Deti vraj učili strieľať údajní radikáli a pravicoví extrémisti

Slovenská vláda a ministerstvo školstva sú už z „ľudsko-právnych“ mimovládok  a boja proti pravicovému extrémizmu „na hlavu“. Je možné, že sa “presťahujú” do Oswieczymu.
Do „Veľkého Novembra“ 1989 boli školstvo so Zväzom pre spoluprácu s armádou a civilnou obranou vo vzdelávaní, praktickej výchove a výcviku vzájomne prepojené.
Zväzarm aktívne spolupracoval s armádou a civilnou ochranou pri odstraňovaní následkov prírodných katastrof, najmä povodní.
Po roku 1990 sa telesná aj s brannou výchovou a výchovou k športu a výcvikom k telesnej sa brannej zdatnosti rozplynuli a zanikli (lebo naše otváranie sa svetu a “západu” a Havel s Albrightovou a nábor do EÚ a transatlantických vojenských štruktúr…).
Ministertvo školstva dnes už samé a kriticky samostatne nevie vyhodnotiť takmer nič, je v úplnej moci “ľudsko-právnych” mimovládok, ktoré už suverénne riadia aj rezort školstva, je takmer na pokraji svojej vlastnej nesvojprávnosti.
Okrem socialistických médií Pravda a Rudé právo ako hovorcov „ústredného kúrenia“ (KSČ) v Československu vždy bolo a je aj dnes systémom moci a na jeho obraz indoktrinované, manipulované a použité (zneužité) aj školstvo a systému (matrixu GP) poslušná až devótna a bojazlivá (existenčný strach) učiteľská a pedagogická obec…
Denník Pravda: „Nejde pritom o prvý prípad podujatia Slovenských brancov na škole. V roku 2015 školská inšpekcia preverovala ich akcie na školách v obciach Ludanice a Preseľany v topoľčianskom okrese. Podľa správy z vtedajšej kontroly si riaditelia škôl uvedomili, že sa nechali zmanipulovať a svoje rozhodnutie oľutovali.“
Denník Pravda sa pod „nežnej“ postupne pretransformoval z marxistického a „komunistického“ (socialistického) na neomarxistický denník novej ľavice.
Myšlienkou branej výchovy a Zväzu pre spoluprácu s armádou bola spolupráca s armádou a plnenie úloh v civilnej obrane pri ochrane a obrane socialistického zriadenia, štátnosti, života a zdravia občanov a majetku v socialistickom vlastníctve.
Súbežným poslaním a úlohou Zväzarmu bola vecná príprava chlapcov a mládencov (brancov) na ich výkon povinnej brannej povinnosti v trvaní dvoch rokov základnej vojenskej služby, pred jej nástupom, s výcvikom pre špecifické zaradenia v armáde. V možnosti zapojenia sa aj do plnenia bojových úloh po vyhlásení bojovej pohotovosti armády, pripravenej chrániť a brániť územnú celistvosť Československa proti útoku západného imperialistického agresora.
Nikoho ani len vo sne nenapadlo hodnotiť spoluprácu tejto polovojenskej organizácie s armádou, ako potenciálne nebezpečnú a zneužiteľnú (absurdné).
Deti a mládež mali Zväzarm radi, na jeho činnosť a verejné podujatia sa tešili, boli pre nich výnimočným sviatkom ako prvé a 9-te máje, o ktorých už dnešná mladá generácia nemá ani šajn a má o nich len skreslené a falošné informácie.
Dnešná nedôvera voči podobným spolkom vyplýva zo strachu systému o seba, čo je pre nás, občanov a pamätníkov dobrý dôvod pre podozrenie voči systému a jeho vládnej moci, že sám koná, ako by nemal. A systém sa bojí , má strach, z vlastných občanov. Zjavný strach o seba majú aj „ľudsko-právne“ mimovládky, a „podávajú“ si ministra školstva Petra Plavčana, že nekoná…
https://sk.wikipedia.org/wiki/Zv%C3%A4z_pre_spolupr%C3%A1cu_s_arm%C3%A1dou
Dnes Slovensko nedisponuje Zväzarmom ani riadnou brannou výchovou. Som zvedavý, kedy budú vedené podobné útoky aj na tiež „polovojenský“ skauting. Dnes už niet ani čo chrániť a brániť. Majetok republiky v socialistickom vlastníctve rozkradli, rozpredali a  a zničili post revoluční („nežná“) novodobí privatizátori (Mečiarova “slovenská podnikateľká vrstva” a Dzurindove vlády. Dzurinda a spol. šli do politiky, aby si stihli vziať ostávajúce zvyšky slovenského post socialistického koláča). Poznámka mimo článok: Dzurinda sa nechal vidieť v Interview na ČT24 – vstupuje znova do politiky (príloha dole).
Západného imperialistického agresora máme na území Slovenska, ako členský štát EÚ a vojenskej „obrannej“ aliancie NATO.
Pokusy o založenie organizácie domobrany (obdoba Zväzarmu), v prípade potreby pod jednotným velením armády, spolu s ostatnými ozbrojenými zbormi, vníma “antifašistický” militantný tretí sektor (piata kolóna matrixu GP) ako „extrémistické, radikálne a militantné“ polovojenské a nesystémové organizácie…
Európska komisia (neomarxisti) nedávno vydala reštriktívnu smernicu o držbe zbraní fyzickými a právnickými osobami, záväznú pre Európsku úniu.
Inštitút ľudských práv (Weisenbacher) predstavuje politický aktivizmus jednej z radikálnych mimovládok novej ľavice neomarxistov, popri požiadavkách práv  pre „dúhu“ sa domáhajúcej úplného odzbrojenia občanov Slovenska mimo jeho armádu a ozbrojené zbory.
“Dnes naše deti a vnúčatá učia strieľať „radikáli”, hodnotí tieto aktivity autorka článku a aktivistka Katarína Kováčová v neo ľavicovej Pravde. Stav veci popisuje takto:
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/429075-radikali-ucili-deti-strielat/
Peter Weisenbacher na svojom fejzbúku:
„Po tom čo si minister školstva Plavčan popietol vlastnenectvo s extrémizmom, najnovšie s ministrom obrany chce bojovať proti extrémizmu organizovaním branných cvičení. Náš kolega Peter Weisenbacher neskrýval svoje prekvapenie nad týmto nápadom. Myslíte, že ministri vedia čo robia?“
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/429523-ministerstvo-skolstva-hlada-moznosti-ako-opat-zaviest-do-skol-brannu-vychovu/
Zdraví a netrestaní neutrálni Švajčiari majú zbrane a výstroj doma a zúčastňujú sa pravidelných vojenských cvičení švajčiarskej armády (domobrany). Ich branná povinnosť po absolvovaní základného vojenského výcviku trvá do 49-teho roku veku života.
https://www.hlavnespravy.sk/svajciarska-vlada-je-proti-zruseniu-povinnej-vojenskej-sluzby/29526
Švajčiarsko „Od druhej svetovej vojny platí, že po absolvovaní povinnej vojenskej služby si môžu Švajčiari i Švajčiarky zbraň ponechať doma a v prípade nutnosti sa prestrieľať k svojmu oddielu, hoci takúto situáciu ešte krajina nezažila.
Zbrane stelesňujú našu identitu, náš demokratický systém, našu slobodu. Švajčiarsko odjakživa stálo na systéme domobrany, civilistoch, ktorí slúžili v armáde. Ľudia mali vždy zbrane doma a starali sa o ne.“
Odpor k zbraňovej reštrikcii Švajčiarov vyplýva zo všeobecného základného ľudského práva na život, práva mať a vlastniť a chrániť a brániť zdravie, život, osobný majetok a vlastníctvo (Listina základných práv, Charta práv EÚ a ústava).
V Európskej únii a na Slovensku sú tieto práva neomarxistickými slniečkármi a ľavicovými radikálmi chápané ako pravicový extrémizmus a neonacizmus.
Podľa údajov v článku má domobranu len Švajčiarsko. Pre EÚ, chránenú NATO, je domobrana neprípustná, antisystémová (matrix GP).
Poznámka Domobrana by vraj mohla byť „zneužitá“ na obranu pôdy a prírodného vlastníctva Slovenska proti jej ďalšiemu a pokračujúcemu systémovému  rozpredaju zahraničným vlastníkom, čo znamená, že hranice Slovenska ako štátu sú už dnes len fiktívne. Prijímané zákony a zmeny v ústave sú bezzubé.
Takzvané európske integračné procesy, ako ďalšia nadstavba Schengenu, znamenajú zrušenie pojmu národný štát, národ a štátne územie. Vízia otcov zakladateľov EÚ je jednoliaty a homogénny európsky superštát.
Dobrý a prezieravý, národný a vlastenecký štát, svoje vlastné územie a pôdu cudzincom zásadne len (!) prenajíma a zvažuje účel prenájmu. Bez ohľadu na názor Európskej komisie, ktorá štátnu a národnú pôdu (lož!) považuje za súčasť Schengenu, a ten za predstupeň (pravda!) európskeho super štátu.
Slovenskí zákonodarcovia od Veľkého Novembra a dátumu samostatnosti Slovenska sa vo veci svojej benevolencie (lebo korupcia a podiel na zisku z predaja!) dopúšťajú zločinu vlastizrady na slovenskom štáte a jeho národe.
https://www.aktuality.sk/clanok/434841/domobrana/
Súčasťou ľudského a občianskeho vlastníctva nie je výlučne ľudské zdravie, život a osobné vlastníctvo, ale aj územie vlasti, štátu, ktoré je treba chrániť a brániť pred vnútorným a vonkajším agresorom. Švajčiarsko si ho chráni, spôsobilé a pripravené (domobrana) ho aj účinne brániť.
NATO chráni najmä a je predsunutou hliadkou USA. Po napadnutí Európy zvonka (otázka: kým?) „posunie EÚ cez palubu“ do prvej línie. Lebo „First America!
Tvrdenie SME , že vo Švajčiarsku je vysoký počet samovrážd spôsobených strelnou zbraňou a útokov šialených strelcov je lož (hoax).
Naopak, trestná činnosť proti zdraviu, životu a majetku je tam minimálna.
Tvrdenie platí pre USA, ale nie z primárne dôvodu voľného prístupu k strelným zbraniam.
Vysvetlenie vie poskytnúť sociálna patopsychológia a sociálna psychiatria…
Druhý dodatok Ústavy USA: „Druhý dodatek je nejkratším a také nejsrozumitelnějším dodatkem ústavy Spojených států. Říká, že lidé mají právo vlastnit zbraně a vytvářet milice. Toto právo nesmí být omezováno na státní ani federální úrovni. Byl sepsán, aby občané mohli za použití zbraní svrhnout vládu, která by byla tyranská, pokusila by se omezovat základní práva lidu a kterou by se nepodařilo odvolat skrze politický proces. Zbraně v rukou spořádaných občanů současně slouží jako jakási protiváha státní a federální ozbrojené moci.“
https://cs.wikipedia.org/wiki/Druh%C3%BD_dodatek_%C3%9Astavy_Spojen%C3%BDch_st%C3%A1t%C5%AF_americk%C3%BDch
Ak chceme a aplikujeme na Európsku úniu a Slovensko ľudské práva tak, ako ich chápe americká ústava v celom rozsahu a verejne deklarujeme, že v oblasti ľudských práv sú USA svetovým a aj naším vzorom, mali by sme ju rešpektovať a platí to aj pre slovenskú ústavu aj „ľudsko-právne“ neomarxistické a hipísácke mimovládky.
https://www.projustice.sk/teoria-prava/pravo-na-odpor-a-pouzitie-nasilia
Požiadavka neomarxistickej ľavice na odovzdanie zbraní občanov do zbrojníc a ich prísnu registráciu vo švajčiarskom referende neprešla.
„Zbrane stelesňujú našu identitu, náš demokratický systém, našu slobodu.“
Neutrálni Švajčiari majú jeden z najliberálnejších zákonov o zbraniach na svete.
https://svet.sme.sk/c/5764926/svajciari-si-zbrane-nechaju-v-skrini.html#ixzz4hDuBZnMl
Paralelne so smernicou Európskej komisie minister Kaliňák pripravuje štvrtú zbraňovú amnestiu, smernicu slovenská vláda nekomentovala, a v zmysle jej pokynov a inštrukcií ministerstvo vnútra poslušne a bez odporu pripravuje reštriktívnu novelu zákona o zbraniach.
Česi sa proti smernici EÚ ohradili a odvolali. Konanie českého ministra vnútra je opačné ako slovenského. Ministerstvo vnútra ČR  zákona nepripravuje.
https://blog.hlavnespravy.sk/1034/europska-komisia-nas-chce-odzbrojit/
Hlavným dôvodom pre zbraňovú reštrikciu, amnestie a zákaz domobrany a rodobrany je „ochrana pseudo demokratického zriadenia slobodnej EÚ“ a najmä strach a obava európskych „elít“ o ich život, z možného ozbrojeného útoku na systém matrixu Globálneho Prediktora.
Na bezpečnosti občanov, ochrane ich zdravia, života a majetku im ale reálne nezáleží. Ich zdravie a životy dokonca nechávajú „chrániť“ dokonca aj neozbrojenými policajtmi pri výkone služby (teroristické útoky a ich hrozby). Politické “elity” EÚ sa ale oveľa radšej predvádzajú a zbierajú politické body kondolenciami, sústrasťou a súcitom s mŕtvymi a zranenými a zmrzačenými občanmi EÚ útokmi teroristov. A táraninami o ľudských právach a slobodách, ktoré si “Naše európske hovnoty, slobody a práva si nenecháme vziať!” Takže, postupne ich odovzdávame Bruselu.
Riešením v súlade s Ústavou Slovenskej republiky je legalizácia (obnovenie a komplexná inovácia) tejto spoločensky potrebnej, prospešnej a všestranne užitočnej činnosti ako Zväz pre spoluprácu s armádou, políciou, justičným, hasičským a záchranným zborom.
Ministerstvo školstva, obrany, vnútra, spravodlivosti, zdravotníctva, politici, vláda, parlament a poslanci, a tretí sektor, ak to so Slovenskom myslíte úprimne dobre, a ak si ctíte svojich občanov a voličov a slovenskú ústavu, konajte.
Toto je verejná spoločenská objednávka vo verejnom spoločenskom záujme.
Vašu činnosť a skutky pozorne sledujeme.
Občania Slovenska.

P.S. Malo a mohlo by zaujímať aj Odbor rodovej rovnosti MPSVaR a ľudsko-právnych aktivistov pre práva a rovnosť pohlaví a rodov. Dievčatá a ženy organizáciu uvítajú, a môžu posilniť našu armádu a ozbrojené zbory.
Autor článku: Juraj Režo

Príloha mimo tento článok a jeho tému (Dzurinda v Interview ČT24):
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/217411058040515/

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Strany môžu na kampaň pre voľby do Európskeho parlamentu (EP) minúť najviac tri milióny eur vrátane dane z…

    SHMÚ varuje pred vetrom na západnom Slovensku a na horách

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-František Iván)   Na západe Slovenska a v niektorých severných okresoch upozorňujú meteorológovia v piatok na silný vietor. Výstraha platí aj…

    Obchod s Ukrajinou by mohol zničiť jej ambície stať sa členom EÚ

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foreign Policy / Foto:X @Policja_KSP )   Obnovenie colných úľav pre ukrajinské poľnohospodárske podniky by podľa Foreign Policy mohlo zneistiť niektoré…

    V Košiciach sa opäť uskutoční tradičný Ekumenický pašiový sprievod

    0icon

    Košice 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Veronika Mihaliková)   Ekumenické spoločenstvo cirkví a náboženských spoločností (ESCNS) v Košiciach aj na tohtoročný Veľký piatok pripravuje Ekumenický pašiový sprievod.…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    Členstvo v NATO je aj po rokoch základným pilierom našej bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Členstvo v Severoatlantickej aliancii (NATO) je pre Slovensko aj po rokoch základným pilierom bezpečnosti. Strana SaS…

    Existuje len jediná odpoveď na otázku "Kto je žena ?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Facebook/ Foto:Screenshot Facebook )   Europoslanec Milan Uhrík( hnutie Republika) v nedávnom príspevku spolu s videom zverejnenom na Facebooku zverejnil názor…

    Výročie vstupu do Aliancie pripomína vlajka pred Prezidentským palácom

    0icon

    Dvadsiate výročie vstupu Slovenskej republiky do Severoatlantickej aliancie pripomína vlajka NATO, ktorú v piatok vztýčili pred Prezidentským palácom. Slovenská republika sa oficiálne stala členom Aliancie…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Ako Američania a Briti zarezali mier na Ukrajine

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky, Yves Herman)   Ruská špeciálna operácia skončila, Ukrajina a Rusko sa dohodli na mierových podmienkach. Takto nejako by mohli…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA