Skončí na Slovensku aj česká televízia?

Proti vysielaniu ČT na Slovensku sú otvorene alebo potichu prakticky všetky, nielen neštátne televízie, ale aj „verejnoprávna“ RTVS (znova o generálneho riaditeľa RTVS sa uchádzajúci Václav Mika, zrejme nemajúci iný, výnosnejší džob, sa vo veci ohlásil 3x).
Na vysielanie ČT na Slovensku zaútočil aj riaditeľ JOJ Marcel Grega. Má problém s vyššou kvalitou programovej ponuky ČT a najmä s filmami, lebo diváci nemajú záujem o lacné bazárové ojazdené sračky, po ktorých už ani pes neštekne, prerušované reklamami.
ČT vysiela kvalitu s vysokou pridanou hodnotou, samozrejme, ako verejnoprávna TV bez reklám. ČT odoberá neštátnym televíziám na Slovensku divákov. To je celé. ČT je vážna konkurencia slovenskému televíznemu trhovému odpadu. Zo Západu k nám prichádzajú potravinárske produkty nižšej kvality za rovnakú cenu. A RTVS ich nakupuje. Na webe sú pre divákov na Slovensku niektoré relácie verejnoprávnej ČT žiaľ, už nedostupné…
Z balíkov káblovej ponuky boli v marci vyradené (licencie) TV NOVA a nahradená NOVA International (sračky). TV PRIMA bola nahradená PRIMA plus (sračky). Za nezmenenú cenu mesačného poplatku pre poskytovateľa služieb UPC Slovakia. Kvalita štandardnej ponuky základného balíka klesla, cena ostala, väčšie balíky programov podraželi, pri tej istej kvalite. Diery by sa ale mali plátať maltou, nie hlinou (prímer).
Slovenské televízie tlačia do hláv divákov lacnú a gýčovú západnú masovú pop kultúru (sračky), čím stláčajú úroveň ich mentálnych kvalít (plus brainwashing) až na samé dno (televízna demencia). RTVS „žije“ z archívov a polo a dementných vzdelávacích a primitívnych zábavných formátov, dávno opozeraných filmov a prehistorických filmových dokumentov…
K masovej pop kultúre – ČT ale ako jediná verejnoprávna televízia ponúkla živý prenos zo všetkých častí (ČT2) pesničkovej eurovíznej súťaže v Kyjeve s úžasným českým dabingom. Pri toľkej pestrej ponuke piatich programov a množstva rôznych formátov ponuky Českej televízie je to len zlomok. RTVS sa vôbec „nechytila“ (lebo si myslí, že úpadkový slovenský „majstrovský“ pseudo hokej stačí. Slovensko bývalo hrdé aspoň na svoj hokej. Dnes už ani na ten, dokonca Michal Havran zmietol zo stola aj zásluhy slovenských obrodencov, nižšie).
RTVS o Kyjeve (pesničková súťaž) neinformovala, TA3 len informovala (kratučké video):
https://www.ta3.com/clanok/1105386/v-eurovizii-zabodovala-romanticka-balada-pozrite-si-kto-vyhral.html TA3 často supluje „verejnoprávnu“ RTVS.
O prezentáciu aspoň víťaznej piesne a speváka sa postaralo youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=ymFVfzu-2mw
Čo je na správaní slovenských televízií etické? Licencia rovná sa etika? Iná etika, programová etika, etika dramaturgie a obsahu neexistuje? Už iba etika biznisu?
https://dennikn.sk/734218/riaditel-joj-marcel-grega-cesku-televiziu-sme-dlho-tolerovali-ale-na-slovensku-sa-sprava-neeticky/?ref=tit
RTVS má Radu RTVS. Rada RTVS:
https://www.rtvs.org/rada-rtvs/o-rade-rtvs
Podľa tejto informácie Rada RTVS v roku 2017 ešte nezasadala. A mala. prinajmenej vo veci Havranova večera. Výroky redaktora STV2 na adresu Ľudovíta Štúra a Svetozára Hurbana Vajanského mala riešiť etická komisia RTVS, ktorá o svojej činnosti, tak, ako Rada, neposkytuje žiadne informácie, okrem tej, že formálne existuje (alebo oznámi, ako policajný zbor, že skutok sa nestal a všetko bolo a je v súlade so zákonom o RTVS):
https://www.rtvs.org/eticka-komisia
RTVS je ale zaprdená flatulenciami a páchne odérom a s ním aj novinárskou „pacenou“ pre redaktora, tvorcu, dramaturga a moderátora jedinej a preto „najlepšej“ Večere s Havranom.
https://www.hlavnespravy.sk/michal-havran-sa-pustil-slovenskych-dejatelov-stur-bol-antisemita-vajansky-bol-zaprdeny-hlupak/997678
Za podobné výroky bol disciplinárnou komisiou Súdnej rady “popoťahovaný” sudca NS SR Štefan Harabin. Obaja s Havranom sú verejne činné persóny, majúce do činenia s etickým kódexom vo vzťahu k profesii, výkonu povolania a verejnému priestoru. Harabin o Štúrovi: “Keby Štúr žil, navrhol by Kisku súdiť za vlastizradu.”
Michal Havran to “vybavil” za Kisku aj Harabina – odsúdil natvrdo Štúra aj s Vajanským. To je do smiechu aj do plaču súčasne. Ako následný držiteľ novinárskej ceny.
Disciplinárka Súdnej rady koná neúspešne, Rada RTVS nekoná. Pre svojich koncesionárov je nedostupná a nedobytná: „Len cez sklo monitora, milí priatelia, diváci, koncesionári, len cez sklo (nepriestrelné)“.
Alebo (?) v možnosti ako náhrada za „Nad listami našich milých divákov“?
https://www.rtvs.org/centralny-register-nametov
Prezident Zeman vraví Putinovi a privádza ho do rozpakov: “There are too many journalists, they should be liquidated,” (asi že: novinárov je príliš veľa, mali by sa likvidovať). No, sme svedkami aj toho, že novinári sa likvidujú aj sami, aj bez Zemana a Putina. Hodné „ceny Eurovízie“. Putin o tom vie „svoje“, my tiež.
Spolu s „ľudsko-právnym“ tretím „mimovládnym“ sektorom novinári usilujú o politickú moc nad Slovenskom, jeho vládou a občanmi… (k tomu pozoruhodný nález o Denníku N dole).
Nie všetko, čo si politik myslí, musí a má ísť aj von. V politike sa úprimnosť a otvorenosť nevypláca a nenosí… (prezident Zeman si sám priložil do predvolebnej proti zemanovskej kampane). Zrejme vie, že je už za svojím zenitom (vek a menálna kondícia) ale aj to, že každému už môže do očí všetko. Aj matka Haliny Pawlowskej sa rozhodla, že je už dosť stará na to, aby ľuďom mohla hovoriť pravdu. Halininu priateľku uvítala už vo dverách: Ááách, Helenka, a taká si ty kedysi bývala krásavica!” 
Platí to aj pre redaktora RTVS Michala Havrana, ktorý “to svoje” nemal vo verejnom priestore sociálnej siete fejzbúk “vešať” na nos svojmu “miláčkovi” Tiborovi Rostasovi. Rudolf Steigauf bol za svoje statusy podmienečne odsúdený KS Banská Bystrica. Ak kto namieta, že to bolo o inom (TZ) tak Havranove výroky majú podobný, ale opačný potenciál. Platí jeden meter, alebo kilometer s vyššou toleranciou dvojakého metra? A podľa čej metrológie a skúšobníctva? Kde je taký ústav? Na Slovensku? Ak dokazoval p. Steigauf, mal by prinejmenej podať vysvetlenie aj Havran.
Nielen havranie okrídlené a operlené výroky (rámec slobody slova):
https://www.napalete.sk/anketu-o-najabsurdnejsi-vyrok-roka-2016-vyhral-michal-havran/
No, kdeže som tom prestal? Aha, teda, čo s tou „našou“ samú seba nazývanou „verejno-právnou“ televíziou?
Nezávislosť a sloboda médií končí na vrátnici ich majiteľa. Aféra Andrej Babiš a jeho Mafra a Mladá fronta Dnes vrhajú „objasňujúce“ svetlo aj na „slobodu a nezávislosť“ slovenských médií a novinárov. Denník N má svojom logu izraelský šekel. Kto vlastní denník N? Pre koho pracuje Denník N?
Autor článku: Juraj Režo
Tag: Izraelský šekel, obrázky

Izraelský šekel, nový izraelský šekel (mince):
https://www.google.sk/search?q=Izraelsk%C3%BD+%C5%A1ekel+obr%C3%A1zky&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiJt6CkyPLTAhXmQJoKHcZxBSgQsAQIMg&biw=1280&bih=616

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Frühauf ocenil hru Nemcov: "Je na nás ako zareagujeme v sobotu"

    0icon

    Kaufbeuren 19. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Sedem zápasov trvala šnúra víťazstiev slovenských hokejistov. Odštartoval ju novembrový duel na Nemeckom pohári proti domácemu…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Blaha: "Zľakol sa, a tak sme išli po sebe..... Takíto sú tí liberáli hrdinovia!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto:Screenshot Telegram video)   Vo svojom príspevku na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha (SMER-SSD) pripomenul, že progresívci chodia po Bruseli a…

    Obstarávanie na obnovu Spišského hradu bude musieť SNM zopakovať

    0icon

    Slovenské národné múzeum (SNM) musí zopakovať verejné obstarávanie na rekonštrukciu Spišského hradu. S úspešným uchádzačom minuloročnej súťaže nemohlo uzatvoriť zmluvu z dôvodu, že neposkytol v…

    Takto sa progresívno - liberálne sily krásne odhalili

    0icon

    Bratislava/Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Máme tu dennú informáciu o tom, ako Slováci posielajú peniaze na nákup mierovej munície pre Ukrajinu. Podľa dostupných informácii…

    Taraba: Zelená transformácia nesmie znížiť konkurencieschopnosť ekonomiky

    0icon

    Prechod na nízkouhlíkovú ekonomiku by sa mal realizovať takým tempom a v takom rozsahu, aby neznižoval konkurencieschopnosť ekonomiky a nedával výhody štátom, ktoré životné prostredie…

    Izrael mal podniknúť útok na Irán, informujú americké médiá

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (TASR/teraz/HSP/Foto:TASR/AP-Ohad Zwigenberg) Irán po správach o výbuchoch prerušil komerčné lety v niekoľkých častiach krajiny Izrael v noci na piatok zaútočil na…

    Kto povedie po Mazákovi Súdnu radu? Je známy dočasný nástupca

    0icon

    Súdnu radu SR po odvolaní predsedu Jána Mazáka dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala. Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili. Kandidáta môžu…

    Poslanci pokračujú v debate o zmenách vo fungovaní Fondu na podporu umenia

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR v piatok ráno pokračujú v diskusii k novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU).

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA