Bude Marián Kotleba schopný skutočnej zmeny na Slovensku?…

Preferencie Mariána Kotlebu a jeho strany ĽSNS rastú oveľa rýchlejšie, než si naša súčasná politická garnitúra dokáže vôbec pripúšťať. Z tohoto dôvodu má nielen pán Fico, ale aj opozícia, reálny strach, pretože na Slovensku hrozí precedens, nemajúci v Európe obdoby.

Hrozí radikálna zmena spoločenského sytému v jednej malej krajine “eurozóny” s katastrofálnym dopadom pre okolité krajiny, najmä pre tie, kde je podobný zvrat totálnej zmeny spoločenského systému na spadnutie.

Že sa jedná najmä o západnú časť Európy, bude každému asi jasné, stačí sa len nechať objektívne poinformovať napríklad vašími známimi, trvale žijúcimi v Nemecku, Švédsku, Francúzsku a podobne.

Marián Kotleba a jeho strana je nielen na Slovensku výnimkou. Tou výnimkou nieje ani tak ich program a jednotliví členovia strany, ale predovšetkým mentalita slovákov. Práve táto naša mentalita robí z Kotlebu človeka, ku ktorému s dôverou doslova vzhliadajú nespokojní a frustrovaní občania spoločnosti, ktorých každý deň, týždeň a mesiac pribúda na stovky a tisíce.

A čím viac sa verejne pretriasajú megakauzy a megaškandály našich vrcholných predstaviteľov, tým viac má občan Slovák všetkého už plné zuby. Pretože všetko toto bezprávie ľudí “tam hore” sa deje na úkor jeho slušného života, na úkor budúcnosti jeho i svojich detí. Slovák znesie veľa, ale nedokáže bezbrehú krivdu tolerovať donekonečna.

Kto veľa cestuje po Slovensku a má možnosť stretávať sa na rôznych podujatiach s tisíckami občanov našej krajiny, má možnosť sledovať aj všetky “šumy” v spoločnosti. Nálady v spoločnosti sú v súčasnosti jednoznačne smerujúce k veľkým, priam kardinálnym zmenám spoločenského systému a to od samého základu.

Frustrovaný občan Slovenska už prestáva veriť aj volebnému systému a možnosti, že nasledujúce voľby skutočne niečo aj zmenia. Sú to preto miestami až revolučné nálady a tento “nespokojný volič” stojí tesne pred rozhodnutím dať to aj patrične najavo.

Veľké percento ľudí chce voliť Mariána Kotlebu a jeho stranu len preto, lebo jeho volebný program ponúka nielen radikálne zmeny v otázke ďalšieho smerovania našej krajiny, ale táto zmena zároveň zaručuje aj potrestanie v zmysle práva pre všetkých politických a finančných oligarchov v našej krajine, z dôvodu hrubého zneužívania zákonov vo svoj prospech a v prospech svojich mocenských cieľov.

Prečo si myslíte a namýšľate rôzne konšpirácie o dôvodoch, prečo sa pán Fico tak tvrdošijne, bez mandátu občanov Slovenska, tlačí do jadra EÚ, keď odpoveď je tak jasná?? Okrem toho, že ako krajina stratíme aj svoju suverenitu a dokonca i svojprávnosť??

Staneme sa doslova kolóniou, resp. protektorátnou krajinou Nemeckých a Francúzskych záujmov, kde budú platiť výhradne zákony a pravidlá Európskej únie. Stratíme úplne hranice, armádu, súdnictvo, školstvo, zdravotníctvo a všetky odvetvia spoločnosti, ktoré budú doslova zo dňa na deň podliehať pod správu Bruselu!

Dnes si len málokto uvedomuje, čo hrozí Slovensku, v prípade naplnenia Ficovho scenára. No tak, ako tento človek svojho času zohnal nemalé finančné prostriedky “z vlastnej hlavy”, tak buďte si občania istí, že toto z vlastnej hlavy nemá. Koná tak ako koná pre zákulisné tlaky veľkých hráčov a sám za seba chce učiniť tento podvod na Slovákoch najmä z dvoch hlavných dôvodov – obáva sa o seba, o svoju rodinu a svoju budúcnosť, preto potrebuje ochranu niekoho “mocnejšieho” a tú si dokáže zabezpečiť jedine odovzdaním právomocí a suverenity našej krajiny pod cudziu správu, do rúk pomäteným politikom riadiacich orgánov Európskej únie.

No a tým druhým dôvodom je, že za toto zapredanie Slovenska sa tento “pán občan” aj slušne nabalí. On je už síce nabalený dosť, ale človek posadnutý mocou musí mať aj silný a „donekonečna“ sa zväčšujúci kapitál, aby si túto moc aj udržal. Aspoň takto si to títo „mocní páni“ vo svojom strachu  a v úplnej strate kontaktu s realitou namýšľajú a vsugerujú.

Zatiaľ sa mu to darí veľmi dobre, lebo občania Slovenska sa na toto zatiaľ len prizerajú. Ale toto za chvíľu skončí, pretože Slovákom zostáva už len jediná možnosť, ako sa z tohoto marazmu a politicko-spoločenského teroru vymaniť s konečnou platnosťou!

Preto alternatívou pre Slovensko do blízkej budúcnosti nieje žiadna politická strana, okrem tej Kotlebovej!

Fica držia ako tak nad hladinou dôchodci, ale aj to sa začína meniť. Pán Bugár už odchádza na smetisko politických dejín a pán Danko poškodil svoju stranu tak nehoráznym spôsobom, že SNS bude mať problém dostať sa nad 5% hranicu v nasledujúcich voľbách!

Pán Danko poškodil svoju stranu nielen vypovedaním koaličnej zmluvy, ale trvale ju poškodzuje priam systematickým spôsobom v politických prešľapoch a kauzách už od počiatku svojho vládnutia v koalícii. Jeho poradcom v zákulisí chutí moc podobne, ako aj tým Ficovým, preto netreba vo veci vypovedania koaličnej zmluvy stavať len na karte umelo vykonštruovanej udalosti, so snahou vytvoriť zástupnú tému na odlákanie pozornosti občanov od skutočných problémov v súčasnosti.

No a opozícia je v rozklade. Pán Sulík má síce niektoré myšlienky a vízie veľmi dobré, ale má nesmierne nízke morálne zásady ako človek a to ho skôr či neskôr aj položí. Pán Matovič sa odstrelil už dávno a pán Kollár, ako politický playboy ženských sŕdc je v skutočnosti v politike len preto, aby postavením a vplyvom odrazil možné právne dopady jeho napojení na kruhy v podsvetí, skrátka i tomuto človeku horí pod zadkom, preto hľadá spôsob, aby sa zbavil strachu z možných následkov svojich podnikateľských prešľapov v minulosti. No a za toto jeho krytie má ešte aj dobre zaplatené od nás, daňových poplatníkov. Ale to je len nepatrný zlomok z celkovej tragédie v našej spoločnosti.

Preto nikto, nikto zo súčasných politických kruhov nemá takú možnosť zmeniť smerovanie Slovenska, ako má pán Kotleba. Rodiace sa nové strany nemajú potrebné zázemie, politickú ani občiansku minulosť, potrebovali by veľký kapitál a veľa kvalifikovaných odborníkov, aby sa dokázali presadiť. Trvá to však roky a na to už nemajú čas.

Pán Kotleba naopak, má za sebou pestrú minulosť, zvučné meno a reklamu a vďaka neschopnosti súčasných politikov sa dostal až do parlamentu s pomerne vysokým percentom hlasov od voličov.

No to bolo pred rokom aj pol, dnes je situácia výrazne odlišná!

Jeho preferencie raketovo rastú a súčasný odhad je niekede okolo dvojnásobku prieskumov renomovaných agentúr. Ľudia sa teraz ešte totiž boja nahlas povedať, koho budú voliť a prečo. Pri priamej konfrontácii o tom, koho by volili, nemajú odvahu naplno prejaviť svoj nesúhlas s tým, čo sa okolo nich deje a prečo vidia jedinú nádej v p. Kotlebovi. Iné to však bude v deň volieb, možno aj tých predčasných a pokiaľ nasledujúce voľby u nás nebudú zmanipulované podobne, ako boli tie posledné napríklad vo Francúzsku, tak sa dočkáme veľkých zmien.

Treba však jedným dychom dodať, že pán Kotleba bude čeliť tej najväčšej výzve vo svojom živote, pretože spravovanie štátu nieje spravovanie strany a už vôbec nie jednej župy. Bude potrebovať veľké týmy odborníkov, plne kvalifikovaných a profesne fundovaných ľudí s vysokými morálnymi i mravnmi zásadami. No a takýchto si nakloní na svoju stranu jediným spôsobom – ak bude vystupovať a bude sa správať vysoko odborne a ľudsky korektne v akomkoľvek spoločenskom i osobnom styku, či už so spolupracovníkmi, alebo občanmi.

Pred všetko ostatné musí postaviť veľký ľudský charakter, neoblomnosť v hájení Spravodlivosti a predovšetkým musí prestať žiť kdesi v minulosti Slovenského národa. Žijeme v prítomnosti a tá si vyžaduje nové kroky a nové rozhodnutia od ľudí, ktorí budú spravovať tento štát, samozrejme v poučení sa z našej minulosti v tom dobrom i v tom zlom.

Prioritou vládnutia a celkovej snahy p. Kotlebu a jeho strany sa musí stať vysoká mravná i ľudská zrelosť každého jeho spolupracovníka. Agresivita, emócie, vulgarizmy, manipulácie, zastrašovanie a podobné praktiky, ktoré sú známe i v radoch členov tejto strany, musia byť vykorenené ešte skôr, než ľudia poveria tohoto človeka aj s jeho stranou, aby nás vyviedol z horiacej Európskej únie podobne, ako svojho času vyviedol Mojžíš svoj národ spod područia vtedajšieho faraóna.

História sa opakuje a ak je p. Kotleba dosť rozumný vo výzvach, ktoré sú pred neho v súčasnosti kladené, dokáže sa z minulosti poučiť a vyťažiť zo svojej pozície aj maximum toho, čo v konečnom dôsledku povedie k skutočnému pozdvihnutiu Slovenského Národa.

Boh mu k tomu pomáhaj!

Viac k článku na https://blog.infovojna.sk/kto-zjednoti-slovakov/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA