Aproximácia a negociácia európskeho s islamským právom, práva detí, detská sexualita, pedofília a petícia (druhá časť)

Aproximácia a negociácia európskeho s islamským právom sa dotkne aj práv detí, Charty práv EÚ, Deklarácie a Dohovoru o právach dieťaťa, v časti vek uzavretia manželstva a veku prvého legálneho sexu.
Túto legislatívu ale riešilo už rok aj Turecko, vo vzťahu aktuálne k pohlavnému zneužitiu a znásilneniu dieťaťa, najmä vo vzťahu k mužom, moslimom, vo výkone trestu odňatia slobody za znásilnenie maloletých dievčat, ktorým sa má dať možnosť sobáša so znásilnenou, a teda odpustenie zvyšku trestu odňatia slobody, na základe jeho žiadosti a súhlasu znásilnenej maloletej a jej rodičov. Medzinárodný rozruch vo veci, komunikačné poruchy v získavaní a prenose informácií, európski veľvyslanci na Erdoganovom koberci, a samotný legislatívny proces bol prerušený virvarom a dôsledkami nevydareného prevratu a cesty Turecka k diktatúre jedného muža a islamskému štátu, a zrejme tiež aj trestu smrti, v rámci islamského práva šaría, v súvislosti aj s legalizáciou sobášov a sexu s maloletými.
Pomer kresťanov voči moslimom v EÚ postupne prečíslovávajú moslimovia. Na Slovensku ich je prihlásených “len” asi 5 tisíc, čo nie je ešte stav, ktorý by im početne umožnil uzurpovať si osobitné ľudské, občianske, politické a náboženské práva, včítane islamského práva šaría. Sú náboženskou menšinou. Robia, navonok, čo sa od nich očakáva a verejne sa dištancujú od islamského radikalizmu a islamistickému extrémizmu.
Postupne sa infiltrujú do politických strán (SaS, KSS, Smer). Títo straníci sú navonok lojálni s liberálno-demokratickým štátnym zriadením a programom „svojej“ politickej strany.
Ak sa ich spýtate, ktorý islam vyznávajú, ubezpečia vás, že jeden. Pravý. Lebo Allah je jeden, Mohamed je jeden a Korán je tiež len jeden. Islam má ale “malú kozmetickú” vadu: Je apokalyticky rozdelený na sunnitský a šiitsky islam. Jeho súčasťou islamu je ale aj islamská lož, ktorú kresťanstvo nepozná a má štyri druhy: takía, tavría, kitman a muruna:
https://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2381-na-valecne-stezce-umeni-lzi-jako-nastroj-islamu-k-dobyti-sveta-ctyri-pojmy-ktere-musime-znat-takija-tavrija-kitman-a-muruna-proc-hillary-clintonovou-nazyvali-princeznou-muslimskeho-bratrstva.htm
Korán ale často vyvracia sám seba a v jeho texte možno nájsť  vždy novšie nariadenia, pre danú situáciu podľa zásady práve vhodnejšieho. Aj preto je Korán s hadísmi pre laikov, ale tiež bežných moslimov nezrozumiteľný.
Kresťanstvo má jednoduchú zásadu aj pre dementných: Neoklameš! Aj pre dementných. Bodka, amen.
Ukážka, napr. takía (originálny zdroj). Po prečítaní v tom budete mať jasno:
https://www.e-islam.cz/node/483
Požiadavky a ambície všetkých, ktorí aj mimo islam chcú a sú za zníženie vekovej hranice legálneho sexu s maloletými pod hranicu 15 rokov, majú spoločného menovateľa, v západnom civilizačnom a kultúrnom priestore označovanú ako pedofília.
Ide o odchýlku od normálu, deviáciu, definovanú sexuálnym záujmom a orientáciou na maloletých (záľuba – fília). Sama o sebe nie je trestná, trestným je skutok (klasifikácia trestných činov podľa ich povahy a závažnosti následkov). Tretnou je ale aj detská pornografia.
Tieto deviácie s výnimkou transgender postihnutých už nie sú chorobami. Pedofília je v odbornom poňatí trvalá alebo dlhodobá náklonnosť či reaktivita s erotickým rozmerom prevažne alebo výlučne voči nedospelým chlapcom alebo dievčatám. V štatistických manuáloch je radená medzi parafílie, niektorí odborníci ju zároveň označujú ako sexuálnu orientáciu.
Oficiálna stránka pedofilov (sami seba vnímajú a porovnávajú s rusofíliou, germanofíliou, amerikanofíliou…). Sú súčasťou „dúhy“ a možno ich vidieť na dúhových Pride. Pedofili majú ako ostatní aktivisti “dúhy” politické ambície a skrývajú sa v politických stranách typu liberáli alebo zelení (Richard Sulík vydáva SaS za “konzervatívnu liberálnu” stranu:
Oficiálna stránka českých pedofilov:
https://www.pedofilie-info.cz/
Sociálno-filozofický a kultúrny neomarxizmus novej ľavice, na pozadí neo darwinizmu a ultra liberalizmu, mení definičné rozhranie pojmu normalita vo veciach pohlaví a rodov, pracuje na dekriminalizácii pedofílie a legalizácii ďalších sexuálnych preferencií, na pozadí hypotézy ľudských práv a slobôd…
Ultra absurdná hypotéza Podľa snáď už známeho princípu Overtonovho okna, plne využívaného mienkotvornými médiami aj RTVS a vymývačmi mozgov, v budúcnosti mohol byť normálny a legálny aj kanibalizmus. Alebo nekrofília. Sú známe aj prípady koprofágie. A to všetko na pozadí expancie všetkých možných aj sexuálnych ľudských práv…
Pedofília a islam sú spojené nádoby, ktoré nadobudnú validitu a význam aj pre európske právo. Vo veci dekriminalizácie pedofílie očakávajte aj tlak nemoslimských hetero, homo a lesbických pedofilne orientovaných osôb, ktoré sa oprú o Mohameda ako spojenca, a jeho druhú, po prvej, o 15 rokov staršej manželke a „náhradnej matke“ Chadídže ženu, sexuálnu partnerku a manželku a „dieťa“ Aíshu…
Pred vložením videa vkladám pre záujemcov znenie, pilotný text a preambulu s petitom a podpisovým hárkom slovenskej verzie petície.
Bráňte si v Európe možnosť a právo na kritiku islamu! Česi si ho ubránili pred samými sebou a aktivistickými OČTK a súdmi. Advokátkyn Kláry Samkovej výrok z poslaneckej snemovne, že “Islam je totalitnou ideológiou, nebezpečnejšou, než nemecký nacizmus a fašizmus”, po ktorom tri krát prekliala na konferencii o islame prítomného tureckého veľvyslanca, nebol trestný. Podobne nebol odsúdený T. Okamura ani entomológ a anti islamista doc. Martin Konvička za to, že by moslimov v Česku pomlel ma mäsokostnú múčku. Na Slovensku sa proti extrémistické “živly” (židovské mydlo) idú za také výroky zblázniť. Platí okrídlené: “To jsou paradoxy!” Naopak, česká justícia a spravodlivosť obnovila konanie vo veci Vladimír Sáňka za šírenie a propagáciu knihy Základy tauhídu, a pre ktorú bola v máji 2014 vykonaná policajná razia v pražskej mešite… Petíciu väčšina z vás, tak to už chodí (poznanie a skúsenosť), neprečíta a odignoruje. Lebo. To je ďaleko, nás sa to netýka. Ale bude. Na to môžete vziať jed. Čas pracuje pre islam a pedofilov. Také sú aj nepísané budúce politické zadania Európskej komisie a únie…
Rakúsko je ďaleko, Rusi sú v Moskve, na Slovensku máme „zatiaľ len“ dákych 5 tisíc moslimov…
PETÍCIA
Rakúsko je ale aj nie je aj nie je ďaleko. Politicky veľmi blízo. U nás na Slovensku. Je členským štátom EÚ. A máme tu prvé výsledky voľby prezidenta Bellena a jeden z politicky korektných súdnych rozsudkov „extrémistického krajně levičáckého neomarxistického režimu v Rakousku, kteří za pronesení plně historicky pravdivých výroků odsoudili jednu Rakušanku k alternativnímu trestu zaplacení pokuty ve výši 480 Euro anebo trestu vězení v délce dvou měsíců. Právě tak bylo by velice žádoucí, kdyby jste informaci o této velice důležité petici CITIZEN.GO ve slovenštině nějakým způsobem zprostředkovali i ostatním svým stálým ale i náhodným e-mailovým kontaktům stejně, jako jsem to právě nyní udělal i já sám.“
Viac tu, kde je aj zaujímavé video vložené do tohto článku:
https://www.lajkit.cz/zpravy/item/1316-mohammed-pedofil-rakousko
Titulky aj k nižšie, osobitne do textu vloženému videu z roku 2011 (youtube), ktoré, aby mohlo byť propagované a videné aj na Slovensku, opatrila sama Islamská nadácia na Slovensku vo svojej réžii. Od videa by sa nadácia mohla dištancovať ako od štvavého islamofóbneho pamfletu. (Nech preverí firma Smatana a spol. s.r.o. Ak ide o podvrh, očierňujúci Islamskú nadáciu a islam, rád ho odstránim.)
Nadácia vám vo videu na youtube vysvetlí a ozrejmí sobáše s maloletými diavčatkami metódou použitých historických reálií a Overtonovho okna.
Vaším zadaním je diskusia (účel a princíp Overtonovho okna ako manipulatívnej metódy). Je prílohou petície a súčasťou článku (rolujte, video je na konci článku).
Video na youtube: (má viac ako 4600 videní):
https://www.youtube.com/watch?v=vBb-kOCU-XM
Následne vkladám adresy na oficiálny tlačový a spravodajský webový portál Islamskej nadácie na Slovensku, kde nájdete tlačový monitoring zaznamenaných islamofóbnych prejavov.
Nadácia zdieľa aj produkty známych slniečkárskych tvárí:
https://www.islamonline.sk/
Islamweb.sk (všetko o islame):
https://www.islamweb.sk/stranky/start.htm
Táto stránka na slovenskom fejzbúku už neexistuje. Zrejme si od islamofóbneho a extrémistického fejzbúku riadne „užila“ a tak sa radšej rozhodla samú seba zrušiť. Ešte neprišiel jej čas. Odkaz môže byť poškodený, resp. stránka je už odstránená:
https://www.facebook.com/islam%20online.sk
Ako autor článku Vladimír Vladimírovič Repkin (…) som sa v článku nedožadoval zrušenia Náboženskej spoločnosti Jehovových svedkov na Slovensku a zhabania jej majetku vo vlastníctve s príslušenstvom (organizácia bola zrušená a zakázaná v Rusku). Dopadla ako Putinov oponent Navaľnyj…
V tomto článku nežiadam zrušenie Islamskej nadácie na Slovensku a zhabania jej majetku vo vlastníctve nadácie s príslušenstvom. Nedožadujem sa ani zrušenia ĽSNS. Nemám na to kompetencie a oprávnenia. Som za a pre ľudí, nie proti nim a občanom, voličom. Zároveň rešpektujem Ústavu a právny poriadok Slovenska.
Pedofília a rôzne formy zneužívania maloletých detí v závislosti, sú zaznamenávané v prostredí kresťankej cirkvi, náboženských spoločností (Jehovovi svedkovia) ale aj v sekulárnom prostredí (rodina, škola…).
O ďalšie dôvody viac pre jej dekriminalizáciu. Batoľatá netušia, čo s nimi dospelí robia, ak im nespôsobujú fyzickú a psychickú bolesť, staršie detičky predškolského veku už trochu, ibaže sú ľahko manipulovateľné…
Pre legálny sex s ostatnými maloletými by mal byť oprávnený dobre informovaný súhlas dieťaťa. Náš právny poriadok pozná sobáše s maloletými so súhlasom súdu, ale len v prípadoch, ak nedošlo k sexuálnemu zneužitiu maloletých (pod stanovenou hranicou 15 rokov) dospelými alebo samotnými maloletými…
Ak máte záujem o legalizáciu pedofílie, petíciu nepodpisujte, ale iniciujte petíciu o zmene dikcie Dohody o právach a Charty práv dieťaťa. Dve muchy jednou ranou: Ľudsko-právny aj trestnoprávny pokoj, pričom OČTK, prokuratúre a súdom ubudne množstvo zbytočnej a zaťažujúcej agendy.
Trestným by malo ostať už len znásilnenie a zanikla by aj trestnosť štandardného pedo porna na legálnej dobrovoľnej báze.
Tak, aj to by sme mali.
Poznámka: Ideológovia a teoretici ľudských práv detí, ultra ľavicovej neomarxistickej teórie ľudskej sexuality v rámci ich sociálnej a kultúrnej revolúcie tvrdia, že aj deti majú právo na vlastný sexuálny život. Majú ho: Svedčia o tom „vedecké“ práce na pôde Kinsey Institute v USA, a bezpočetné detské orgazmy už maličkých  novorodencov…
https://citizengo.org/sk/ec/37179-brante-v-europe-pravo-kritizovat-islam
https://citizengo.org/sk
P.S. V titulke článku je zjavný rozpor vo veci vzťahu Vatikánu k pedofílii. Kresťanské učenie neodmieta homosexualitu a pedofíliu, a ňou postihnutých, pre tých má kresťanské porozumenie, empatiu a duchovnú podporu, odmieta ale dokonané skutky homosexuality a pedofílie ako smrteľný hriech.
Ekumenická rétorika neomarxistického pseudo kresťana pápeža Františka si zrejme neuvedomuje, aké typy náboženstva chce zjednocovať.
Že by ňou Vatikán prezentoval nástup kresťanského modernizmu? Aby aj kresťanstvo kráčalo s dobou v ústrety budúcnosti?
Aj v radoch duchovných prekvitá pedofília. Môže sa hodiť.
Všetko so všetkým súvisí…
Cesta do budúcnosti môže byť aj cestou do stredoveku.
Dejiny ľudstva sú nevyspytateľné.
Tak, aj to by sme mali.
Tagy: Overtonovo okno, memetika
Autor článku: Juraj Režo

Aproximácia a negociácia európskeho s islamským právom (prvá časť)
https://blog.hlavnespravy.sk/1455/aproximacia-a-negociacia-europskeho-s-islamskym-pravom-prva-cast/

OSN pre 21. storočie
Súlad islamského a európskeho práva v Európskej únii.
Islam nepozná pojem sekulárny štát.
Kresťanstvo áno, a rešpektuje ho.
Vyjadrujem sa jasnejšie než Lajčák, ktorý sa krúti ako had.
Šéfom pre ľudské práva v OSN je moslim.
Ak EÚ zmení svoj prístup k ľudským právam a demokracii, na obraz Turecka a islamu, Turecko bude ochotné stať sa jej členským štátom.
https://www.hlavnespravy.sk/lajcak-adaptacia-osn-na-meniace-sa-medzinarodne-prostredie-je-nevyhnutna/993352

Podpísali ste petíciu? Prečo áno? Prečo nie? Preto? Lebo?

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Upratovanie na ministerstve vnútra – odvolanie členov rady vlády pre MNO je pochopiteľné

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    HC Prešov - Vlci Žilina 1:5 vo 4. finále, Žilina do extraligy

    0icon

    Hokejisti Žiliny si vybojovali postup do najvyššej súťaže. Vo štvrtom finálovom stretnutí play off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HC Prešov 5:1 a v…

    Slovensko a Srbsko majú záujem posilniť spoluprácu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) Slovenskej republiky Marek Eštok prijal v piatok 19. apríla 2024 v Bratislave nového veľvyslanca Srbskej republiky…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    Slováci do Fínska bez Petrasa, Hazalu, Zálešáka a Krchňavého

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odletí v sobotu ráno do Fínska, dejiska MS tejto vekovej kategórie. Šampionát privítajú od 25. apríla do 5. mája…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruský Tu-22MZ bol zostrelený

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-World Press Photo and taken by Julia Kochetova) Aktualizované 19. apríla 2024 20:22 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA