O náboženskom extrémizme Jehovových svedkov

O celoplošnom zrušení a zákaze organizácie Jehovovi svedkovia ako extrémistickej náboženskej organizácie a konfiškácii ich majetku štátom Ruská federácia rozhodol Najvyšší súd Ruskej federácie na návrh ministerstva spravodlivosti svojím rozsudkom z 20. apríla 2017. Tento článok je určený všetkým “statočným a spravodlivým” bojovníkom proti “extrémizmu” Jehovových svedkov, pre zamyslenie takzvaným “pravým kresťanom” a za demokraciu alebo o tom, čo je náboženský extrémizmus aj v prostredí „kresťanstva“, nielen islamu.
Najvyšší súd RF rozhodol bez akéhokoľvek odôvodnenia rozsudku a dôkazov. Odmietol aj obhajobu a argumenty žalovanej strany a vykonal, vopred rozhodnutý, viazaný politickou objenávkou na priamy pokyn „zhora“, ako „nezávislý súd“, na podnet ministerstva spravodlivosti o tom, že Jehovovi svedkovia sú “extrémisti”. Predseda senátu si poctivo voči režimu a systému „urobil svoju robotu“, splnil zadanie, prečítal rozsudok a utiekol zo súdnej siene.
Pozadie Rozsudok bol vydaný na základe tzv. Jarovovej zákona a objednávky ruského pravoslávia, ktoré si potrebuje „vyčistiť“ svoj náboženský a akčný priestor v Rusku.
Opatrenie známe ako Jarovej zákon, nazvaný podľa jednej z jeho tvorkýň, poslankyne Štátnej dumy Iriny Jarovej, z minulého roka, sprísňuje obmedzenia týkajúce sa aktivít niektorých náboženských skupín.
Ruské úrady ďalej oznámili, že predmetný zákon, ktorý má aj zjavnú podporu ruskej pravoslávnej cirkvi, je zameraný na boj proti náboženskému extrémizmu a terorizmu. Zrejme aj a najmä islamistickému. Neislamské náboženské skupiny sa s ním (hodí sa) vezú tiež…
V čom spočíva extrémizmus JS na pojednávaní NSRF nevedela na priamu otázku sudcu vecne odpovedať ani zástupkyňa ministerstva spravodlivosti.
Súd porušil aj zásadu prezumpcie neviny a žalovanej strane obmedzil riadnu obhajobu, výpovede svedkov a vecné dôkazy o tom, že ako „dôkazy“ sú použité zjavné a elektronicky zdokumentované podvrhy, nevzal do úvahy a účelovo (vopred zrejmý a zjavný úmysel) obhajobu zástupcov JS odmietol. Policajné zložky pri prehliadke priestorov a „objavovaní dôkazov“ (extrémistické tlačoviny) veľmi dobre vedeli, že priestory JS sú legálne snímané neskrytými kamerami. Podvrhnuté „dôkazy“ údajného extrémizmu Jehovových svedkov:
https://www.jw.org/sk/spravy/sudy-ludske-prava/podla-oblasti/rusko/ruske-urady-vyrabaju-dokazy-video/
Reakcia prítomných Jehovových svedkov v súdnej sieni bola ale úplne tichá, vyrovnaná, pokojná a bez akýchkoľvek slovných protestov. Svedkovia Jehovovi rozsudok vzali na vedomie pokorne, a s pre nich s príznačným kresťanským pokojom a rozvahou…
Vo všetkých slovenských sálach kráľovstva 30.4.2017 v čase o 10,00 hod. odznie spoločensky „nebezpečná extrémistická“ prednáška (zmieňuje ju VIDEO, ktoré je uvedené pod tlačovou správou, v zhrnutí aj osobitne):
Ako prispievať k pokoju vo svete plnom hnevu a nenávisti.
Bola odprezentovaná vo všetkých sálach kráľovstva v Rusku, už v čase súdneho konania.
Okrem podvrhnutých a súdom odmietnutých dôkazov podvrhov extrémistických tlačovín (videá) je aj táto prednáška zrejme tiež „priamy“ a bezprostredný dôkaz, že Jehovovi svedkovia sú „extrémisti“.
Reporty zo súdneho konania  vo veci extrémizmus Jehovových svedkov:
https://www.jw.org/sk/spravy/tlacove-spravy/podla-oblasti/Rusko/najvyssi-sud-rozhodol-v-neprospech-jehovovych-svedkov/
Zhrnutie priebehu a výsledkov súdneho konania s nebezpečnými extrémistami:
https://tv.jw.org/#sk/mediaitems/LatestVideos/pub-jwb_201704_12_VIDEO
Jehovovým svedkom beží mesačná lehota na odvolanie. O odvolaní rozhodne trojčlenná porota. V prípade potvrdenia rozsudku NSRF bude nasledovať sťažnosť JS na Európsky súd pre ľudské práva. Ruská federácia je členom Rady Európy, preto je viazaná nálezmi a rozsudkami ESĽP aj v predošlých prípadoch konštatovania diskriminácie JS v RF a fyzických útokov na Jehovových svedkov, v opore o už existujúcu judikatúru v prospech Jehovových svedkov. Jehovovi svedkovia sa obrátia aj na výbor pre ľudské práva OSN.
Proti prenasledovaniu JS v Rusku a rozsudku NSRF už aj v priebehu konania, ešte pred vydaním nálezu a vyhlásením rozsudku, protestovalo viacero významných spoločenských a ľudsko-právnych autorít.
Súčasné podoby fašizmu Pôvodne taliansky, má aj súčasný európsky fašizmus rôzne podoby. V Európe to skúša euro fašizmus, vo Francúzsku sa o prezidentskú moc uchádza centrista a ultra liberál, kozmopolita a paneurópan Emanuel Macron, ktorý má zachrániť európsku fašizoidnú integráciu v duchu akýchsi európskych „hodnôt“.
Na Slovensku v podobnom duchu zavládla ideológia ultra liberálneho fašizmu. Vanie najmä z prostredia ultra liberálnych mimovládok „filantropa“ Georga Sorosa…
V putinovskom Rusku, viazanom na pravoslávie (podiel na štátnej moci) ale slobodne pôsobí pravoslávny fašizmus (!), po zákaze sorosovských mimovládok (zákon), a ktorý je aj na pozadí zákazu Jehovových svedkov v Rusku. To znamená, že fašizácia v Rusku prebieha najmäň na pozadí ruského radikálneho nacionalizmu a jedine pravého a čistého a etnicky a rasovo „árijského“ východného pravoslávneho náboženstva.
Poznámka 1 Od „zvráteného“ a jedine „pravého“ kresťanstva západného odpadlíckeho katolicizmu sa kresťansky „čisté“ pravoslávie oddelilo (schizma) už pred tisíc rokmi…
Poznámka 2 Takzvaní rodu verní Slováci každoročne nostalgicky oslavujú Tisov „kresťansko“ katolícky, a preto kresťansky „čistý“ fašistický klerikálny štát, ako ich nehynúci vzor pre jedine svetlú a pravú „kresťanskú“ budúcnosť Slovenska.
Poznámka 3 Ak by na Slovensku boli Jehovovi svedkovia „napadnutí“ podobne ako v pravoslávnom Rusku, jedine praví a čistí katolícki „kresťania“ a slovenské katolícke klérum, budú spokojne a súhlasne mlčať.
V celom svete prebieha boj o pravosť náboženstiev, a ktosi ich vedome a úmyselne stavia proti sebe.
Kto to je, poznáme z pojmov Globálny Prediktor a Nový svetový poriadok.
K svetovým náboženstvám: „Poznáte ich po ovocí“.
Porovnajte aj s mierumilovným pravoslávím (pripomína antikristovské oslavné sračky katolicistického Slovenského Tisovho štátu). Dve tváre slobody prejavu v Rusku. Tiež „pravoslávni kresťania“ (?):
https://www.google.sk/search?q=youtube+pravosl%C3%A1vny+fa%C5%A1izmus&oq=youtube+pravosl%C3%A1vny+fa%C5%A1izmus&aqs=chrome..69i57.22658j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
O blud zvaný „bratstvo rovnosť, sloboda“ v Európe zakopávame už od Veľkej francúzskej revolúcie. Aj o slobodu v moderných dejinách Európy, iba nik nevie, o čo ide a nevie ju definovať). O ľudské práva detto. O rovnosť práv tiež. Čo to je? Kde to je?. Dá sa to kúpiť? Teória ľudských práv zaručuje rovnosť práv (čo to je?). Ľudia sú si rovní v právach. Čo je to rovnosť práv? Sú si ľudia rovní v právach? V ktorých? A kde? Sú si aj rovnejší? Že nie? 🙂
Základné ľudské povinnosti, slobody a práva boli spísané už pred pár tisíckami rokov…
Sekulárna antropológia VFR z nich vytesnila duchovnú zložku, 18 storočí, známu ako Nový Zákon. Osvojila si hypotézu o materiálnom pôvode vesmíru, sveta a vzniku života podľa Darwina. Základné ľudské povinnosti nahradila slobodami a právami, a “roztočila” nimi európsky kolotoč krvavého násilia, za slobody a práva proti slobodám a právam. Spoločnosť a politika sa nástupom priemyselnej revolúcie rozdelila na ľavicu (proletariát) a pravicu (buržoázia). Od VFR máme „úspešne“ za sebou prvú a druhú, ale nedokončenú svetovú vojnu, rasové, etnické a náboženské a genocídy (antisemitská genocída je len ich zlomok). Vzájomná genocída prebieha medzi moslimami, ktorí, popri tom, že sa vzájomne zabíjajú medzi sebou „stíhajú“ vraždiť aj kresťanov…
Ale dobre poučených a skúsených židov (stáročná genocída), staro zákonníkov, sa boja. Arabi (tiež semiti) si proti nim a kresťanom vymysleli v 7. stor. islam. Ide o eklektické pseudo náboženstvo a náboženskú ideológiu (doktrína svetovlády) v jednom. Islam sa presúva z východu na západ. V Európe dochádza k prečíslovaniu kresťanov moslimami.
Ale „vznešenú“ ideu VFR sa navzdory poznaniu, výsledkom, skúsenostiam a márnym poučeniam (historická amnézia, a o histórii sa len viac-menej “múdro” tára) chystáme dokončiť. Totálne. V mene neo liberálnej demokracie, presahujúcej samú seba, stáčajúcej sa do seba ako do čiernej diery, meniacej sa na tretiu totalitu.
Záver Za moralizujúcimi slovami o tolerancii, humanizme, láske k blížnemu, ktorá je dezinterpretovaná katolicistickým ekumenizmom, solidarite a takzvaných európskych hodnotách, ktoré vykazujú hodnotu nula, sú reálne verbálne perzekúcie, nenávisť, zášť, netolerancia a hony na čarodejnice, rozpútané proti jedincom s odlišným názorom…
Spoločnosť, v ktorej sa presadili orwellovský doublethink, ľudské vedomie manipulatívny newspeak, propaganda, antipropaganda a kognitívna disonancia, nemôže byť už vôbec považovaná za slobodnú.
Ešte raz, na Slovensku zavládol liberálny fašizmus. Je novým ideologickým a politickým náboženstvom, s verbálnou podporou nového liberálneho neo marxistického katolicizmu.
Slovensko je už riadne zmietané fašizmom a extrémizmom zľava aj sprava. Svetským aj náboženským.
Priamu a plnú zodpovednosť za rozmach populizmu a extrémizmu v Európskej únii nesú vnútorné a zahraničné politiky Bruselu a Štrasburgu.
Pohnútkam ruského režimu a systému sa niet dôvod diviť. Je taký aký je. Putinovský. Poznačený nostalgiou za Veľkým cárskym Ruskom. Ako súčasť obrazu jeho reálnej histórie, zmiešanej s legendami a ideovým odrazom “Veľkej Matky Rusi”.
Na Slovensku nevieme, čí sme a kam patríme. Na jednej strane kričíme po ľudských právach a slobodách, plačeme za v amerických prezidentských voľbách odmietnutým liberálnym demokratizmom (Obama, Clintonovci) kde požívajú slobody a práva všetky marginálne záujmové skupiny a jednotlivci, včítane náboženstiev, na Slovensku sa na demokratov iba hráme…
Osobná poznámka Ako autor článku, človek a občan, som nikdy nepatril a nepatrím k Náboženskej spoločnosti Jehovovi svedkovia, venujem sa ľudským právam.
So svedkami Jehovovými zdieľam spoločný a demokratický spoločenský záujem v tom, že Ruská federácia porušila ich ľudské, občianske a náboženské práva a slobody.
Odkaz „pravým kresťanom“ Kresťanstvo znamená vieru, pokánie a skutky. Telom, dušou a srdcom. Byť kresťanom je oveľa ťažšie, než si kto o kresťanstve a o sebe myslí…
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc) Aktualizované 19. marca 2024 o 12:08 h. Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až…

    SaS: Pod hromadnú pripomienku k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11.000 ľudí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Hromadnú pripomienku SaS k návrhu zmien v telerozhlase podporilo vyše 11.000 signatárov. Liberáli o tom informovali na utorkovej…

    Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria počas Veľkej noci

    0icon

    Strečno 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria v sobotu 30. marca. Návštevníci tak môžu absolvovať prehliadku aj počas veľkonočných…

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 12:00 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    FOTO DŇA