Štefan Harabin – Megahviezda internetu

Trestný sudca Štefan Harabin sa stáva megahviezdou internetu.

V súčasnosti sa o tomto človeku veľa píše, prebieha s ním niekoľko disciplinárnych konaní, publikuje na vlastnej facebookovskej stránke, nahráva a uverejňuje videá na internet, vystupuje pravidelne v Slobodnom vysielači a neustále hľadá spôsoby, aby mohol rozprávať a vypovedať pred čo najväčšou masou ľudí.

Hovorí dosť svojským spôsobom a na plné ústa o veciach, o ktorých by sa radový občan tohoto štátu inak nemohol dozvedieť. Jeho tvrdenia sú často tak závažné, že znejú až neuveriteľne.

Ak by chcel niekto objektívne zhodnotiť snaženie tohoto sudcu, musel by ho spoznať aj ako človeka. Nielen ako človeka sudcu, ale aj ako človeka v súkromí. Lebo len súkromie odkrýva o nás samých čo najviac a čo najvierohodnejšie.

Možno na niektorých pôsobí pán Harabin ako despota a diktáror, možno sa tak v živote aj zachoval, no ak by ho chcel niekto súdiť a hodnotiť, musel by sa najskôr sám pozrieť do zrkadla.

Teraz sa možno podvihlo zo stoličky zopár “sympatizantov” tohoto človeka majúceho trestné právo skutočne v malíčku, ale dobre že ste sa podvihli páni, pretože skôr, než niekoho odsúdite, mali by ste si sami pozrieť do seba, pretože nech už má tento pán sudca za sebou čokoľvek, dôležitá a rozhodujúca je prítomnosť.

Tento človek v súčasnosti svojími aktivitami otvára ľuďom oči, či to niekto chce akceptovať alebo nie. Otvára oči sudcom, policajtom ale aj bežným občanom, ktorí už majú pokrk toho, čo sa deje pod dohľadom našich mafiánskych politikov na Slovensku.

Burcuje, dokazuje, ozrejmuje, spája súvislosti a učí ľudí premýšľať. Odkrýva zákulisie politiky a ekonomiky tohto štátu a nebojí sa ísť s kožou na trh. Tento človek dnes natoľko hýbe povedomím internetu, že ak bude jeho popularita rásť geometricky tak, ako rastie v súčasnosti, má dôvod sa obávať dokonca i o svoj život. A ako sa už neraz vyjadril, aj sa toho obáva!

A teraz ruku na srdce, vy závistliví ohovárači, alebo vy platené hnidá, ktoré by ste za deravý groš predali aj svoju matku – ak by došlo na lámanie chleba, išli by ste s kožou na trh tak, ako to robí pán Harabin? I za cenu ohrozenia svojho súkromia a života??

Vy papučoví žoldáci, ktorí pokrikujete z tepla obývačky a myslíte si, že môžete krivo ohovárať a štvať, mali by ste si uvedomiť jednu podstatnú vec:

Kto nieje schopný zdravého úsudku a kto nemá čisté svedomie a neriadi sa jasnou mysľou a čistým srdcom, je v očiach skutočnej a vznešenej Pravdy len karikatúrou človeka, nemajúcej reálneho upotrebenia v nastávajúcej dobe zmien, ktoré sú pred nami…

Preto vezmite dobrú radu na záver: Zamyslite sa, ešte je čas sa zmeniť!

A čo sa pána Harabina týka, ten ide vo svojej buditeľskej činnosti vpred ako buldozér. Podporme ho v jeho úsilí každý sám za seba a podľa svojich možností, veď je až obdivuhodné to, čo pre Slobvenský národ minimálne za posledný rok urobil – nielen ako sudca, ale predovšetkým ako človek, chrániaci naše historické korene a národnú identitu.

Poznámka blogera z ostatnej internetovej komunikácie:

Otázka:  Ja sa obávam toho,  že tu bol Mečiar, teraz Fico a taraz tú má byť Mečiarov človek? Nevraciame sa naspäť?

Odpoveď: Je potrebné rešpektovať vývoj. Vyvíja sa svet, vyvíja sa ľudstvo a aj jednotlivci. Rozhodujúca je vždy prítomnosť a aj to,  aký je človek v prítomnosti.  Doslova platí “Aký si človeče a nie aký si bol!”

Keby ste boli hlbšie orientovaným kresťanom a poznali biblické osobnosti a ich životy, kde sa doslova z násilníkov zo dňa na deň stali poctiví občania, dokonca horliví šíritelia Kristovho odkazu, tak by ste mnohé pochopili. Teba dať  šancu každému človeku  zmeniť sa.  Čítajte pozorne – šancu zmeniť sa, nie ďalšie príležitosti na páchanie krívd a neprávostí.

Ak napríklad urobil človek poklesok pred 10 rokmi, tak ho v prítomnosti nemožno vnímať len cez ten poklesok, ale predovšetkým ako sa javí a čo robí v prítomnosti.

Ako sa napríklad mohol zmeniť /a aj nemusel/ a dokonca ako veľmi je prospešný, pretože sa poučil na vlastných chybách.

Veľkú cenu má taký človek, ktorý aj keď zakopol, no poučil sa a z tohoto poučenia plynie pre neho veľké odhodlanie vynahradiť tieto špatnosti nezmernými činmi dobra ako i snahy pomôcť čo najlepšie podľa svojích možností.

No a p. Harabin ako sa zdá sa poučil z vlastnej minulosti natoľko, že je jedným z mála “verejne” činných slovákov s tak veľkým dosahom burcobvať tento spiaci a otrocky zhrbený národ.

Nastáva čas pozemskej i duchovnej obrody a kiežby bolo viac takých ľudí v našom národe, ako je p. Harabin a pár podobných.

Všetky tie pokriky proti sú len nevedomým a zúfalým pokusom pošpiniť, alebo závidieť.

Preto treba na záver dodať – Pán Harabin, odvážne vpred, nevybočte zo svojho úsilia a nenechajte sa nikým a ničím zastrašiť!

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Čo si myslia Slováci a Česi o pozastavení česko-slovenskej politickej spolupráce ?

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/SANEP/ Foto : TASR/AP-Petr David Josek)   Námestník českého ministra vnútra Michal Hašek (nominant strany PRO) v nedávnom príspevku na…

    Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého diaľničného mosta pri obci Iliašovce…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    V kauze Gorila rozhodli o obvinení Jaroslava Haščáka a ďalších osôb

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian) Aktualizované 19. marca 2024 o 10:12 h. Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) rozhodol o obvinení finančníka Jaroslava Haščáka a…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    FOTO DŇA