zmýšľania sa nikdy úplne nezačlenia, neintegrujú

 

          • niekoľko rôčkov dozadu a v niektorých krajinách doteraz teraz sa Slovák zamestnať nemôže, musí vybavovať kopec papierov a zrazu, zo dňa na deň negramotný čierny tuláci môžu zrazu všetko a všade

 

          • dalo by sa ďalej pokračovať na dve strany, ale sumár vyznie zjednodušene nasledovne:

=  nestaráte sa o potreby a požiadavky domáceho národa, ale uprednostňujete cudzincov o ktorých nič nevieme (ani vy ani my,) iba to že utekajú z vojen, ktoré si sami svojou netoleranciou, agresivitou vyvolali ( alebo ich napadli USA – Irak, Líbia, Afganistan)

Ako to teda celé dopadne? No asi tak, že integrácia sa nepodarí, rovnako ako sa nepodarila integrácia tureckej menšiny v Nemecku (čo pred pár rokmi vyhlásila sama Merkelová), budú sa nám po EU potulovať tlupy divochov obchodujúcich s drogami a zbraňami, a bude iba otázkou času, kedy si ich podchytí, zdroguje a sfanatizuje nejaký šikovný rekrutant z IS, a bude veselo. Jedno vám ale poviem s istotou. Arab na Európana robiť nebude. Sú zvyknutý na pohodlný život, príjem za nič, bezplatné zdravotníctvo, školstvo a fajnovú kuchyňu ( blízkovýchodné jedlo je fantastické)

Vojna bude vďaka vám, politikom ktorí nerešpektujete historické súvislosti, chcete rozdávať empatiu, ľudskosť ale:

          • Akú empatiu a pomoc máme dať tím, ktorí opúšťajú svoju zem keď sú najviac potrební a nechajú napospas nepriateľovi deti a ženy?

 

          • Prečo k nám utekajú ľudia z krajín kde prebiehala operácia trvalá sloboda?

 

          • Prečo OSN nezastaví prebiehajúce vojny?

 

          • Kam budeme utekať my v prípade vojny?

 

          • Uveďte mi príklad súžitia iných kultúr bez konfliktov, trvajúci aspoň 3 generácie.

Ja osobne mám po zuby reči vaše, a vám podobných politikov, prázdne slová, kecy, kecy, kecy, a výsledok je že slušný občan je diskriminovaný, hanený, napádaný, deti nemôžete samé nikde pustiť, aby sa im nič nestalo, robiť im ochranku do školy, zo školy, na krúžky, snažiť sa vychovávať z nich dobrého človeka, a vašu celoživotnú snahu potom dokáže nejaký pošuk za pár sekúnd zničiť, a ešte ho potom budeme ľutovať a pomáhať mu. Máme otvorené hranice, ale jediný kto z toho profituje sú pašeráci ľudí, zbraní a drog.  Kto pomôže nám, slušným?!  Kto nás ochráni? Čo si myslíte, dokedy toto budú ľudia trpieť?

Veľmi rád používate vetu, aby sme sa poučili z chýb minulosti a aby sa už neopakovali (mienené na 2. sv. vojnu ). Bolo by na čase aby ste to nielen hovorili, ale aj pochopili. Nenávisť totiž nevzniká len tak, z ničoho nič, pre nič za nič. Nenávisť proti nejakej rase, alebo kultúre nevzniká pretože sú až príliš dobrí a tolerantní. Ak sa chcete poučiť z chýb minulosti, hľadajte príčiny vzniku nenávisti, nestačí ukazovať na dôsledky!!!

Takže pán prezident, na koho strane stojíte, oblečiete si konečne dres?

Ešte niečo na záver:

Spomínam si na výrok jedného generála letectva na margo bombardovania Nemecka počas 2. sv. vojny:  Modlime sa aby sme túto vojnu vyhrali, inak nás budú súdiť ako vojnových zločincov.

Dnešný politici nemajú ani toľko zdravého rozumu. Bez ohľadu na to ktorá strana vyhrá v tejto vojne, je  koniec, pretože idú proti svojmu národu, rase.  A ak prehráme budú iba korisť, ak vyhráme a dúfam že áno, tak vás bude súdiť národ ktorý ste zradili, zapredali a zavrhli ako vlastizradcov.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Zolo Schmidt

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 5

Celkové hodnotenie: 21.07

Priemerná čítanosť: 7726

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA