CIGÁNSKA KARTA VO VOĽBÁCH DO VÚC

CIGÁNSKA KARTA

 

 

Cigánska karta sa zdá byť opäť veľmi nápomocná a určite pomôže rozhodnúť voľby do VÚC 2017, hlavne v Prešovskom samosprávnom kraji. Na mušku som si zobral kandidátov na predsedu PSK, ktorí majú najväčšiu šancu zvíťaziť.

NOVÁ ENERGIA PRE NÁŠ KRAJ

 

Začnem u demokratov, pravicových, keďže svedomie mi nedovolí nazvať ich kresťanskými, nie len kvôli divnému spolku s diablom. [1] Pán Milan Majerský zďaleka nie je NOVÁ ENERGIA PRE NÁŠ KRAJ, ako hovorí jeho predvolebný slogan. Svoje horalky v osadách rozdával už dávnejšie a bol tiež riešený protikorupčným úradom.[2]

Predseda KDH Hlina behá ako pojašený po cigánskych osadách na východe Slovenska a robí predvolebnú kampaň kandidátovi Majerskému, pritom celú svoju činnosť komentuje, resp. skrýva za dualistický myslené heslo “Rómovia nepredávajte svoj hlas” – farizej.[3] S osadníkmi pracujem často a poznám ich mentalitu veľmi dobre, a mnohí, ktorí dodnes nemali tušenia o kupovaní hlasov,  a hľa už hľadajú niekoho, kto by im zaplatil.  Na Hlinu by malo byť podané trestné oznámenie, za navádzanie cigánov  na spáchanie trestnému činu. Pri  osobe Majerského však visí veľký otáznik. Prečo kandiduje človek, ktorý háji kresťanské hodnoty  na spoločnej kandidátke s liberálmi, dobre vieme, že spoločné body nie je možné nájsť a hodnotový rebríček jedných aj druhých je od seba na hony vzdialený? Na otázku resp. dotaz, ktorý som dostal od priateľa z Facebooku však sám nedokážem odpovedať – odkázal, aby som sa pýtal pána Majerského, prečo v životopise zámerne vynecháva, že študoval v seminári, z ktorého bol vyhodený a boli za ním zabuchnuté dvere?!

OPORA NÁŠHO KRAJA

 

Súčasného predsedu PSK, Petra Chudíka zo Smer-u netreba obzvlášť predstavovať, je to starý, prefíkaný, tretí krát ženatý špekulant, zrkadlo súčasnej politiky, za ktorého hospodárenia PSK v súčasnosti dlhuje 64 miliónov Eur. Hlasy v  osadách ma zabezpečené cez spriaznených starostov obcí, svedčí o tom aj známa kauza z obce Lomnička a osady v Rakusoch “Krabička cigariet za cigánsky hlas”. Taktiež ma pod palcom všetky domovy sociálny služieb(DSS), ktoré sú v pôsobnosti PSK. Je zaujímavé sledovať štatistiky v obciach, kde je DSS zriadený. Chudík obyčajne vyhráva, ba často získa viac hlasov ako Róbert Fico. Ako som sa mohol osobne presvedčiť v posledných voľbách,  DSS zväčša nie je samostatný okrsok, takže tam prinesú prenosnú volebnú urnu a každý klient DSS volí na svojej izbe v prítomnosti iba pracovníka DSS a  krúžkuje. V prípade, ktorý opisujem, to bola pracovníčka DSS – vlastná sestra riaditeľa tohto zariadenia, samozrejme nominanta SMERu. Zhoda okolnosti, v ten deň mala službu. Keď som tieto neobyčajné praktiky oznámil polícii a okresnej volebnej komisii, len konštatovali, že nedochádza k porušovaniu zákona, keďže klient má právo požiadať o pomoc. Takže podčiarknuté – podpísané, aká je to OPORA NÁŠHO KRAJA?

 

CESTA DOMOV – NEZÁVISLÝ KANDIDÁT

 

Právnik Ján Garaj, sa chváli tým, prečo je najlepšie voliť NEZÁVISLÉHO KANDIDÁTA. Podľa mojich informácií je pán Garaj, nezávislý presne od vtedy, od kedy sa rozhodol, že bude kandidovať. Poďme teda poporiadku. Šušká sa, že v minulosti bol členom HZDS a vykonával funkciu pokladníka. V roku 2009 ešte kandidoval do VÚC s podporou SMERu a HZDS, do parlamentných volieb v roku 2012 už bol na kandidátke strany 99%. [4] Na jar tohto roku, bol ešte členom Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko. Členstvo popiera, no samotná fotka ho usvedčuje.  Milan Mazurek – krajský predseda ĽS NS mu na nej slávnostne predáva členský preukaz strany.[5] Evidentne však chcel stranu použiť  iba ako nástroj, k jeho vysnívanej ceste, stať sa županom. Veľmi dobre vedel aká je strana populárna a koľko voličov môže, skrz ňu osloviť. Keď ho však Marian Kotleba lepšie “prekukol” a odmietol ho vymenovať za kandidáta na  predsedu PSK za ĽS NS, urobil v prešovskej krajskej organizácii malú revolúciu a stiahol k sebe niekoľko liberálne naladených členov. Od tejto chvíle, by sme mohli veriť v jeho nezávisloť. Facebook kandidáta je tiež plný cigánskych podporovateľov, čo evidentne nasvedčuje tomu, že osady Prešovského kraja, už so svojím tímom navštívil. Áno, je priam nevyhnutné otvoriť  CESTU DOMOV, všetkým Slovákom, ktorí boli nútení vycestovať za prácou alebo za ňou stále musia dochádzať. Nemyslím si však, že toto je ta správna cesta. Pán Garaj sa mimochodom aj pasoval plateným článkom [6] na SME.SK do roly favorita medzi kandidátmi na predsedu PSK. Zmanipulovaným internetovým prieskumom[7], má len veľmi ťažko dokáže presvedčiť o svojej čestnosti a radím ho k štandardným politikom, ktorých túžba po moci, nemá prekážok.

 

 

 

NIE JE VÁM TO JEDNO?

 

Kandidát Andrej Gmitter oficiálne patrí k nezávislým, v nedávnej dobe pôsobil v politicky nominovanej funkcii, ako riaditeľ Národného  inšpektorátu práce. Z funkcie bol odvolaný súčasným ministrom práce Richterom, vraj v rámci koncepčných zmien. Aj vďaka bulvárnym médiam,  je možné dohľadať ako tam pán Gmitter  hospodáril a poviem vám  NIE JE MI TO JEDNO[8]. On je vlastne príčinou vzniku tohto príspevku. Naštartovala ma aj fotka a komentár uverejnený na FB profile kandidáta. „Nie sú všetci Rómovia paraziti, sú to ľudia ako iní. Som proti akýmkoľvek prejavom fašizmu!“, a na znak toho sa vyfotí sa so šiestimi deťmi príslušného etnika. No kto je podľa Vás teraz tým parazitom? Čiže aj pán Gmitter, vo svojej kampani nevynechal spoluobčanov tmavšej pleti. Zostáva veriť, že ostalo len pri sľuboch.  Tiež som veľmi nepochopil, prečo pán kandidát potrebuje prízvukovať, že je proti akýmkoľvek prejavom fašizmu.

NASTAL ČAS VEĽKÝCH ZMIEN

 

Jozef Mihalčin taktiež navštevuje cigánske osady, no nie s horalkami ani cigaretami. Za posledné tri mesiace, navštívil len na východe minimálne obce Huncovce a Medzilaborce. No v oboch prípadoch Jozefa Mihalčina  policajti odmietli vpustiť do osady, so slovami “Je to kvôli Vašej bezpečnosti”. A prečo vôbec išiel Mihalčin do cigánskej osady a ešte s policajtmi? No vedzte, všade kde je niekto od kotlebovcov, sú aj nasadení policajti. Návšteva týchto osád tiež nebola náhodná, aj v Huncovciach a v Medzilaborciach došlo v nedávnej dobe k ohavným útokom so strany marginalizovanej skupiny obyvateľstva(cigánov) na občnov majoritnej skupiny obyvateľtva (gádžov). Prišiel teda preto, aby hájil záujmy práve tej skupiny obyvateľstva, na ktorej mu najviac záleží a nedostáva sa jej toľko práv a výhod ako tej druhej.

Ako vraví predvolebný slogan Mihalčina, NASTAL ČAS VEĽKÝCH ZMIEN, ten naozaj príde a zmeny budú radikálne, podobné tým, ktoré už urobil Marian Kotleba v Banskobystrickom samosprávnom kraji. [9]

 

ŠTANDARDNÍ POLITICI

 

Či už pán Garaj, Majerský, Gmitter, Chudík, všetci  sa zrazu správate ako paraziti, ktorí hľadajú obeť v tej najľahšie manipulovateľnej skupine obyvateľstva. Aj tak ich hlas, dostane iba jeden z vás. A pozor, aj vrece zemiakov má svoju váhu.

 

 

Mirko Kašubjak

[1] KDH samo o sebe nie je schopné a dlhodobo nemá žiadnu osobnosť, ktorá by bola schopná nakopnúť kresťanského voliča. Preto vyhľadáva spolky s kde kým len aby sa dostalo ku „korytu“. KDH a SAS tvorili aj koalíciu, dá sa povedať najhoršej vlády, aká kedy na Slovensku vládla, nazývaná aj vlády Ivety Radičovej. Vláda zla.

[2] https://spis.korzar.sme.sk/c/6318039/predvolebne-rozdavanie-sladkosti-riesi-protikorupcny-urad.html (20.10.2017)

[3] https://www.parlamentnelisty.sk/arena/rozhovory/VIDEO-FOTO-Hlina-z-drsnych-podmienok-v-romskej-osade-Smeraci-tu-nakupuju-hlasy-Romov-Chceme-rozbit-tento-system-Zaznela-vazna-vyzva-Ficovi-293979 (20.10.2017).

[4] https://presov.korzar.sme.sk/c/20608884/presovsku-zupu-by-chcel-viest-aj-pravnik-jan-garaj.html (20.10.2017)

[5] Autor článku bol prítomný pri odovzdávaní členského preukazu a pri uvítaní nových členov.

[6] https://tlacovespravy.sme.sk/c/20675309/necakanym-favoritom-na-predsedu-psk-je-presovsky-advokat-garaj.html (20.10.2017).

[7] https://presovskyden.sk/anketa-kto-by-mal-byt-presovskym-zupanom/ (20.10.2017), Prieskum som poctivo sledoval, nebol obmedzený na hlasovanie z jednej IP adresy a bolo možné opakovane hlasovať z jedného zariadenia. Prikladám aj tzv. screenshot, ktorý som urobil po niekoľkých hodinách. Pánovi Majerskému a Garajovi boli hlasy pripísané nonstop aj v noci, doslova každých tridsať sekúnd.

[8] https://www.cas.sk/clanok/186722/safarenie-na-inspektorate-prace-tento-apartman-prestavali-za-46-800/ (20.10.2017)

[9] https://www.naseslovensko.net/wp-content/uploads/2017/06/Nase-Slovensko-05-2017.pdf (20.10.2017)

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Mirko Kašubjak

O AUTOROVI

V prvom rade som manžel a otec troch detí. Podnikám a študujem. Som euroskeptik a národovec. Myslím, že Európska únia nemôže fungovať spôsobom, akým funguje doposiaľ. Viem že multikulturalizmus je hlúposť. Taktiež som kresťan a zastávam tradičné hodnoty a rodinu, tak ako sme to dostali od nášho Pána Boha. Vo Vranove nad Topľou sa angažujem proti hazardu.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 14

Celkové hodnotenie: 9.83

Priemerná čítanosť: 2713

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    FOTO DŇA