OSN, Global Compact, Globálny Prediktor, EÚ, Dublin 4 a pápež František

Ak by médiá informovali včas, úplne a pravdivo, nemusel som „až tak“ harašiť a strašiť (moje skoršie články). A nezadali by dôvod pre konšpirácie, polopravdy a lži. Informácie sa derú „von“ (médiá) veľmi ťažko a pomaly, ale postupne už dotvárajú mozaiku a puzzle vecí Nového svetového poriadku.
Konšpirácie prestávajú byť konšpiráciami po zistení, že sú pravdivé. Ale, ako sa vraví: “Vždy je lepšie sa báť, ako zľaknúť.” Situácia je ale už oveľa vážnejšia, než len vážna, pretože EÚ je riadená „zhora“ pod silným tlakom noža, priloženého Únii (a nám) na krk.
O novej smernici EÚ o kvótach som písal prvý raz 20. novembra 2017 (prvotná neistota z nedostatku zdrojov, nebolo sa mi takmer o čo oprieť):
https://blog.hlavnespravy.sk/2411/na-stole-eu-je-vraj-nova-uniova-smernica-o-kvotach/
Dnes mám onakvejšie, presnejšie a komplexnejšie informácie. Verejnoprávna RTVS a jej partnerská spravodajská TA3 mlčia ako ryby. Som „verejnoprávny“. Zadarmo. Aj bez koncesionárskych poplatkov… (ale žiadny presstitút). Nedovolí mi to moja etika. 🙂
Že sa vám ale taký dlhý text nebude chcieť čítať? Váš problém. Mne sa písať chcelo. Pre vás…
Pozor! 17 strán vo worde. Dobre si premyslite a rozhodnite sa, ako s článkom a mojou „grafomániou“ naložíte.
Rád sa zabávam na tom, keď ľuďom vravievam: „Máte slobodnú vôľu“. A ako s ňou naložia…
To, len aby sme si raz vzájomne neotrieskavali hlavu o hlavu (chcem veriť, že neodrezané), kto pre tú to spoločnosť urobil viac: Tí, vo verejných politikách, alebo tí, mimo nich, ktorí „aspoň“ spoza pece písali…
A nepýtali sa jedni druhých: “A, kde si bol, hrdina, keď pršalo? Bojoval si, a či si sa skrýval, ako anonymný potkan v diskusiách pod článkami na webe?“ Slovo v diskusiách majú spravidla odborne a kvalifikačne spôsobilí „recenzenti“.
Lebo trebárs, taký Režo… („ďakujú mu“ fackami v komentároch…). V tomto článku, vám „odborníkom na fšetko“ snáď nebude chýbať nič, aby ste: „Režo v článku mohol to, mohol hento, tamto…“. Napíšte si to sami.
Ak kto chce vedieť, čo by mal vedieť, rozvrhne si čítanie textu na viac krát. Ako knihu. Text si môžete stiahnuť aj do androidu alebo čítačky…
K faktom, ako mi prišli a dohľadal som na webe: Tlaky na EÚ vo veci migračných politík sú vyvíjané tiež už aj z katolicistického, neomarxistického Vatikánu (pápež Bergolio ako bývalý  rotarián) čo zmienim aj v tomto článku (jeho misia v Mjanmarsku a ostatné ďalšie humanitárne misie a apely na dodržiavanie ľudských práv a rešpektovanie všetkých skupín, boli a budú ako výjazdové zasadnutia Smeru).
Obrovské migračné vlny sa budú do vyspelých štátov prelievať úplne legálne (bezpečná preprava). Masám migrantov, putujúcim za bezpečím, za prácou alebo len za lepšími sociálnymi a ekonomickými podmienkami, a ich rodinám, umožnia vyspelé štáty ich zlúčenie. Poskytnú im prácu, ubytovanie, sociálne zabezpečenie, vzdelanie a zdravotnú starostlivosť. Vyspelé štáty EÚ nebudú nijako diskriminovať ani obmedzovať HIV pozitívnych migrantov a poskytnú im bezodkladne zodpovedajúcu zdravotnú starostlivosť. Zárobky budú migrantské masy posielať príbuzným do krajín svojho pôvodu, a tak významne prispievať k ich rozvoju.
Námietky pôvodného obyvateľstva budú zmätené zo stola zastrašovacou globálnou kampaňou proti xenofóbii (deje sa a tá zosilnie).
Vyspelé krajiny sa bezodkladne zaviažu k tomu, že prijmú a zaopatria 10% všetkých utečencov sveta.
Návrh OSN, mal byť schválený 18.7. 2017 (nebol) a znova bol prejednaný bol 19. 9. 2019 na Generálnom summite OSN v New Yorku (sídlo OSN). Nebol schválený.
Priebeh rokovania: 18. júla 2016 sa na pôde OSN zišlo 193 národných lídrov členských štátov OSN. Predpokladalo sa naisto, že na schôdzi schváli záväzný dokument, pripravený 22 anonymnými autormi tzv. “Občianske” organizácie Meda, ktorý sa mal stať základom nového medzinárodného práva pre všeobecnú cirkulujúci migráciu – Global Compact pre migráciu. Ak bude schválený, má byť vyhlásený za záväzný podklad pre:
GLOBAL COMPACT
Názov Global Compact (bezpečná, riadená a pravidelná migrácia) sa má stať novým medzinárodným právom pre podporu všeobecnej cirkulujúcej migrácie. Toto medzinárodné právo má byť prijaté v r. 2018 a členské štáty OSN bude zaväzovať ako Global Compact (1) pre utečeneckú migráciu a Global Compact (2) pre ekonomickú migráciu.
Návrh je aj prvým pokusom obmedziť slobodu slova v globálnom rozsahu. V predstihu nám jeho realizáciu predviedol jordánsky princ Zaid Husajn vo funkcii vysokého komisára OSN pre ľudské práva (moslim), ktorý si dovolil kritizovať predstaviteľov štátov, ktorí „neskáču a netancujú“ ako OSN „píska a hrá“.
Medzinárodné právo Global Compact pre migráciu bude vytvorené medzivládnymi rokovaniami za prispenia globálnych neziskoviek a Medzinárodnej organizácie pre migráciu (IOM) a Peter Sutherland bude koordinovať príspevky Globálneho fóra pre migráciu a rozvoj a Globálne migračnej skupiny. Na procese sa majú ďalej s výrazným mandátom podieľať mimovládne „neziskovky“ ILO, UNDC, UNHCR, UNDP, OHCHR a ďalšie…
IOM na summite 19. septembra malo slávnostne podpísať dokument, ktorým sa pripojí k OSN a presne definuje vzťahy medzi oboma organizáciami. IOM pracuje na zabezpečenie riadnej a humánnej globálnej migrácie.
Ústava IOM výslovne uznáva súvislosť medzi migráciou a hospodárskym, kultúrnym a sociálnym rozvojom a právom na slobodu pohybu všetkých osôb.
Aké následky by v úvode uvedené body 1-5 priniesli hostiteľským krajinám a ich pôvodným obyvateľom, nikoho z nadšených realizátorov migračnej agendy nezaujíma.
Vytrvalo omieľajú lživú špekuláciu, že migrácia je zdrojom udržateľného rozvoja ako pre migrantov a pre krajiny ich pôvodu, ako aj pre prijímajúce krajiny a ich pôvodné obyvateľstvo (klame s nimi a v českej ČT24 „pôsobí“ aj naša slovenka Magda Vášáryová).
Tento nezmysel bol vyvrátený faktmi potom, čo A. Merkelová v rozpore s medzinárodným aj európskym právom, pozvala migrantov do Nemecka, a potom, čo sa prevalili dôsledky dlhodobého prijímania migrantov vo Švédsku, v Británii a vo Francúzsku (spolu s viacerými papalášmi EÚ je A.M. držiteľka Kalergiho ceny).
Projektantom a hýbateľom tejto agendy a ich sluhom (aktívni užitoční idioti) nezáleží ani na migrantoch ani na prijímacích krajinách. Ide im len o ich zisky a o zavedenie Nového svetového poriadku (NWO – New World Order).
Škandalózne zistenia o českých a slovenských europoslancoch (zrejeme si finančne „prilepšujú“ k svojim úbohým 30-tisícovým euro platom):
„Z této dokumentace vidíte jenom ochutnávku celé zpravodajské zprávy. Open Society skupina George Sorose představuje naprosto bezprecedentní bezpečnostní hrozbu pro jednotlivé státy EU. Apelujeme na politiky SPD a KSČM, aby co nejdříve otevřely diskusi na půdě poslanecké sněmovny o hrozbě působení neziskového sektoru v ČR a zasadily se o tvrdou regulaci neziskového nevládního sektoru v ČR podle modelu USA a Ruské federace, kde v obou zemích se nesmí neziskový sektor věnovat politice, lobbingu a dokonce ani mediální činnosti nebo kampaním. Jak ukazuje tento skandální uniklý dokument, Open Society European Policy Institute si nechává na europoslance vyrábět zpravodajské svodky a profilové složky, což je natolik skandální bezpečnostní problém, že by se tím měl okamžité zabývat bezpečnostní výbor poslanecké sněmovny parlamentu ČR, ale stejně tak i bezpečnostní výbor v Evropském parlamentu. Sdílejte prosím tento článek na sociálních sítích, sdílejte ho v emailech, v diskusích na webových stránkách. Rozkladná činnost neziskových organizací George Sorose musí být zastavena, protože nelze tolerovat, aby cizí mocnost skrze NGO skupinu George Sorose takto rozvracela bezpečnost jednotlivých zemí Evropské unie.“
https://aeronet.cz/news/skandal-ktery-nema-obdoby-na-verejnost-unikl-interni-dokument-sorosovy-neziskovky-se-seznamem-europoslancu-a-instrukcemi-jak-je-ziskat-pro-spolupraci-s-open-society-organizacemi-george-sorose/
Asi len jedno percento najbohatších, neziskové organizácie, predajní politici, biznis, finančníci a niektoré cirkvi (aj Vatikán a katolicistický neomarxista a ľavičiar pápež František, ktorý túto agendu presadzoval v Mjanmarsku) – tí všetci sa spriahli, aby pod hlavičkou OSN odštartovali genocídu európskych národov a likvidáciu národných štátov, položili základy svetovlády, realizovanej delegovaním príkazov od zhora nadol.
Tým odbúrajú posledné zvyšky už beztak len pseudo demokratického rozhodovania, v ktorom je ľud a národ s príslušenstvom, jediným suverénom moci. V budúcom post demokratickom zriadení a systéme nebude.
Korporatívnemu nadnárodnému globálnemu fašizmu GP (je strojcom aj globálnych obchodných zmlúv pseudo voľného obchodu) už potom nebude nič stáť v ceste.
Znova, znova, znova: Pozor na agendy rodovej a multikulti ideológií, pozor na novú (post smerácku) agendu liberálnych strán (Beblavý, Progresívne Slovensko) a politickú radikalizáciu sorosovských „neziskoviek“, hlásiacich sa k „progresívnej“ novej ľavici neomarxistov, pozor, pozor, pozor… (…ja nič, iba si tu tak len tak píšem…).
Ostatok je na vás… (keby ste aspoň zdieľali…).
Toto vám Sme, Denník N ani „progresívna“ novo ľavicová Pravda ani Týždeň, nenapíšu. RTVS ani TA3 nepoinformujú (Chmelár ani Hrabko podliehajú svojej autocenzúre, inak by stratili prístup do médií…) Huďo ho už nemá… (A Zem a Vek je „konšpiratívny“).
Na Petra Staněka serú… (koho ešte mám spomenúť)?
SMER je už vo veci takmer bezmocný, jeho pád bude ale ešte dlhý, rieši si svoje vnútorné veci, do volieb 2020 to „stihne“ ale otázka: Kto ho nahradí? Zasa budete voliť tie menšie zlá..? Z blata do kaluže? Akom každé štyri roky, kol-dokola vo voľbách potvrdzovať a legitimizovať tento systém?
Predbežné zhrnutie
Peter Sutheland je napojený na oligarchu Sorosa, ktorý aktívne podporuje medzinárodnú migráciu. Povedal, že by Európska únia mala podkopať homogenitu národných štátov… Hral kľúčovú úlohu pri vytvorení Globálneho fóra pre migráciu a rozvoj (GFMD). Razilo a razí teóriu, že migrácia je jedným zo zdrojov trvalo udržateľnéhorozvoja.
Predsedníctvo Globálneho fóra pre migráciu a rozvoj prevzalo na rozhraní roka 2014/2015 Turecko, s tým, že má veľké skúsenosti s migráciou a jej pozitívnym dopadom. Turecko posilňovalo proces GFMD a jeho vzťahy s OSN. GFMD si určilo za kľúčovú prioritu, aby OSN včlenila migráciu ako zdroj trvalo udržateľného rozvoja do obdobia post-2015. Je ňou Agenda 2030.
AGENDA 2030 (agenda udržateľného rozvoja). Turecko za svojho predsedníctva v OSN usilovne pracovalo na agende migrácie a jej premene na zdroj rozvoja spoločnosti. V marci 2015 OSN zrušila potravinovú pomoc v deviatich tureckých táboroch so sýrskymi utečencami. Ako dôvod uviedla nedostatok fondov (ale šlo skôr už o narušenie vzťahov s Tureckom): Európska utečenecká kríza mohla začať. Prúd Sýrčanov z tureckých táborov sa na migračnom toku prejavil až v máji 2015. V prvých mesiacoch roka 2015 sa migračné toky do Európy príliš nelíšili od predchádzajúceho roka. Srdcervúce príbehy topiacich sa migrantov obleteli svet.
V júni vyhlásil Sutherland, že Európa musí prijímať viac migrantov, že 240.000 migrantov nesmie byť brané ako príťaž, ale ako benefit pre Európu.
V septembri 2015, sa za lobingu GFMD vedeného Tureckom, podarilo do novo tvorenej OSN Agendy 2030, trvalo udržateľného rozvoja, včleniť migráciu, ako jeden z jej cieľov. OSN disponuje mohutným nástrojom – iniciatívou Global Compact. Jej členmi sú korporácie a organizácie, ktoré sa zaviazali realizovať ciele udržateľného rozvoja určenej OSN.
Tým, že bola migrácia začlenená medzi ciele trvalo udržateľného rozvoja v Agende 2030, je zabezpečené, že prinajmenšom korporácie a organizácie Global Compact, sa budú cielene podieľať na vytváraní bezpečnej, riadenej a pravidelnej migrácie.
Spozornejte a premýšľajte, prečo „zlý“ a neposlušný Donald Trump radikalizuje svoj odťažitý vzťah k OSN a UNESCO? Prečo obmedzil finančné príspevky USA a nemá záujem o účasť na rokovaniach? Prečo je proti TTIP a napadol obchodnú zmluvu NAFTA? Prečo ho EÚ obviňuje zo sťažovania rozvoja globálneho „voľného“ obchodu?
Len aby sa nestalo, čo šípim: Že Donald Trump je prvý a posledný “takýto” prezident USA. Prečo som nesúhlasil s Chmelárom vo veci PESCO (pasce) NATO (môj článok)?
V roku 2015 vznikla umelo vytvorená migračná vlna poslednej fázy realizácie morbídnej migračnej agendy, ktorá má v roku 2018 vyústiť do implementácie záväzných medzinárodných pravidiel (pozri hore…).
Základy pre túto agendu boli budované dlhé desaťročia, vrátane sietí, ktoré v mimoeurópskych krajinách regrutujú migrantmi, a sietí poslušných, všetkého schopných politikov v Bruseli, aj v celom spektre všetkých hlavných politických strán európskych národných štátov…
OSN presadzovaním Agendy 2030 vo vládach členských krajín, de facto realizuje mocenský prevrat.
Demokracia, v ktorej si vyberajú smerovanie svojej krajiny sami voliči zvolením určitého programu strany, je nahradzovaná príkazmi nikým nevolenej neziskovky OSN, ktorú si platíme zo svojich daní…
Slovenské politické strany sú nesvojprávne. A chystajú sa do volieb 2020.
V Európe sú ciele OSN, zahrnuté do Agendy 2030, delegované európskym štátom Bruselom, ktorý pod rôznymi vyhrážkami (pokuty, odobratie dotácií) núti štáty k ich plneniu.
Pozor! Agenda 2030 nie je len o udržateľnom rozvoji (ekológia životného prostredia)! Vláda SR tieto ciele zhrnula do dokumentu Stratégia 2030, ktorej podrobnosti potajomky diskutuje pri okrúhlych stoloch so súkromnými organizáciami a Sorosovými „neziskovkami“ ktoré na celej veci zarábajú, navyšujú svoje “neziskové” imanie a vyhýbajú sa širokej verejnej diskusii, ako čert krížu.
Agenda 2030 má prepojenie všetkých troch dimenzií udržateľného rozvoja: ekonomickej, sociálnej a environmentálnej (transformácia, integrácia a univerzálnosť). Agenda 2030 nadväzuje na Miléniovú deklaráciu OSN z r. 2000.
Európska únia vznikla práve preto, aby ňou bola oklieštená a zviazaná vôľa jednotlivých národov. Lebo práve ony majú byť exemplárnym príkladom budúceho rozpustenia hraníc a zmiešanie rás (bližšie pozri Kalergi).
Schengen je predstupňom úplného zrušenia hraníc národných štátov EÚ…
Do európskych škôl je zavádzaná politická výchova v duchu globalizácie, podľa smerníc Svetovej banky, ktorá je tiež súčasťou OSN. Koordinátori v školách budú postupovať podľa “Národnej stratégie globálneho rozvojového vzdelávania” a kontrolovať, či učitelia správne vykladajú témy migrácie, ekonomickej, sociálnej, kultúrnej, ideologickej a politickej globalizácie, diskriminácie a xenofóbie.
Je to komplot, na ktorom zarábajú všetci zúčastnení s výnimkou GP, toho, kto je určený na financovanie podstatných nákladov celého sprisahania a neskôr k likvidácii strednej triedy európskych národných štátov (zo ziskov nadnárodných korporácií…). Nestlé je už na Kube.
Realizácia tohto komplotu ide doslova cez mŕtvoly – či už ide o mŕtvoly nešťastných migrantov, oklamaných nesplniteľnými sľubmi neziskoviek, ktorí sa “náhodou” utopili v mori, aby dostatočne dojali európske obyvateľstvo, alebo o mŕtvoly Európanov, zavraždených zločincami a teroristami, ktorí sa v rámci migračnej vlny dostali do Európy.
GENOCÍDIUM
Pôvodné obyvateľstvo, spolu s hranicami jednotlivých štátov, s ich sociálnymi systémami a kultúrou majú byť rozpustené a zaniknúť v prílive cudzincov.
Vznikne tak nový svetlohnedý európsky národ – chudobný, nejednotný a podstatne menej inteligentný – a tiež oveľa lepšie manipulovateľný.
Migračná agenda, zahrnutá v plánoch OSN, vedie ku genocíde európskych národov presne podľa definície OSN (pozrite definíciu genocídia, osobitne Čl. II. podľa wikipedie): https://cs.wikipedia.org/wiki/Genocida
Smutné je, že bez účasti lídrov národných štátov Európy by sa túto zločineckú víziu nepodarilo dostať až do tejto tragickej záverečnej fázy. Áno, všetci národní lídri o návrhu tejto agendy vedia, a ich reči o ochrane hraníc Schengenu sú len pokryteckým upokojovaním, právom znepokojenej a stále viac zneistenej, zdesenej a vystrašenej verejnosti. V skutočnosti lode Frontexu a európskych a ďalších štátov migrantov do Európy dovážajú.
Politikmi omieľaná tzv. “Ochrana hraníc Schengenu” neznamená obmedzenie počtu prichádzajúcich migrantov, ale len implementáciu spoločnej azylovej politiky, na základe ktorej sa migranti skontrolujú, zaregistrujú a rozošlú podľa kvót do európskych štátov. Zároveň ide o ďalšie obmedzenie suverenity a tým aj obranyschopnosti jednotlivých európskych krajín.
Kvôli námietkam vyspelých štátov, ktorých obyvateľstvo sa búri, a ktorých vlády teraz majú väčšinou pred voľbami, pôvodný návrh prijatý nebol. Namiesto neho bola vraj prijatá len oklieštená verzia, ktorá fixuje súčasný stav.
Sprisahanci si boli natoľko istí prijatím dokumentu 18. júla 2016, že s predstihom na 22-23 júna, zvolali zasadnutie, na ktorom mali supy – neziskové organizácie a ich biznis, profitujúci z migrácie – predjednať svoju účasť na migračnej agende.
Nemyslím si, že vo voľbách nejde nič zmeniť. Už len to, ako sú niektoré strany ignorované médiami ukazuje, že sa ich súčasný establishment bojí. Buďte si istí, že vláda má politický vplyv na RTVS (Rezník). A RTVS o svojej apolitickosti, objektivite, slobode a nezávislosti klame tak, ako všetky noviny, ako SME, Denník N a Pravda, vykrikujú o svojej slobode a nezávislosti – tiež klamú. Máme jedinú šancu – pokúsiť sa dostať k moci politické strany, ktoré nebudú vyššie uvedené procesy podporovať. Nevieme síce, či ich “ktosi” zasa neskorumpuje, ale u tých súčasných je evidentné, že už skorumpované sú…
Ale riešením nebude volebný boj o výsledky každé štyri roky, až do momentu, kedy voľby budú zrušené, ale celková zmena systému, matrixu Globálneho Prediktora, v ktorom žijeme, a teda zmena systému moci a vládnutia, včítane štatútov politických strán a volebného systému. Aby k nastoleniu tretej totality Nového svetového poriadku vôbec nemohlo dôjsť.
Zatiaľ voľte len strany, ktoré presadia korektnú a primeranú priamu demokraciu tak, aby občania mohli sami o sebe rozhodovať vo všetkých dôležitých otázkach, a bude zavedená obdoba amerického zákona FARA do slovenskej legislatívy, aby sa neziskovky platené zo zahraničných zdrojov museli označovať ako zahraničný agenti, vo svojom programe zakotvia okamžitú odvolateľnosť politikov, a nielen politickú ale aj ich vecnú zodpovednosť, nebudú považovať migráciu za zdroj trvalo udržateľného rozvoja, strany, ktoré odmietajú zmluvy o voľnom obchode, nadraďujúce záujmy nadnárodných korporácií nad záujmy občanov (ako CETA a TTIP), ktoré nebudú realizovať body Agendy 2030, bez toho aby ich diskutovala široká verejnosť a schválili voliči vo voľbách…
MALÁ ÚVAHA na tému politický populizmus
Pojem politický populizmus v prípade T. Okamuru a jeho SPD je súčasť neo orwellovského newsweak (súvis s politickým extrémizmom a xenofóbiou).
Aj Česko bude musieť čeliť islamu.
A nielen.
A malo by prijať inštitút “umierneného” ale funkčného referenda.
Lebo moc pochádza z ľudu.
Zdola.
Nie zhora.
S referendom treba ale opatrne „posunovať“.
Švajčiari to vedia… (zvládajú ho veľmi dobre).
Zvolené politické subjekty si po voľbách spravidla berú mandát na “fšetko”.
Najmä  na Slovensku.
Ide o cestu do „jadra“ EÚ…
Vláda na ňu nemá mandát svojich občanov, voličov…
Referendumn do NATO bolo zmarené (Krajčiho tri namiesto štyroch otázok).
A chýba nám SPD á la Made in Slovakia.
ĽSNS takou nie je… (jej agenda je predvojnová… Slovensko nemôže svoju budúcnosť stavať na Tisovom Slovenskom štáte a Hlinkovej garde).
Tonio Okamura je pre Česko potrebný ako výkričník, lebo, čo sa začne diať po Novom roku a naostro od polovice budúceho roka, v kontexte EÚ, vás, nás, privedie k smrteľnému údivu…
K xenofóbii a rasizmu:
Prečo ho Česi znesú ako svojho „vlastného“?
Prečo nemáme problém s Číňanmi a Vietnamcami ( a ich obchodmi)?
Vždy je lepšie sa báť, ako zľaknúť…
Česká a slovenská vláda, a slovenský prezident sa hlásia k „jadru“ EÚ…
Česká aj slovenská vláda to, čo ich a nás čaká, už vedia, ale taja to, skrývajú…
Česi sú zamestnaní zostavou vlády…
V slovenskom parlamente sa začali vzájomne žrať o prachy (skok o 1000 eur).
Okamura s jeho SPD v Česku vypĺňa významnú medzeru v politickom spektre…
Odkaz bratom Čechom: Držte si ho, vie toho viac, než dosť.
Ak s ním máte problém, tak s ním komunikujte.
Médiá o európskom a africkom únijovom summite informujú len rámcovo a nie o všetkom, čo sa na ňom komunikuje…
Zatiaľ ani ony presne nevedia…
Máme tam, za Slovensko a nás, na ňom „nášho“ Fica.
Otázka pre Slovensko:
Nenašiel by sa aj u nás dáky „populista“ á la Okamura a spol.?
https://www.hlavnespravy.sk/je-jadro-eu-utek-pred-problemami-cesky-europoslanec-keller-o-pripravovanych-migracnych-kvotach-osudovej-situacii-nemecka-europy/1222216
Dožadujte sa transparentnosti konania vlády na všetkých úrovniach jej moci, vládnutia a rozhodovania…
Tým výrazne obmedzíme cudzí vplyv na rozhodovanie v našej krajine.
Cesta do „jadra“ EÚ nemá mandát občanov, voličov. Občania majú právo rozhodnúť v referende.
A vláda, ktorá má slúžiť občanom, povinnosť im referendum umožniť.
Premiér Fico vyhlásil, že na referendum vo veci cesty Slovenska do “jadra” EÚ nevidí…
Pravicovú či ľavicovú orientáciu ponechajme bokom, teraz ide o naše bytie a nebytie (existenciu alebo neexistenciu).
Budúce voľby 2020 možno budú tými poslednými, kedy v nich môžeme ešte niečo ovplyvniť.
Ak znovu dáme moc zradcom – realizátorom Nového svetového poriadku a oligarchom, ktorým má tento poriadok slúžiť – navezieme si do našej krajiny nových “tiežvoličov” a nebudú nás už viac potrebovať.
Krátke zhrnutie predbežne „len“ novej azylovej politiky EÚ (základ Dublin4):
1. Konanie o s utečencami nebude vecou krajiny ich prvého vstupu do EÚ
2. Prijímacie procedúry prebehnú vo vopred určenej krajine
3. Kritériá: HDP a počet obyvateľov krajiny prvého príjmu
4. Dve línie: utečenci aj ekonomickí migranti (nik z nich nebude automaticky vracaný do krajiny pôvodu)
5. Utečenci budú prednostne realokovaní do krajín s najmenším počtom prijatých utečencov (ekonomických migrantov)
6. Dostanú prácu, sociálne, zdravotné zabezpečenie, bývanie
7. Zohľadní sa príbuzenstvo utečencov (migrantov) už žijúce v EÚ (spájanie rodín)
8. Odmietajúce krajiny (najmä V-4) budú postihnuté obmedzením prideľovania fondov EÚ a finančných záloh na repatriáciu utečencov (migrantov)
Do verejného mediálneho priestoru sa informácie predierajú len veľmi ťažko , cudne a zdržanlivo:
https://www.nytimes.com/2016/08/02/world/americas/un-united-nations-refugees-migrants.html?partner=rss&emc=rss&_r=0
https://www.eportal.cz/default.aspx
Vzniká konflikt s Európskym súdnym dvorom, ktorý vydal nález, že utečenci a ekonomickí migranti nemajú automatický nárok na prijatie a humanitárne vízum, a jednotlivé krajiny povinnosť prijímať všetkých utečencov (migrantov). Nález súdu uvádzam nižšie…
Koreň zdroja (blog Cecilia Wikströmová):
https://ceciliawikstrom.eu/en/briefing-note-reforms-dublin-regulation/
Dokument EP k tvorbe Dublin4:
https://www.europarl.europa.eu/pdfs/news/expert/background/20171019BKG86403/20171019BKG86403_en.pdf
Nielen Schengen ale celá Európa má byť podriadená všeobecnému ľudskému právu na voľný pohyb osôb, bez zreteľa na rasu, etnikum, civilizačný pôvod, kultúru a náboženstvo.
Schengen ako mantra a posvätná krava európskych „hodnôt“ je predstupňom úplného zrušenia hraníc národných štátov a neskôr národných štátov vôbec.
Súčasť projektu už otcov zakladateľov Európskej únie.
Vo veci civilizačnej migrácie sa realizuje Kalergiho plán (držiteľmi Kalergiho ceny sú viacerí európski papaláši a Angela Merkel).

Idea EÚ a jej vzniku bola vytvorená (projekt) na tento účel. Poznámka: K Kalergiho plánu pridajte Barnettovu doktrínu (tagy pre Google ).
Nové migračné, imigračné a azylové právo má byť v akomsi „prechodnom kritickom období“ nadradené právu Európanov na ich bezpečnosť.
Už od vzniku EÚ na tom pracuje OSN a aktívne s ňou spolupracuje pápež František.
Koncom augusta 2017 vydal 20-bodové vyhlásenie k masovej migrácii:
Jeho zámerom je položiť základy pre vypracovanie dvoch globálnych kompaktov o utečencoch a migrácii, ktoré by mali byť prijaté na valnom zhromaždení OSN v septembri 2018.

20 bodov dokumentu je zoskupených do štyroch výziev: privítať, chrániť, podporovať a integrovať:
“Ich konečným cieľom je budovanie inkluzívneho a udržateľného spoločného domu pre všetkých”.
Medzi jeho akčné body tohto dokumentu patrí požiadavka na vytvorenie právnych ciest pre bezpečnú a dobrovoľnú migráciu a presídľovanie a zákaz svojvoľného a kolektívneho vyhostenia, písal som vo svojom článku.
GLOBÁLNY PREDIKTOR, PROSTREDNÍCTVOM SVOJHO NÁSTROJA, KTORÝM JE ORGANIZÁCIA SPOJENÝCH NÁRODOV, NARIADIL SPUSTIŤ PROTI XENOFÓBNU KAMPAŇ A RÉTORIKU, S VYVODENÍM AJ TRESTNOPRÁVNYCH KONZEKVENCIÍ.
NA PROGRAME DNÍ JE REPRESIA, SUPRESIA A OSTRAKIZÁCIA OBČANOV EÚ, KTORÍ BUDÚ MAŤ A MAJÚ K IMIGRÁCII ODMIETAVÉ NÁZORY A POSTOJE…
KATOLÍCKE CIRKVI BUDÚ MUSIEŤ NAHLAS PROPAGOVAŤ KRESŤANSKÚ LÁSKU K BLÍŽNYM A NÚDZNYM A POTREBNÝM UTEČENCOM A IMIGRANTOM, A TO VŠETKÝM, BEZ ROZDIELU MOTIVÁCIE PRE ICH IMIGRÁCIU DO EURÓPSKEJ ÚNIE.
KONZEKVENCIAMI BUDÚ POSTIHNUTÍ AJ A ROVNAKO AJ PRAVÍ KRESŤANIA…
Vysvetlivka k kresťanom: Pravý kresťan odmieta falošné ideológie a lži aj o svojich kresťanských povinnostiach a právach, a má právo pravé kresťanské učenie a hodnoty hájiť, chrániť a brániť aj podľa svetského práva (dáva mu to zkladné ľusdské právo v časti náboženská sloboda a právo):
1. Nutná obrana
2. Krajná núdza.
Písal som ale aj o náleze Európskeho súdneho dvora (je záväzný pre členské štáty Rady Európy. Slovensko je členským štátom RE).
OSN si bude musieť „podrobiť“ ESD tak, ako to majú USA v úmysle s Haagskym tribunálom, inak sa bude musieť podrobiť jeho nálezu (môj článok o náleze ESD):
https://blog.hlavnespravy.sk/1391/prijimanie-utecencov-ad-hoc-nie-je-povinnost/
Pápež navrhuje, aby štáty širšie využívali humanitárne, študentské a rodinné víza.
Pred podrobným uvedením akčného plánu autori naznačujú, že rozlišovanie migrantov a utečencov, ako to robí OSN vo svojich samostatných kompaktoch, je problematické (má byť bez rozlíšenia).
Sudca najvyššieho súdu SR a bývalý minister spravodlivosti Štefan Harabin ostrými slovami reagoval na súčasného ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka. Podľa Harabina, Lajčák primitívne klame, pretože žiadna zmluva s EÚ ani medzinárodná dohoda Slovensko nezaväzuje prijímať ilegálnych migrantov.
https://www.hlavnespravy.sk/harabin-lajcak-klame-slovensko-nema-ziadny-pravny-zavazok-prijimat-ilegalnych-migrantov/1223830
A čo na to neomarxistický “kresťan” pápež František
https://www.theguardian.com/world/2017/aug/21/pope-francis-prioritise-migrants-dignity-over-national-security?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
V rozhovore pre taliansky denník Corriere della Sera pápež František vyhlásil:
„Európa je ako biblická Sára, neplodná žena Abraháma, ktorú utečenci oplodnia. Európa sa musí zmeniť. Môže a musí sa reformovať. Pokiaľ nie je schopná finančne pomôcť krajinám, odkiaľ utečenci pochádzajú, potom musí čeliť problému, ako sa vyrovná s takou výzvou, ktorá je predovšetkým humanitárna. Sára sa tiež najprv zľakne, ale potom sa v kútiku duše raduje z toho, že je tehotná. Je nádej, že aj Európa sa bude čoskoro radovať.“
https://www.corriere.it/cronache/16_febbraio_08/francesco-il-mio-abbraccio-fratelli-ortodossi-739bf6ee-cdf6-11e5-9bb8-c57cba20e8ac.shtml?refresh_ce-cp
Medzi hlavné plány, ktoré sa snaží pápež a Vatikán presadiť, patrí vytvorenie právnych ciest pre bezpečné a dobrovoľné sťahovanie utečencov a imigrantov a ich udomácňovanie sa v nových krajinách. Pápež tiež tvrdí, že “ich osobná bezpečnosť by mala byť uprednostňovaná pred bezpečnosťou štátov”. Z toho plynie aj obmedzenie ochrany a bezpečnosti pôvodných, domácich, občanov EÚ…
Vyhlásil aj, že migračné záležitosti budú hlavnými témami Vatikáne pred Valným zhromaždením OSN v roku 2018.
https://www.theguardian.com/world/2017/aug/21/pope-francis-prioritise-migrants-dignity-over-national-security
To znamená, že v mene vše objímajúcej kresťanskej lásky k blížnym, mieni tolerovať straty na zdraví, životoch domáceho, pôvodného (autochtónneho) obyvateľstva Európy a Únie. Lebo za tie straty to stojí… (a Sára sa bude tešiť).
A tešia sa aj Abrahámov prvorodený syn Izmael a jeho slúžka… (jeho potomkovia, Arabi a moslimovia, si prichádzajú do Európy vziať to, čo im podľa dedičského práva právom patrí…). Pápež František zjavne počíta s ľudskými stratami. Iba nemám jasno v tom, či sa za ne modlí už vopred, alebo bude až potom.
Vatikán: https://www.casopis-sifra.cz/papez-frantisek-opet-sokuje-osobni-prava-migrantu-by-mela-byt-nadrazena-bezpecnosti-evropskych-statu/
Pápež František pochádza z Južnej Ameriky, dýchajúcej marxistickou ľavicou. Papá je už ale ďalej, drží krok so slovenským Progresívnym Slovenskom, alebo ono s ním, a ako zvyknem písať, aby čítalo čo najviac ľudí, uvediem to aj teraz: Pápež František je prvý neomarxistický katolík novej „kresťanskej“ ľavice vo Vatikáne.
História konšpirácií spravidla končí ich potvrdením (pokojne, ale rozumne a striedmo konšpirujte):
O tomto ale zasa české aj slovenské „verejnoprávne“ (slobodné, nezávislé “len” na štátnom rozpočte, teda vláde a parlamente, bez existencie “nezávislého” zákona a automatizmu, teda, ročného príspevku popľa výšky HDP, a koncesionárkych poplatkoch údajne “objektívne, komplexne a pravdivo” informujúce médiá (RTVS) mlčia (!):
https://www.mzv.cz/mission.geneva/cz/humanitarni_pomoc/migrace_a_problematika_uprchliku/index.html
https://www.euportal.cz/Articles/15983-nase-budoucnost-podle-navrhu-osn-obrovske-migracni-vlny-se-budou-do-vyspelych-statu-prelevat-zcela-legalne-vyspele-zeme-prijmou-a-zaopatri-10-vsech-bezencu-sveta.aspx
Autorské poznámky a doplnky (ilustračne):
Václav Klaus a Ján Keller: EÚ v otázke migrantov zbavuje členské štáty suverenity (Dublin 4). Profesor Keller (europoslanec) veľmi výstižne a farbisto opísal absurditu hlasovania o schéme Dublin 4 v Európskom parlamente, o nátlaku na jednotlivých poslancov, ale aj o tom, že českí europoslanci pre Dublin 4 nehlasovali (niektorí radšej opustili hlasovacie sálu). Porovnajte českých so slovenskými europoslancami.
Bol vyslovený názor, že Dublin 4 bude znamenať definitívne ukončenie suverenity členských krajín EÚ. Prestanú mať najmenšie právo rozhodovať o tom, kto bude žiť na ich území. V inej terminológii je to možné vyjadriť tak, že prijatie schémy Dublin 4 ukončí spory o povinné kvóty migrantov pre jednotlivé krajiny, čo tieto krajiny – vrátane Českej aj Slovenskej republiky (plus Maďarsko a Poľsko) – doteraz odmietali.
„Dublin 4 bude znamenať automatizmus v určovaní, koľko migrantov do tej ktorej členskej krajiny EÚ príde,“ píše Klaus starší, o záveroch jeho diskusného fóra
Rozmluvy (rozhovory), ktoré formuloval najmä český europoslanec a politický komentátor Ján Keller.
“Ľavica, ktorá predtým oslovovala proletariát, opustila súboj o rovnosť a nerovnosť a začala bojovať za rôznosť (diverzitu), za neobmedzenú slobodu v zaobchádzaní s ľudskou podstatou, premenila sa v novú ľavicu,” zamýšľa sa Václav Klaus. Vysvetlivka: Ľudskou podstatou sa zaoberá najmä antropológia.
Súvis: Tri najväčšie rodiny USA majú väčšie bohatstvo ako polovica americkej spoločnosti. Financujú aj „svoju“ vedu a agendu: genetika a antropológia. A tvária sa pritom ako najväčší „filantropi“ (tu i tam – ako napríklad Gates, prispejú na humanitárne účely, čo je maska ich skutočných výdavkov…) A financujú si plnenie svojich prianí a záujmov…
Tagy: neokonzervativizmus a Deep State
Zdroj: https://www.klaus.cz/clanky/4204
Na záver zopár mnou zozbieraných a spracovaných ilustračných doplnkov:

Prečo islamisti útočia na mešity a zabíjajú moslimov (?):
Lebo islamisti sa žerú aj sami medzi sebou.
Dôvod: pravý-nepravý islam.
Nástupníctvo po Mohamedovi: sunniti verzus šiiti.
Rozdiel: Mekka a Medina.
História islamu.
Ale islam je len jeden.
Mohamed tiež jeden.
A ak sa v EÚ nevmestia do kože, lebo sa tak stane, budú sa žrať aj tam.
A ak ich vpustíme sem, aj tu.
Ale nájdu si čas aj na nás.
A toto je riadené Vatikánom a OSN.
Neomarxisti na „svojich“ veciach usilovne pracujú…

Londýnsky starosta je indoktrinovaný Globálnym Prediktorom a jeho rodovou ideológiou:
https://www.hlavnespravy.sk/londynsky-starosta-chce-rodovo-neutralne-toalety-v-celom-meste-stretol-sa-ale-s-odporom/1222760

Predseda Valného zhromaždenia OSN Miroslav Lajčák je indoktrinovaný Globálnym Prediktorom a ideológiou multikulturalizmu:
https://www.hlavnespravy.sk/lajcak-migraciu-musime-akceptovat-naucit-sa-s-nou-zit/1222522
Poznámka k Lajčákovi a jeho kariére.
Ak by som ju v živote tak, ako on, čo mi vôbec nenapadlo, dnes by som mohol byť predseda Valného zhromaždenia Slnečnej sústavy.
Dnes zisťujem, aké je to jednoduché…
A o čo všetko som prišiel.
Lajčák na sebe tvrdo pracoval.
Napadlo mi: Jeden otec vždy chcel, aby z jeho syna vyrástol tvrdý chlap. Podarilo sa mu to na polovicu. Jeho syn je natvrdlý.
Kdesi som tu čosi aj o Vášáryovej.
Z článku a slov Lajčáka:
“Musíme sa dohodnúť na dokumente, ktorý bude prijateľný pre všetkých 193 členských štátov.
Preto tu nemôže ísť o detaily, ale o základné pravidlá a princípy,” zdôraznil úradujúci predseda VZ OSN a dodal:
“Prirodzene, o tom aký komplexný a účinný bude tento dokument, to je v rukách členských krajín.
Myslím si však, že by sme sa mali všetci dohodnúť na tom, že potrebujeme globálne vedenie.
Globálnu zmluvu o usporiadanej, regulárnej a bezpečnej migrácii.
Momentálne sa nachádzame vo fáze konzultácií, vo februári začnú rokovania medzi vládami a do júla by sa mali ukončiť,”
prezradil Miroslav Lajčák o harmonograme.
Ide o Agendu 2030 Globálneho Prediktora vzniku a udržateľného rozvoja Nového svetového poriadku.
Miroslav Lajčák je garantom slovenskej zahraničnej politiky a agendy, ktorá je súčasťou Agendy 2030, a tá, ako jeden z prvých krokov k NWO, vyžaduje zavlečenie Slovenska do „jadra“ EÚ…
Globálnym Prediktorom a Agendou 2030 je postihnutá aj Magda Vášáryová…

ZVLÁŠTNY PRÍPAD MENTÁLNEJ BIEDY
Táto žena je dobre vzdelaná, výborne jazykovo vybavená…
Bývalá slovenská herečka.
V rokoch 1990 – 1993 pôsobila ako veľvyslankyňa Českej a Slovenskej Federatívnej Republiky v Rakúsku.
V r. 1999 kandidovala na slovenskú prezidentku.
Bola veľvyslankyňou v Poľsku v rokoch 2000 – 2005.
Zakladala Slovenskú spoločnosť pre zahraničnú politiku.
Od roku 2006 bola poslankyňa Národnej rady SR za SDKÚ-DS. 12. decembra 2013 vystúpila zo strany a do nástupu tzv. Tretej vlády Roberta Fica (2016) pôsobila v NR SR ako nezaradená poslankyňa.
Je poradkyňou kandidáta na českého prezidenta Michala Horáčka (zbytočná kandidatúra a robota a peniaze…)
A toto sú produkty jej intelektu: Odpovedzte: Čo je za tým? Aký čert kus a zlé korenie?
Ajhľa:
https://www.hlavnespravy.sk/magda-vasaryova-potrebujeme-migrantov-bez-nich-nedosiahneme-hospodarsky-rast/1221150
K genéze „nového sociologického myslenia“ Vášáryovej a jej „služobne mladších“ tiež mediálne známych súputníčok:
Po “nežnej” prišli “nežné” čistky aj na spoločensko-vedných fakultách…
A nástup neomarxistickej, neo a post darwinistickej evolučnej sociológie a sociálnej filozofie s príslušenstvom; rozmenené na jednotlivé odbory, trebárs “rodové štúdie”, kulturológia, etnológia, antropológia… (kľúčová!), sociálna psychológia…
Vášáryová, ešte s “klasickým” vzdelaním v odbore sociológia, sa po dobu svojho politického pôsobenia “rekvalifikovala” na neomarxistickú sociologičku novej, “progresívnej” ľavice.
Akreditačné komisie, ktoré by mali reflektovať tento stav a vykonať konzekvencie, sú tiež pod vplyvom Globálneho Prediktora Nového svetového poriadku. Od nich sa zmena očakávať nedá…
Chce to nie systémovú zmenu ale zmenu systému s príslušenstvom a konzekvenciami.
Manuály pre výkon totálnej, komplexnej zmeny systému sú pripravené, na “čakačke”.
Čaká sa na to, kým občan, ľud, mentálne a občiansky dozrie…
Všetko je v rukách a na vôli občana.
Ak príde čas, manuály budú rozdané.
Zmena systému prebehne nenásilnou, pokojnou, koordinovanou cestou, bez jedinej kvapky krvi. Tak ako “nežná. Ibaže:
Staré, ešte pred novembrové, štruktúry, vo veľkej politike aj po ňom a dnes, ale aj nové, súčasné “staré, zánovné, štruktúry” sitom výberu a previerok neprejdú…
Vládu a moc prevezme do rúk reálna, intelektuálna, vzdelanostne nadupaná, duchovná aristokracia s nepriestrelným étosom.
Zmena prebehne pokojne, v pohode, bez násilia a jedinej kvapky krvi. Zle bude len vtedy, ak tej zmene bude zvonka a zhora brániť Globálny Prediktor. Vtedy sa k slovu prihlásia legálne inštitúty zo zákona: Nutná obrana a krajná núdza.
Naša slovenská spoločnosť a nátura nie je rasistická ani xenofóbna (lož!) vie prijať aj osoby inej farby pleti, rasy, etnicity a pôvodu tak, ako prijala Vietnamcov a Číňanov, ktorí nemali a nemajú problém s integráciou ani ako naši Rómovia, o ktorých sociálnej inklúzii a integrácii sa desaťročia len tára, a “kdesi” sa márne strácajú naše milióny…
O Vietnamcoch a Číňanoch niet ani počuť. Stretávame sa s nimi v ich obchodoch…
Tí, ktorí sa do prostredia našej slovanskej a slovenskej civilizácie a kultúry integrovať budú chcieť, sú a budú vítaní…
Tí, ktorí nie, budú vyhostení preč alebo do Brusela.
Ibaže čas na zmenu sa už nad kriticky kráti.
Šancí s ubúdajúcim časom ubúda tiež.
A moja viera a nádej postupne slabne.
A obávam sa, ale, že ďalšia cyklická kríza neolibeálneho kapitalizmu, ktorá sa vracia spravidla po 8-mich rokoch, je naspadnutie.
A procesy v európskom papiňáku, sociálne napätie, antagonizmy vzájomne nekompatibilných civilizácií, kultúr a náboženstiev, najmä vo vzťahu k islamu, ak dnes pozvoľne silnejú, kríza ich môže katalyzovať a spôsobiť nevídfanú explóziu a vnútro európsku občiansku vojnu.
Poznámka (irónia a čierny humor): A za to všetko budú zodpovední Rusi. Ach The Russians..!

MARTIN ŠIMEČKA PRIZNAL FARBU a za koho a za čie kope…
Je spoluzakladateľ Denníka SME a ich dvojčaťa Denníka N.
Tak, aj to by sme mali…
Aby bolo jasno, čo a o čom kto píše, čo a o čom a od koho a za čie to kto číta…
Šimečka má stále za svoju náboženskú mantru liberálnu demokraciu á la USA a Soros…
Ibaže ten „filantrop“ nie je ani v USA žiaduci pre celý establishment…
Stále viac je aj inde persona non grata…
Nielen v Izraeli a v Ruskej federácii…
Visí na šnúrke Deep State a liberálych nekonov…
https://www.hlavnespravy.sk/simecka-z-dennika-n-george-soros-je-moj-priatel-pomohol-nam-porazit-meciara/1222404
https://blog.hlavnespravy.sk/2467/simecka-priznal-priatelstvo-s-g-sorosom/
https://www.hlavnespravy.sk/vznikne-nova-sexualna-orientacia-tvrdia-vedci/1222400
“…už sme sa dávno nestretli…” s priateľom Sorosom, píše Šimečka.
Ktovie, prečo…
Možno Soros nemá na „svojho priateľa“ Šimečku čas…
Alebo serie naň.
Soros vraj porozhadzoval “helikoptérové peniaze” v sume 18 miliárd “jeho” médiám, zrejme aj šimečkovským, na program “rozvoj demokracie”…
Ide najmä o krajiny “trojky” v rámci V-4.
A “jeho neziskovkám”…
Navýšili svoje imanie na ich útok vpred: “Progresívna nová ľavica”.

Ministerstvo zahraničných vecí SR okrem ideológie multikulturalizmu podporuje aj rodovú ideológiu aktívnou podporou dúhových pride na Slovensku aj v Maďarsku. Dúhovú agendu podporuje aj verejná ochrankyňa práv Mária Patakyová tak, ako jej predchodkyňa Jana Dubovcová. Robí to aj MPSVaR a Odbor rodových rovností a rovnakých príležitostí…
Vládne ministerstvá a pseudo ústavné zriadenie SR tak flagrantne porušujú Ústavu Slovenskej republiky v časti Čl. 1 odsek 1:
(1) Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo. (tento výrok je už lož).
Slovenská ústava vyvracia odsek 1 odsekom 2:
(2) Slovenská republika uznáva a dodržiava všeobecné pravidlá medzinárodného práva, medzinárodné zmluvy, ktorými je viazaná, a svoje ďalšie medzinárodné záväzky.
Týka sa to aj Istanbulského dohovoru.

Súvislosti a prepojenia neomarxistického pápeža a s Globálnym Prediktorom:
Sorosom podporovaný „konzervatívny“ think-tank nalieha na britskú vládu, aby prijala zákon o rodovej identite.
Liberálno-konzervatívny think-tank vyzýva konzervatívnu stranu, aby legálne prijala ideológiu “rodovej identity”, ktorá radikálne zmení britskú spoločnosť.
V Londýne (starosta) práve beží spor o rodovo neutrálne wc.
Soros ako sluha Globálneho Prediktora sleduje ideál „novej ľudskej bytosti“:
Trans rodovosť a trans rasovosť (trans etnicita).
Tento nový ľudsko-právny termín v zozname ľudských práv ešte nie je, ani v explicitnej európskej legislatíve a antidiskriminačných zákonov, ale tie sú a budú aplikované v rámci ochrany a podpory ľudských práv tak, ako sú dnes, len budú viac uvádzané do života…
Pre projekt Nového svetového poriadku GP to je ale z pohľadu dosahovania cieľov potrebné a nevyhnutné, aby pojmny a nové ľudské práva boli do Listiny základných práv a slobôd, ústav národných štátov a osobitných častí a súčastí  ich trestného zákona a trestného poriadku, zavedené čo najskôr…
Aj s bledohnedou farbou pokožky nových, post európskych, ľudských bytostí, s ich priemerným IQ asi 90 a ak si to Globálny Prediktor Nového svetového poriadku vyžiada, v záujme jeho ekonomických, alebo potrieb obrany a bezpečnosti, aj menej (hranicou mentálnej subnormy je 69). Pod ňou ide už o oligofréniu.
A to budú novodobí mankurti, produkty sociálneho genetického inžinierstva…
Už nie kto, ale čo je mankurt (vysvetlivka):
Odporúčam Čingiz Ajtmatov: Deň dlhší ako ľudský vek
Pekne pozdravujem. 🙂
Juraj Režo alias notorickyobcan
 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Útok na slovenského umelca kvôli politike - Majk Spirit reaguje

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/ Facebook / Foto:Facebook Matúš Šutaj Eštok)   Michal Dušička je jeden z najznámejších slovenských raperov, poznáte ho však skôr pod…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    Lipšicovci dostali jasnú odozvu od krajských prokurátorov

    0icon

    Krajskí prokurátori s nevôľou vnímajú spôsob verejnej kritiky procesov po zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zo strany bývalých prokurátorov tohto úradu. V spoločnom vyhlásení ôsmich…

    Prezidentka: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

    0icon

    Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné. Povedala to dosluhujúca prezidentka SR Zuzana Čaputová v súvislosti s jej úradovaním z Košíc. Tento týždeň úraduje z…

    Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/Corgoň)   Potom, čo si slovenský športovec Attila Végh "dovolil" pred druhým kolom prezidentských volieb podporiť Petra Pellegriniho, viaceré spoločnosti sa…

    Doživotný Office 2021 Pro je len 35,25 €! Doprajte svojmu počítaču zaslúžený upgrade!

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (PR článok/Foto:GoDeal24)   Stále si myslíte, že bude ťažké zakúpiť skutočné a celoživotné balíky na zvýšenie produktivity s veľmi malými nákladmi?…

    Šatan bude hovoriť aj s Kelemenom: "Nie je to úplne uzavreté"

    0icon

    Slovenských hokejistov čaká tento týždeň papierovo najkvalitnejší súper v rámci záverečného bloku prípravy pred MS. Proti Čechom sa predstavia aj so štvoricou Marek Hrivík, Peter…

    Náhoda? ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

    0icon

    Praha 23. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Webové stránky Českej tlačovej kancelárie (ČTK) v utorok napadli hackeri. Vydali niekoľko falošných správ, pričom jedna…

    Výbor chce od Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Náhlik (Hlas-SD) by mal Výboru NR SR pre nezlučiteľnosť funkcií vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022,…

    "Ak zavelia 'na Kyjev' - pôjdem." Tak vidí situáciu ukrajinský vojak

    0icon

    Kyjev 23. apríla 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Ukrainian Presidential Press Office via AP)   Spojené štáty sa chystajú vyčleniť nové miliardy pre AFU, zatiaľ čo Kyjev prudko sprísňuje…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA