Na obzore je taký ľudsko-právny konflikt, aký ešte Európa nezažila

Podnadpis článku by mohol byť aj: “Potrebuje Európska únia NATO?” Tento článok nie je poplašná správa, ale varovanie, stále bližšie realite. Európa je už len teoreticky najlepším miestom na svete, a ak Brusel, a najmä Bruselu nadriadené Nemecko, a EK, neprestanú so svojimi quasi “ľudsko-právnymi” politikami vo vzťahu k imigrácii, prestane takou byť aj prakticky.
Ľudské práva, skrze stret civilizácií, kultúr a náboženstiev na starom kontinente, začínajú do seba vrážať ako v jadrovom CERNE, ibaže tam ide o riadené a kontrolované procesy tak, ako v jadrových elektrárňach…
S ľuďmi to je ale inak. Podkritické množstvá živého ľudského reakčného „materiálu“ v Európe sa pomaly a isto blížia k kritickým. Klin do európskej pohody vráža najmä islam. Je totálne nekompatibilný s európskou civilizáciou, kultúrou, filozofickou a náboženskou históriou. Európska civilizácia a kultúra vznikala úplne inak, než americká. Amerika, pri svojom konštituovaní sa, ako napokon únia, preberala európske vzory, nie naopak, že dnes Amerika tlačí Európe tie svoje, a už úplne iné…
Príde čas, keď politické strany a štátna vládna moc a integračný a zjednocujúci vplyv Bruselu stratia svoj zmysel a opodstatnenie. Zavládne taký chaos, že tajné a policajné služby a armády nebudú stíhať. V čase pred zverejnením tohto článku sa udialo aj toto:
https://www.hlavnespravy.sk/orban-europsky-sud-pre-ludske-prava-je-uz-bezpecnostnou-hrozbou-pre-europanov/952128
NATO sa rozpadne, stratí svoj formát, pretože jednotlivé štáty, najmä európskeho západu a severu začnú konať podľa: „Zachráň sa kto môžeš.“ A USA nepodniknú nič. Vôbec nič. Budú iba dozbrojovať európske armádne a ozbrojené zbory a dodávať im chýbajúcu muníciu a materiál. Nabalia sa na tom americké zbrojárske firmy. Rusko bude čakať, než napokon bude nútené zasiahnuť.
Po jeho prepuknutí slniečkári aj „s mierotvorcami“ zalezú do dier, ak ale budú mať do akých… (no, na každého sa dáka voda varí. Slovensko ale trestuhodne proti týmto mimovládkam nekoná…).
Donald Tusk: „Ešte nikdy nebola Európa tak jednotná, ako po brexite.“ Ale to je lož! To je do neba bijúca lož! Smutno-smiešna fraška!
Vlastne si ani nemyslím, že poriadok a disciplínu v tom a toho, čo príde, zaistí policajná totalita. Nezvládne to. Tak, ako európsky západ nezvláda terorizmus. To čo príde, bude terorizmus a občianska vojna dohromady. Pribúda vecných, reálnych dôkazov o tom, ako spravodajské a policajné služby “zvládajú” terorizmus. Úplné zvládnutie terorizmu a jeho eliminácia ani nie sú možné. Bez ohľadu na akékoľvek najlepšie materiálne a personálne vybavenie tajných služieb a ozbrojených zborov. Pri najlepšej viere a odhodlaní. Aj lebo ľudský faktor a chybovosť. Nastane stav, keď sa im to vymkne z rúk a nastane zúfalý, a už chaos. Ekonomický aj sociálny. Čo sa z neho vyvinie a čo potom, nevieme. A nevedia to ani najkovanejší prognostici.
Severoatlantická aliancia je definovaná len ako spoločný euroatlantický ochranný odstrašujúci a reálne akčný obranný systém. Vnútro občianska vojna ako eventualita sa NATO netýka. Štatút, funkcia, poslanie a účel NATO je úplne iný. A nezodpovedá reálnym potrebám Európy.
Eventualitu možnej vnútro občianskej vojny som si nechcel pripustiť celý čas, po dobu ktorého čakám, a nie sám, že Brusel urobí sebareflexiu a zmení svoje politiky vo vzťahu k členským štátom EÚ, Rusku a imigrácii. Týmito otvorene artikulovanými očakávaniami sú plné všetky médiá…
K európskym hodnotám, založeným na ľudských právach, a ideológiách multikulturalizmu a rodovej ideológie: Každý vidí tú svoju “demokraciu” inak. A v Európe dôjde k “demokratickým” zrážkam, práve na pozadí ľudských práv. Aj na fronte Turecko verzus Európa. Turci nás budú “vyučovať” o svojej demokracii.
Ak Donald Trump nahlas to, čo má proti „neplatiacim“ štátom do NATO, myslím si, že NATO nie je len zastaralé (tiež nielen môj názor), ale nie je ani na pulze dní. NATO má chrániť najmä USA. USA Európu ale brániť nebudú. Budú brániť prednostne seba! A EÚ použijú ako živý štít!
Slovensko nepotrebuje byť v NATO. Tak, ako je definované NATO, ho vyraďuje z možnosti potenciálne a reálne chrániť a brániť Európu. Také niečo, že by Európa alebo ktorýkoľvek jej štát, bola napadnutá nie zvonka ale zvnútra, najmä Článok 5 Zmluvy o NATO nepozná.
Hlasy pre budovanie národných armád jednotlivých štátov nie sú mlátením prázdnej slamy, ktoré ale narážajú na odpor rigidných zabednencov, ktorí nevnímajú, čo sa deje, nie vo vzťahu Rusko-NATO-USA, ale vo vnútri Európy.
Zotrvávanie na pozíciách á la „NATO je potrebné a nenahraditeľné!“, je už prežitý dôsledok hromadnej indoktrinácie a vymývania mozgov občanov Európskej únie. Z dôvodu politickej korektnosti to nemajú odvahu vysloviť ani európski politici. Týmto sú postihnutí všetci, ktorí tvrdia, že bez NATO sme stratení. Nie sme. Prostredníctvom médií sme zaregistrovali prvé, tiché hlasy pre budovanie spoločnej európskej armády, a ak pre to nie je ešte dostatočná politická vôľa, ale mala by byť, nič nám nebráni, budovať vlastnú armádu, ktorá sa postupne bude vymaňovať s područia toho transatlantického a kontroverzného vojenského paktu. Do súvahy treba pridať Turecko a jeho nekompatibilitu s európskymi a transatlantickými tiež ťažko skúšanými hodnotami, a smerovanie von z NATO, kamsi úplne inam.
Vo veci akčnosti a bojaschopnosti, zorganizovať NATO pod jedným velením nie dosť dobre je možné, NATO je akčné len na papieri a výhražnými slovnými vyhláseniami.
Namiesto investícií do NATO si ale budujme vlastnú armádu, a o koľko menej prispejeme do NATO, o to viac vkladajme do svojej vlastnej armády. V prípade politickej vôle Bruselu bude aj slovenská armáda pripravená na jednotné velenie, ale; k takému bude potrebná originálna zmluva o vojenskom pakte európskych armád, už nezávislých na USA a NATO.
Varšavská zmluva bola zrušená práve preto, aby bola nahradená výlučne NATO.
Vzhľadom k novým okolnostiam, ktoré prinášajú potenciálne aj reálne riziká útoku na ktorýkoľvek štát Európskej únie zvnútra, nielen zvonka, treba riešiť povinný vojenský výcvik, aspoň formou záloh, podľa vzoru Švajčiarov. A pracovať na budovaní domobrany.
Policajný zbor a pravidelná armáda nemusia mať dvojitý monopol „na fšetko“.
Vo Švajčiarsku má dlhú automatickú a krátku palnú zbraň každá švajčiarska domácnosť. K výzbroji patrí základný výstroj. Ak treba, sú spôsobilí pre „štart“ pod jednotným velením. V medzičase obsolvujú pravidelný výcvik. Svajčiari si tak chránia osobné, rodinné bezpečie, svoj majetok, zdravie a život. Aj proti agresorovi zvonka. Alebo zvnútra. Alebo prírodným katastrofám v rámci civilnej ochrany. Vo Švajčiarsku vládne relatívny pokoj. Švajčiarsko nemá nič spoločné s EÚ ani eurom, tobôž, nepodlieha ani jednotnému veleniu Bruselu, a teda, Švajčiarska sa vôbec netýka ani smernica EK o odzbrojení občanov EÚ. Švajčiari sa nám smejú… (Švajčiarsko do toho kontroverzného a tápajúceho spolku EÚ nedostane nik, ani dvomi pármi volov).
EÚ odzbrojuje svojich občanov a chystá sa im čítať ich mailovú korešpondenciu.
Odporúčam: Vypnite aspoň na týždeň vaše televízie a rádiá, prestaňte čítať tú pro americkú a proti ruskú propagandu, obhajujúcu len a len NATO a týždeň premýšľajte. Práve som jedným uchom z TA3, kde mi Miroslav Lajčák, že: „NATO je základným pilierom bezpečnosti Slovenska a nášho životného priestoru v EÚ!“
Otázka: Rola NATO vo svete, v Európe, EÚ a ochrana Slovenska. Prídete možno aj NATO, že tento vojenský pakt má chrániť najmä USA pred Ruskom, ako predsunutý vojenský zbor, proti prípadnému proti západnému agresorovi “z východu”. My sme akože “náš západ“. Ale pre USA východ. 🙂
Myslím, že by sme sa mali vlastniť sami. Len my. A nenechať sa “mikslovať” vľavo, vpravo, na západ, na východ a čo ja viem, ešte, kam…
Slovensko sa aj s Krahulami nachádza v zemepisnom strede Európy, a neviem, prečo by sa malo posúvať inam, než je…
A všetko okolo, je len jeden veľký, mega propagandistický a anti propagandistický humbug, jednej odpornej hybridnej a informačnej vojny, do ktorého sa nechávame vťahovať a zamotávať. Treba nám čo najskôr, vyjsť von z tej bubliny (matrixu). Aby sa nám videlo, počulo a dýchalo lepšie. S triezvou a jasnou hlavou. Vlastným rozumom. Pokým je ešte čas.
Roky premýšľam, ako to je. A mám pocit, že mi pomaly (mám dlhé vedenie) „dochádza”. Nemám s tým ale žiadny problém ani tu, ako autor, lebo nielen mne. Hmm…
Autor článku: Juraj Režo

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Stane sa Slovensko dúhovým štátom? Záleží aj od eurovolieb

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Podľa aktuálneho prieskumu preferencií by voľby do europarlamentu vyhralo Progresívne Slovensko. S 27,2% by získalo päť mandátov. Druhý SMER…

    Pacientom, ktorí prišli o čeľusť aj zuby, v nemocnici nahradia oboje

    0icon

    Banská Bystrica 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica)   Odborníci z Kliniky maxilofaciálnej chirurgie Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici vedia pacientom,…

    Poslanci v závere dňa pokračovali v diskusii k zákonu o neziskovkách

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili 6. rokovací deň 12. schôdze diskusiou k návrhu novely zákona o neziskových…

    Minister pôdohospodárstva Takáč privítal novelu zákona o ochrane prírody

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Novela zákona o ochrane prírody a krajiny uľahčuje poľnohospodárom, ovocinárom a vinohradníkom prácu a odbúrava byrokratickú…

    Štyri zdravotnícke organizácie by mohli dostávať príspevky v splátkach

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Štyrom zdravotníckym organizáciám by po novom mohli zdravotné poisťovne vyplácať príspevky v štvrťročných splátkach, nie v…

    Prezidentka odovzdala plavárni v Starej Ľubovni Prezidentskú zelenú pečať

    0icon

    Stará Ľubovňa/Zborov 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý, Facebook/Ľuboš Tomko)   Prezidentskú zelenú pečať odovzdala v stredu počas návštevy mesta prezidentka SR Zuzana Čaputová Mestskej plavárni…

    Nadal o štarte na Roland Garros: "Ak to vyjde, budem rád"

    0icon

    Madrid 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Manu Fernandez)   Rafael Nadal bude štartovať na grandslamovom turnaji Roland Garros iba vtedy, ak sa bude cítiť konkurencieschopný. Španielsky tenista…

    Radačovský šokoval v Európskom parlamente. Spod saka vypustil bielu holubicu

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Europoslanec za stranu Slovenský Patriot Miroslav Radačovský prekvapil svojich kolegov a vypustil holubicu ako znak, že Európa potrebuje mier…

    Vzdor voči plánom vlády. Zamestnanci RTVS protestujú a zverejnili video

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) po dnešnom výjazdovom rokovaní vlády vyhlásil, že z reakcii voličov vládnych strán vníma, že…

    "Úplne choré špekulácie!" Púchovský vypovedal na polícii ako podozrivý

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Bývalý administrátor facebookových stránok polície a dnes asistent poslanca parlamentu za Progresívne Slovensko Dávid Púchovský na sociálnej sieti…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA