Ak je správa pravdivá, pýtam sa…

Pred korunným súdom v Cardiffe stál v pondelok Brit, ktorý podľa prokuratúry zavraždil adoptované osemnásťmesačné dievčatko len dva týždne po tom, čo si dievčatko spolu so svojím registrovaným partnerom osvojil. Nariadená pitva preukázala, že Scully-Hicks dievča v čase, keď bol jeho partner v práci, týral opakovane. Už skôr jej privodil krvácanie do mozgu, zlomil jej tiež niekoľko rebier a členok. V januári bola dokonca Elsie hospitalizovaná so zranením na hlave, lekári ale uverili tomu, že spadla zo schodov a po štyroch hodinách ju prepustili.
https://www.hlavnespravy.sk/brit-na-smrt-utyral-dievcatko-ktore-si-s-partnerom-adoptoval/1165998
Píšu o tom Hlavné správy, ktoré sú tzv. „slobodnými a nezávislými“ médiami vo vlastníctve (rieši sa ich krížové vlastníctvo) a stredoškolským profesorom Smatanom s jeho anti konšpiračnou, anti hoaxovou a proti ruskou anti propagačnou partizánskou jednotkou označované ako “nepriateľským a agresívnym” Ruskom podporovaný webový denník.
Správu som si overoval.
Zhodne informujú tieto médiá (do vyhľadávača napíšte Brit utýral dievčatko).
Znova to ale nie sú RTVS ani TA3 ani väčšina najmä mediálneho mainstreamu (SME, Denník N)…
Ultra neo ľavicová Pravda slávnostnou titulkou informuje o tom, že:
Manželia Michael a Kai Korokovci sa stali zrejme prvým homosexuálnym párom v Nemecku, ktorý si adoptoval dieťa.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/444436-v-nemecku-si-dieta-adoptoval-prvy-homosexualny-par/
Jedným vrzom ale pod článkom maže komentáre (reakcia diskutujúceho):

Na druhej strane veselo a neohrozene poskytuje svoj priestor aktivistom ultra ľavicových mimovládkok (najmä Inštitútu ľudských práv a jeho persónam).
Ako blogera mi denník Pravda pred pár rokmi zablokoval účet, lebo „odopieram práva sexuálnej menšine“ navzdory tomu, že taká menšina nebola ľudsko-právne definovaná a teda neexistuje (!).
Mazanie slušných a korektných vecných príspevkov a rušenie blogerských účtov denníkom Pravda ja flagrantná cenzúra v rozpore s Listinou základných ľudských práv a slobôd, Chartou práv EÚ a Ústavou SR.
No, nechajme to, lebo k veci, a je toho viac:
Je teda lepšie, než by voľné dieťa pred adopciou bolo umiestnené v ústave, než jeho adopcia homosexuálmi (gejmi) alebo lesbičkami single alebo v páre (?):
https://www.hlavnespravy.sk/brit-na-smrt-utyral-dievcatko-ktore-si-s-partnerom-adoptoval/1165998
Je tu predpoklad, že pravdepodobnosť týrania vlastných alebo adoptovaných detí zo strany žien ako biologických alebo náhradných či adoptívnych matiek z dôvodu rozdielnosti povahy žien nižšia, nakoľko u žien sa predpokladá prirodzene menej agresivity, čo spôsobuje hormonálny mix a jeho pomery (genetika alebo poruchy).
Sexuálne zneužívanie detí ženami, matkami, adoptívnymi matkami single alebo v hetero či lesbickom páre je, existuje, ale skryté, menej často odhaľované, než pohlavné zneužívanie detí mužmi, a to tiež bez ohľadu na ich sexuálnu orientáciu…
Spravidla sú sexuálnymi zneužívateľmi alebo agresormi muži (mediálne správy).
Ale aj u žien bez rozdielu ich sexuálnej orientácie rozlišujeme femínne alebo maskulínne typy, ktoré sú vo vyššej alebo nižšej miere náchylné podľa daných okolností a príležitostí, byť tyrankami a zneužívateľkami, pričom sa o tom dlho alebo vôbec nevie, než sa prípad neodhalí, a dokazovanie býva ťažšie…
Salámová LGBTI loby tvrdí, že pre osamelé alebo cudzie nechcené dieťa je vždy lepšie, ak je zverené homosexuálom a lezbám v páre alebo single, než by bolo umiestnené v ústave. To je obvyklá mantra LGBTI loby za registrované partnerstvá a manželstvá párov rovnakého pohlavia…
K týraniu vlastných alebo zverených a adoptovaných detí dochádza aj prostredí života a výchovy detí hetero pármi (jedným alebo v tandeme).
O smrteľnom incidente v Blave z minulého piatka na sobotu, keď pôvodom Ind nožom zabil Slováka a zranil Ukrajinca prvé informovali ako jedny z prvých práve Hlavné správy, ostatné médiá zjavne politicky korektne a opatrnícky váhali a čakali na oficiálne správy Policajného zboru SR, pričom PZ má oficiálnu fejzbúkovú stránku. Prvá info zo strany PZ SR bola na stránke zverejnená už 7. októbra:
https://www.facebook.com/policiaslovakia/?hc_ref=ARTBpD8mbNGLKdExyNRv_k_5e_GL77DZtozmsWUJc0JDtsILC2py1tQm75zWZlDSFZI&fref=nf
Postupné uznávanie registrovaných partnerstiev plus práva na odopcie detí, detto manželstiev párov rovnakého pohlavia v rámci EÚ sú pokračujúce a napredujúce víťazstvá neomarxistickej kultúrnej revolúcie novej ľavice. LGBTIQ (…) osoby sú novodobý proletariát neomarxistickej novej ľavice ňou zneužitý na politické ciele…
Štatistiky o počtoch týraných zverených alebo adoptovaných detí gejmi, lezbickými ženami alebo pármi rovnakého pohlavia v RP  a manželstve sa nevedú, verejnosť sa o podobných prípadoch dozvedá len ojedinele.
Neexistujúce štatistiky teda nezakladajú možnosť číselne vyjadriť pomery a porovnať takéto skutky, páchané heterosexuálnymi jedincami alebo v páre (manželstvo, registrované partnerstvo) vo vzťahu k reálnemu naplneniu „najlepšieho záujmu“ nimi adoptovaných detí, lebo inštitút RP a manželstiev párov rovnakého pohlavia, vo vzťahu k legalizácii adopcií detí takými pármi je nový, pre Európu a jej hodnotový systém donedávna neznámy, z USA importovaný spoločenský a kultúrny ľudsko-právny a hodnotový fenomén, o ktorom štáty post socialistickej Európy pred vstupom do EÚ nevedeli… (nepredvídali).
Okrem toho, je tu zrejmý záujem systému tajiť, tutlať a zametať tieto činy pod koberec tak, ako je to v prípade incidentov a trestných činov, ktoré spôsobujú prisťahovalci, azylanti a systémom chránené osoby s osobitnými privilégiami, aby správy neprispievali k rastu anti systémového extrémizmu.
Takéto štatistiky ani nebudú žiaduce tak, ako nie sú žiaduce diferencované údaje o trestnej činnosti osôb z iných, mimoeurópskych a neslovanských civilizačných, rasových, etnických kultúrnych a náboženských okruhov, teda, ani osôb s inou než heterosexuálnou orientáciou tobôž iným, než mužským alebo ženským pohlavím a rodom…
Rodová ideológia a ideológia multikulturalizmu sú kľúčovými ideológiami Európskej únie v komplementarite a kompatibilite s ideológiami a hodnotovým systémom euro atlantických štruktúr viazaných neoliberálnym kapitalizmom s “voľným obchodom” a neomarxistickou ideológiou oboch, teda EÚ, Kanady (CETA) a USA.
O to viac sú medializované prípady pohlavného zneužívania detí katolíckymi duchovnými a s nimi a na nich sa vezúca a rozdúchavaná a jatrená nenávisť voči všetkému kresťanskému a kresťanstvu vôbec, čo je aj z pohľadu právneho poriadku trestný čin s anti kresťanským a náboženským pozadím, v praxi ide o verbálny extrémizmus vo verejnom mediálnom priestore…
Toto ale neplatí pre islam, ktorý je systémom, Bruselom ale aj so systémom vazalskými členskými štátmi EÚ, systémovo a systematicky importovaným a chráneným pseudo náboženstvom, v opore o univerzalitu ľudských, občianskych, politických a náboženkých práv, ktoré dnes o seba narážajú a sú v konflikte.
Islam ale vyznáva hodnoty nezlučiteľné s kresťanstvom a pôvodnou európskou civilizáciou a kultúrou, všetci to vieme, ale je záhadné, prečo to “nevie” EÚ na čele s Nemeckom poťažmo Francúzskom, ako lídrov európskej integrácie a jej “jadra”.
A je záhadné, prečo je islam v EÚ tolerovaný, ustupuje sa mu, a stíhané sú prednostne osoby, obvinené a obžalované z xenofóbie a islamofóbie.
Za mučenícku smrť islam svojim džihádistom a preto hrdinským bojovníkom za toto zvrátené náboženstvo v ich islamskom nebi 72 mladučkých a nedotknutých panien. To je už ale „na hlavu“. A z pohľadu kresťanstva ale aj svetského európskeho právneho poriadku pedofília posvätená islamským Allahom a Mohamedom.
Podobná represia a supresia je zjavne vedená a štatisticky overiteľná aj proti homofóbii.
K adopciám – sú krajný prípad riešenia “najlepšieho záujmu” opustených alebo juvenilnou justíciou odobratých detí. Použitie tohto právneho inštitútu je čoraz častejšie a rozširuje sa na čoraz širší okruh potenciálne oprávnených žiadateľov. Vznikajú špecializované rodinné súdy a súdne senáty. Nik ale reálne nevie, aký plnia účel.
V našej európskej civilizácii a kultúre je sex s maloletými zakázaný v opore o stanovený minimálny vek možného vstupu do manželstva, daný spravidla stanoveným vekom dospelosti. V obzvlášť odôvodnených prípadoch zákon pozná výnimky.
Islamské  právo šaría pozná maželstvá s maloletými, pričom ak EK vyzvala členské štáty EÚ aby zvýšili úilie v boji proti takým manželstvám, ibaže v danom štádiu už Brusel, EK a EP vo veci nezmôžu nič, vôbec nič, lebo narazili na práva detí a ich právo byť a žiť vo zväzku s manželom.
Zaujímavé je (háčik a otázka) prečo ide spravidla o manželstvá mužov s maloletými dievčatmi a nie manželstvá žien s maloletými chlapcami? Niečo mne aj vám ušlo?
Čaká nás v budúcnosti aj manželstvo dospelých homosexuálov mužov s maloletými gej chlapcami alebo aj (lebo rovnosť práv a rovnaké zaobchádzanie!) lezbických žien s maloletými a k lezbizmu nimi naučenými dievčatkami?
No, sa uvidí, aká dlhá je tá ICH saláma…
Iba nemám stále jasno v tom, ako bude v blízkej budúcnosti aproximované a negiociované islamské právo šaría s právom (a rodinným) právom EÚ a Medzinárodným dohovorom o právach dieťaťa…
Vo vzťahu islam verzus kresťanstvo najväčšiu nenávisť proti kresťanom a jeho katolíckemu kléru vykazujú ľudsko-právne ultra radikálne mimovládky a ich dúhová LGBTI loby weisenbacherovského typu. A k tomu sa hlási ešte aj nová pseudo “akože” ombudsmanka.
Aj dúhová ombudsmanka.
Odporúčam OČTK venovať viac pozornosti aj a najmä silnejúcemu proti kresťanstvu a kresťanským cirkvám orientovanému ľavicovému extrémizmu, aj zo strany ľavicových radikálov, ateistov, pseudo antifa „slniečkárov“ (pseudo liberálov a pseudo liberálnych demokratov) na pozadí akýchkoľvek vecných, reálnych alebo vymyslených pohnútok…
Trestne stíhané, odstíhané a odsúdené osoby pochádzajú nápadne len z prostredia tzv. pravicového extrémizmu (osvetie okolo Kotlebu a jeho ĽSNS).
Vládna koalícia bojuje v župných voľbách s fenoménom, ktorý po dobu svojich vlád (pod vedením strany SMER) počala, vynosila a porodila…
Neomarxistické a neo ľavickové ľudsko-právne mimovládky v ich dotačnej a finančnej závislosti a teda vo vlastníctve Georgea Sorosa, ktorý im “diktuje” úlohy, program a obsah zamerania ich činnosti. Dotknuté mimovládky ale, ak sú označené ako Sorosovi agenti,  v reakcii na podobné označenia okamžite hystericky kričia…
Warning! Ak Slovensko uzná registrované partnerstvá, nebodaj aj manželstvá párov rovnakého pohlavia, lebo liberáli vo vláde (Progresívne Slovensko s SaS prípadne Zelenými) možno “napadnú” Ústavu vo veci definície manželstva, na svojej ceste do „jadra“ EÚ, lebo bez uznania práv LGBTI osobám a skupinám, tým potvrdí, že sa viaže na neomarxistickú ideológiu a poprie vlastnú ústavu a jej Čl. 1 odsek 1 v časti ideológia.
Napr. aj preto, že sa už márne uchádza o umiestnenie Liekovej agentúry po brexite na Slovensku, a o túto, inak pre Slovensko zaujímavú príležitosť prišlo, lebo v danom čase (dnes) bez už skôr uznaných RP a manželstiev párov rovnakého pohlavia neuspeje.
Stále ale koketuje s ratifikáciou Istanbulského dohovoru, s ktorou Slovensko stratí ďalšiu časť svojej suverenity.
Sú a budú deti umiestnené v prostredí pseudo rodín, ktoré tvoria osoby a páry rovnakého pohlavia porovnateľne v rovnakom bezpečí ako v heterosexuálnych tradičných rodinách, založených manželstvom muža a ženy, v súlade s najlepším záujmom detí, o ktorý tak každý štát a jeho súdna moc usiluje?
Je tu možná indícia, zatiaľ neusvedčená, a osobne žiadny súd z nej neobviňujem, aby som to niekde nemusel (ako povedal Jan Werich) raz niekde po sebe čítať, ale, ide tu o priam optimálne prostredie pre kolaboráciu “osobnostne a eticky slabších” sudcov so žiadateľmi o adopciu, pretože inštitút adopcií ale aj juvenilnej justície (odoberania detí biologickým rodičom), taktiež zverenia detí po rozvode jednému z manželov alebo do striedavej starostlivosti predpokladá a potenciálne, v možnosti zakladá veľmi výnosné korupčné správanie.
Slovensko koketuje ale aj s juvenilným justičným systémom United Kinkdom (prípad dvoch už vrátených chlapcov, po mega procese v Anglicku, ktorého základom bolo nepreukázané obvinenie matky britskou sociálkou zo sexuálneho zneužívania týchto dvoch detí) alebo typu nórskeho Barnevern (kauza Česko verzus Nórsko a prípad Michaláková)…
Európska únia ale k týmto hororom nečinne prihliada, pričom je povinná zaistiť ochranu a bezpečnosť občanov a ich rodín, žijúcich a pracujúcich v iných štátoch Európy. Ide tu o flagrantné prípady dvojitých metrov a štandardov vo vzťahu k Česku a Slovensku.
Nórsko zatiaľ nie je členskou krajinou EÚ, nemá ani euro, je len súčasťou európskeho hospodárskeho priestoru, pretože sa obáva straty suverenity a vo veciach svojho práva a nórskeho právneho poriadku je nezávislé na práve EÚ (detto Rusko s výnimkou vecí a sporov, týkajúcich sa základných ľudských práv, ale i v tých prípadoch je odhodlané odmietnuť súdny výrok ELP v Štrasburgu).
Nórsko má právo si svoje veci svoje veci riešiť ako “svoje veci.” Tak ako Rusko. Ale aj možnosť odstúpiť od už uzavretých medzinárodných dohôd.
Európska komisia v dôsledku frontálneho tlaku koná zatiaľ len vo veci rôznej kvality potravín distribuovaných a predávaných v rámci EÚ.
Na britský kráľovský juvenilný súdny systém EÚ po brexite už nemá akýkoľvek vplyv.
Odoberaním detí rodičom a na adopcie dochádza nielen k psychickému týraniu nielen údajne zneužívaných detí, ak sa také nepreukáže, alebo inak nevhodného a neprípustného zaobchádzania s nimi, ale aj ich rodičov a rodinných príslušníkov, čo vcelku zamestnáva štát a jeho sociálny systém, v ojedinelých prípadoch aj CIPC a ministerstvá zahraničia Česka aj Slovenska. V prípade detí Ivany Boórovej ale CIPC neexceloval. Viac sa o návrat svojich vnukov zaslúžila ich stará mama.
Je treba ale vzdať hold najmä MZV ČR za viacero úspechov za snahu ale aj za úspech vydania a vrátenia unesených a zadržiavaných osôb domov do Česka.
Zároveň stále nie sú stále uspokojivo vysvetlené nejasnosti a nedostatky v chýbajúcej alebo neúplnej spisovej agende CIPC (Centrum pre medzinárodnoprávnu ochranu detí a mládeže) v časti zahraničné adopcie so sídlom na MPSVaR. Nie sú ani známe všetky informácie o tom, ako sa darí deťom adoptovaným do Talianska (pozoruhodný počet detí odoslaných na adopcie práve do Talianska). Aféra bola ututlaná do stratena.
MPSVaR  a jeho minister sa nekorektne správal a naďalej správa voči veciam, týkajúcim sa aktuálne resocializačného zariadenia Čistý deň, prebiehajúcemu trestnému stíhaniu vo veci nedovoleného sexu s maloletými (údajne) „na rozlúčku“ tak, ako ním dlho odmietaným a ignorovaným záverom akreditačnej komisie…
Ľudský faktor a v potencialite možný sklon k týraniu zverenej a slabšej osoby v podriadení a závislosti, je prítomný u všetkých osôb bez rozdielu ich pohlavia a sexuálnej orientácie.
Spravidla ide o osoby (aj stíhaný terapeut Čistého dňa, predtým drogovo závislá, detoxikovaná a liečená dnes abstinujúcca osoba) s vážnymi poruchami osobnosti.
Rovnako je možné a reálne aj inštitucionalizované týranie štátom a to spravidla v „súlade“ s ústavou a zákonmi.
Istanbulský dohovor má byť garantom ako ochrany a prevencie proti násiliu:
Nemecko a Slovensko ho podpísali 11. 5. 2011. Poliaci 18.12.2012, Maďari 14.3. 2014 a Česi 2.5.2016. Z krajín V-4 ho ratifikovalo zatiaľ len Poľsko (27.4.2015). EÚ ako celok podpísala Istanbulský dohovor 13.6. 2017, je pripravený na jeho finálnu ratifikáciu.
ID nepodpísal ani náš zámorský “ľudskoprávny” vzor USA, ale ani náš úhlavný nepriateľ a porušovateľ ľudských práv, Ruská federácia.
Veľká Británia (UK) dohovor podpísala 8.6.2012, ale ho zatiaľ neratifikovalo.
Je Istanbulský dohovor tým, za čo sa vydáva?
Čo sa bude diať po jeho prípadnej ratifikácii?
Čo je Istanbulský dohovor:
https://moznostvolby.sk/category/istanbulsky-dohovor/
Prehľadná tabuľka signatárskych krajín:
https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/210/signatures
V nadväznosti na Článok 66 Istanbulského dohovoru sa od roku 2015 konštituuje inštitút GREVIO ako nezávislý expertný orgán zodpovedný za monitorovanie vykonávania Dohovoru Rady Európy o prevencii a boji proti násiliu voči ženám a domácemu násiliu (Istanbulský dohovor) zmluvnými stranami. Viac o GREVIO napíšem v inom článku nabudúce.
Majú si Briti sypať popol na hlavu, lebo nezabránili fatálnemu násiliu na bezbrannom dieťati tým, že Istanbulský dohovor (ID) len vzali na vedomie podpisom ale ho neratifikovali, a že ešte naplno pre a proti nim nepracuje monitorovací, kontrolný, odporúčací a sankčný inštitút GREVIO?
Znova a znova opakujem, že Istanbulský dohovor ani GREVIO Slovensko nepotrebuje, je schopné a spôsobilé vyrovnať sa s prevenciou a ochranou proti násiliu na ženách (ale aj mužoch!), deťoch v rodine, škole, na pracovisku a všade, a vyrovnať sa s ním a všetkými agresormi na základe už platnej legislatívy, ktorú stačí dodržiavať a aktívne uvádzať do života! Aby si všetci, čo majú s vecou násilia do činenia, robili poctivo svoju robotu!
Alebo chceme, aby nás kade-kto a kde-kto, trebárs GREVIO z “jadra” EÚ, staval bárskedy “do pozoru”? Chceme, aby nám agenti GREVIO mohli hockedy vtrhnúť ešte aj do inak Listinou, Chartou a ústavou chráneného súkromia domácností a spální? Tak, ako to robia agenti Barnevernu v Nórsku?
Medializovaný prípad utýrania adoptovaného dievčatka mi umožnil spracovať danú tému z viacerých možných a vzájomne súvisiacich uhlov pohľadu.
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pospíšil prispel k triumfu asistenciou, MacKinnon prekonal rekord Šťastného

    0icon

    New York 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jeff McIntosh) Aktualizované 19. apríla 2024 o 8:50 Slovenský hokejista Martin Pospíšil si v záverečnú noc základnej časti NHL pripísal…

    Mahmúd Abbás obvinil USA z podpory "genocídy"

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Majdi Mohammed)   USA včera zakázali prijatie Palestíny do OSN. Američania vetovali rezolúciu Bezpečnostnej rady o prijatí Palestíny za riadneho člena…

    Zelenského nočná mora

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service)   Bloomberg: v Rusku nie je mobilizácia, desaťtisíce ľudí sú ochotní slúžiť na základe zmluvy, sumarizuje…

    Abychom si to ujasnili...

    0icon

    Praha 19. apríla 2024 (HSP/vidlakovykydy/Foto:TASR-Martin Baumann)   Přátelé, od posledních voleb jsem skoro zdesetinásobil svou čtenářskou základnu. Moji dlouhodobí čtenáři mě znají, zažili se mnou…

    Fico: Bomba správa, ktorá mi prišla do Bruselu!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:Screenshot Facebook Video)   Premiér Robert Fico (SMER-SSD) sa v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook podelil so svojou radosťou -…

    Budú sa Benešove dekréty upravovať? Nebude to ľahké, drágam, odkazuje Hrnko

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Kdesi prebehla informácia, že Forró tvrdil, že mu bolo sľúbené zrušenie Benešových dekrétov. Ja viem, že aj pokračovanie…

    Tankový boj sa vrátil na ukrajinské polia

    0icon

    Moskva 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   Rusko proti AFU nasadilo takmer 2,5 tisíc tankov a môže ešte ďalších 4,5 tisíc, domnievajú sa západní experti,…

    Lídri Maďarska a Poľska varujú

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ The European Conservative/ TASR/Reuters/ Foto:TASR/AP-Michal Dyjuk, TASR/AP-Zoltan Mathe/MTI via AP)   Maďarský premiér Viktor Orbán a bývalý poľský premiér Mateusz…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Do našej oblasti prúdi vlhký morský vzduch. Dnes bude postupne zamračené a na väčšine územia dážď. Teploty 7 až 12 stupňov C.

    Konečné riešenie otázky potratov. „Subjektívnych“ i tých v „druhom slede“

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   Nie. Nečakajte v tomto článku hlboké analýzy, štatistiky, trendy, názory odborníkov alebo polemizovanie o tom, kedy vzniká život. Poukázať…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA