Pár doplnkových poznámok a faktov k článku

Moje poznámky a doplnky sa venujú infiltrácii liberálnej propagandy a ideológie do vzdelávacieho systému, obsahov a programov vzdelávania a ideologickej indoktrinácii, v súbehu s manipuláciou individuálneho a spoločenského vedomia.
Po prečítaní článku Zem a Vek, jeho zistenia podporím a doplním svojimi poznatkami, zisteniami a faktami, ktoré by mali spoznať a vedieť žiacka, študentská, učiteľská a rodičovská obec:
https://zemavek.sk/articles/view/infiltracia-liberalnej-propagandy-do-slovenskeho-skolstva-pokracuje
Predovšetkým, liberalizmus rozbil a ďalej likviduje dualizmus škola-rodina, a v nej triádu učiteľ-žiak-rodič. Ide mimo iné, aj o “dobrý orwellovský“ úmysel, založený na potrebe viesť žiakov a študentov k samostatnému aktívnemu a kritickému mysleniu, ktoré takéto myslenie vlastne nepodporuje, naopak, obmedzuje ho a odvádza ho úplne iným smerom…
Majú “vlastnou hlavou” prísť na to, že USA sú anjel s modými očami a Rusko zdroj zla na celom svete.
K falošným správam Overujte a preverujte si to, čo čítate (web) aspoň z dvoch ďalších zdrojov. Na také, že “vraj, údajne, alebo: vedci zistili, štúdie dokázali, vyvrátili”, bez udania odkazov na zdroje, neverte. Na webe si vyhľadajte a prečítajte čo najviac informácií vo veci Overtonovo okno, memetika a manipulačné techniky brainwashing. Sú nástrojmi toho, čomu ONI vravia neodarwinizmus, v časti sociálna evolúcia.
Štát a boj proti dezinformáciám a propagande (hybridná a info vojna): Ak sa do boja proti falošným správam, dezinformáciám a propagande, zapoja rezorty vnútra a spravodlivosti, spozornejte. A to je asi tak všetko. Ostatok je na vás.
Ak vám budú do hlaviniek toto: „Liberálnu demokraciu sa mnohé „z Ruska platené“ a „dezinformácie šíriace“ internetové stránky pokúšajú „zrútiť a nahradiť novým poriadkom“, čo ako príklad uvádza Zem a Vek, odmietnite to ako lož, propagandistickú manipuláciu, false flag. Ide o prozápadnú antiruskú propagandu. USA aj Rusko majú svoje informačné technológie. A využívajú ich. A chránia si svoje záujmy. Každá veľmoc so svojím maslom na hlave. Ovplyvňovanie amerických prezidentských volieb Ruskom, ani odpočúvanie Trumpa Obamom dokázané neboli.
Do vašej pozornosti odporúčam toto: https://www.konspiratori.sk/zoznam-stranok.php
Nájdete v ňom cenné poznatky ale aj to, čo nenájdete na webe a v tlači mienkotvorných médií, lebo nie všetky weby v zozname sú reálne a v celom ich obsahu pochybné a konšpiratívne. Konšpirácie vznikajú na pozadí skrývanej pravdy, pričom vzniká efekt: “Bez vetra sa ani lístok nepohne” a mnohé “pochybné” info sa skôr či neskôr vyvrátia samé, alebo potvrdia ako pravdivé. Čím viac sú mediálnym mainstreamom odmietané, logicky vzbudzujú zaslúženú pozornosť. Príklad: Protokoly sionských mudrcov sú označené ako falzifikát a pamflet, ktorý mal vyvolať globálny antisemitizmus. Vyvolal.
Kniežatá zloby sú ale produktom prvého sionistického kongresu v Bazilei (1897) a zjavne fungujú (pozrite pojem liberalizmus). Fungujú. Čerpá z nich Globálny Prediktor a jeho falošný liberalizmus. Bilderberg a pod. nie sú len “nevinné diskusie”…
Kalergiho plán a Barnettova doktrína sú reálne dokumenty (pozrite multikulturalizmus). Angela Merkel je držiteľkou Kalergiho ceny…
Ak vám budú tvrdiť, a robia to, že „ľudsko-právne mimovládky sorovského typu, ním podporované a platené, sú „filantropické“, preverte si ich činnosť, a porovnajte ich obsahovú a programovú náplň s množstvom iných občianskych združení, reálne filantropických a spoločensky prospešných (poznávací znak: reálne verejno-prospešné mimovládky nevykrikujú, a nešíria v spoločnosti nenávisť, á la nálepkovanie stigmami xenofóbie, rasizmu, extrémizmu a fašizmu, pretože samé sú fašistické, a patria do spektra novej neomarxistickej, radikálnej ľavice, so sklonmi k extrémizmu).
Dobre informovaný súhlas a výhrada vo svedomí ako základné ľudské právo K chýbajúcemu „súhlasu zákonných zástupcov neplnoletých stredoškolákov“ (preložím do jazyka ľudských práv): Ide o obídenie základného ľudského práva na výhradu vo svedomí a absenciu dobre informovaného súhlasu rodičov, s obsahmi programu vzdelávania, ktorý sa týka detí, navštevujúcich predškolské zariadenia, aj žiakov na I. a II. stupni ZŠ a SŠ.
K učiteľom a režimovému ovplyvňovaniu Učitelia podriadivo tolerovali každý režim. S neposlušnými a netolerantnými (politicky a ideologicky nekorektnými) jednotlivcami si každý režim vždy “hravo poradil”. Nástroje: existenčná závislosť a pribúdajúca represia.
Rodičia a žiaci (študenti) ale zasa (druhá strana mince) nepoznajú svoje základné ľudské práva a práva. Ministerstvo školstva je povinné zo zákona alebo bez neho, zabezpečiť postup a formality vo veci dobre informovaného súhlasu (jednotný formulár). Ak neexistuje zákon, to je deficit slovenského právneho poriadku, v časti ľudské práva. Vecou by sa malo zaoberať MŠ (školstvo) a MS (spravodlivosť), ktoré by mali pripraviť a predložiť taký zákon do parlamentu. Ministerstvo spravodlivosti sa ale zaoberá pochybnými stratégiami, akčnými plánmi pre ochranu a podporu LGBTIQ plus 100+1 pohlaví a rodov, a scestným a nepotrebným Istanbulským dohovorom na pozadí odmietnutých Jogkjakartských princípov. Ministerstvo školstva “koketuje” s myšlienkou zavedenia povinnej sexuálnej výchovy na všetkých stupňoch, ale kľúčové vzdelávanie a výchovu k uvedomelému a dobre plánovanému rodičovstvu zanedbáva.
Poznámka: Za „normálnych“ okolností, by porušenie zásady ľudského práva na výhradu vo svedomí a dobre informovaný súhlas, každé také porušenie by malo byť napadnuté ombudsmankou, prípadne riešené súdnou cestou, a hnané pred Európsky súd pre ľudské práva a Európsky súdny dvor. Nová ombudsmanka, Mária Patakyová, politická (teda zasa nie nezávislá!) nominantka vládnej koalície, je ale odborníčkou na obchodné právo, ktoré s ľudskými právami nemá nič spoločné…
V školstve neexistuje jednotný kódex učiteľa, rodiča ani žiaka a študenta. Školstvo pozná len školský poriadok. Slovenské ministerstvo školstva ignoruje Listinu u základných práv a slobôd, Chartu práv EÚ a ústavu.
Práva maloletého dieťaťa (od predškolského veku, žiakov ZŠ a stredných škôl) ale chráni Medzinárodný dohovor o právach dieťaťa.
Všeobecne, žiadna neplnoletá (maloletá) ľudská bytosť, dieťa, žiak a študent, nesmú (!) byť podrobení/é vzdelávaniu a výchove, založených na akejkoľvek ideológii, a v rozpore s ich osobným presvedčením (svetonázor). Vyučovanie náboženstva by malo byť mimo povinnú “alternatívnu” voľbu, ako prejav individuálneho záujmu žiakov a rodičov, pričom etika by mala byť všeobecne povinná (nevoliteľná!) a to na všetkých stupňoch základného a stredného vzdelávania.
Dobre informovaný súhlas Zdravotníctvo pozná inštitút dobre informovaného súhlasu, ktorý je pred začatím liečby povinný podpísať každý pacient. Lekári a lekárky sa riadia Hippokratovu prísahu, ako kľúčovým etickým kódexom medicínskeho pracovníka a princípmi humánnej bioetiky, pacienti majú svoju Chartu práv pacienta. Školstvo ale nič také zatiaľ ale nepozná, a ani sa neponáhľa vyplniť tento deficit zákonom. Dôvod: Voľná cesta k ideologickej manipulácii nadnárodného režimu pre plánované zmeny obsahov vedomia vzdelávateľmi, vychovávateľmi vo vedomí a obsahoch vedomia vzdelávaných a vychovávaných… (ide o sociálne inžinierstvo). Podobné komunistickému, ibaže v duchu liberalizmu. A výchova “nového človeka” pre Nový svetový poriadok.
Milé deti, žiaci, žiačky, študenti, študentky a rodičia: Vzdelanie a dobré a správne vzdelanie, je základ vášho poznania popri vašej osobnej, individuálnej, nezameniteľnej a neodňateľnej, a sprostredkovanej, zážitkovej skúsenosti. Nenechajte sa mýliť a manipulovať. Európske hodnoty sú iné, než tie, ktoré vám tlačia do vašich hlaviniek.
Globalizáciu treba zastaviť. Je dvojhlavou hydrou, jednou v pravo, druhou vľavo, na krku Globálneho Prediktora, ktorý je projektant Nového svetového poriadku.
Ste klamaní, zavádzaní, manipulovaní a podvádzaní. Aj tým, o čom sa zmieňuje článok v Zem a Vek. Lož je, že tento mesačník je označený ako pochybný konšpiratívny tak, ako sú rovnako, a na zozname pochybných webov zaradené Hlavné správy. Teda aj tento môj článok.
Žiaľ, hĺbková indoktrinácia a manipulácia prináša svoje ovocie, ktorým sú tí, ktorí, ktorí sa nechali a nechávajú manipulovať mienkotvornými denníkmi a liberálmi.
Ak vám budú do hlaviniek, že denník N, SME, a podobné, sú „slobodné, nezávislé, a ešte aj liberálne, spozornejte. Nie je to tak. Ak vám ktokoľvek bude, že je telom, srdcom a dušou demokrat a liberál, spozornejte a neverte. Nemá ducha.
Otázka  (reakcia) užívateľa fb na adresu článku:
„Liberálna demokracia ako exemplárny nonsens? Čo je teda tá správna cesta? Sem s ňou.“
Odpoveď:
„Liberálna demokracia skončí “liberálnou” totalitou. Západný svet vstupuje do fázy post demokracie.“
Ak chceme ostať v Európskej únii, a zdieľať  s ňou jej deklarované hodnoty, musíme trvať na tom, aby EÚ bola reálne liberálna, nielen pseudo liberálna a fakticky totalitná, v ktorej sú pravé hodnoty nahrádzané pseudohodnotami.
Je preto treba rozlíšiť pravý liberalizmus od falošného pseudo liberalizmu.
Len-tak, mimochodom, práve som jedným uchom, sledujúc naživo prejav britskej premiérky, ktorá bola po jej vyhlásení, že Británia musí ostať liberálna, odmenená nesúhlasným hučaním konzervatívcov v britskom parlamente, majúcich odťažitý vzťah k liberalizmu, ktorý zrejme mienila premiérka…
Správnu cestu vám určuje len zdravý rozum, intelekt a vzdelanie, a správne narábanie s vlastnou slobodou, na báze osobnej zodpovednosti, tobôž nielen práv, ale aj a najmä povinností, pod kontrolou svedomia a zdravého zmyslu pre mieru vecí a všeobecného kódexu správania ľudských bytostí, ktorý je univerzálny a platí v každom kúte našej Zeme. Nie pseudo liberálny a totalitný Globálny Prediktor.
Autor článku: Juraj Režo

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA