Pár „alternatívnych faktov“ k Večeri s Havranom

Nie všetci koncesionári a koncesionárky ju sledujú, nie každý, každá, po nej „dychtíme“, nie všetci a všetky ju musia, ale tí, a tie, ktorí a ktoré chcú, majú záujem a môžu, vyčkajú neskorú utorňajšiu hodinu, a po relácii sa uložia k nočnému spánku, pod vplyvom intelektuálnej a mentálnej dávky toho, čo im práve tá, ktorá, relácia Večere s Havranom, ponúkla, a čerpajú sily do nového dňa…
Nie každý, každá, aby som sa vyjadril “genderovo korektne” (všetci, všetky) máme účet na fejzbúku. 🙂
Relácia je vo verejnom spoločenskom a občianskom záujme ako „alternatíva“ v rámci ponuky „verejnoprávnej“ RTVS. Ibaže tá, inú možnosť neponúka.
Ak máte záujem, o čom je aktuálny verejný diskurz na fejzbúku, na tému Večera s Havranom, ponúkam výrezovitý rešerš diskusie, ktorá tam stále beží, je stále otvorená, s otázkou, ale, či aj s týmito, tiež mojimi komentármi (tie nemusia byť relevantné, sú len alternatívnymi faktami). Poznámka: pre vzhľad a formu som vybrané diskusné vlákno trocha reeditoval:
https://www.facebook.com/VeceraHVRN/photos/a.1486105574939220.1073741828.1485590901657354/1859052947644479/?type=3&comment_id=1859802354236205&notif_t=like&notif_id=1487768399742597
Autorská a editorská poznámka: Fejzbúková stránka Večere s Havranom je verejná a otvorená. Je možné pridávať komentáre a zdieľať. Zdôvodov ochrany osobných údajov (prevencia a korektnosť používateľa) neuvádzam mená, ani žiadne osobné údaje prispievateľov do diskusie. Diskusia netvorí kontinuálny naratív:
Pán Havran. Vy ste sa nič nenaučili ani nezabudli! Vy ste si pána B. Koróniho pozvali preto, aby ste ho podhodili dvom Vašim ľuďom na to, aby ste na osobe hosťa zhodili alternatívne médiá!
Keď si B. Dobšinský „dupne“: „Teraz hovorím ja!“ tak, ako R. Fico jemu, tak Vy necháte obhrýzať členky pánovi Korónimu Dobšinským a Šimečkom, ktorí mu sústavne skákali do reči a vyvádzali ho z konceptu!
Pán Koróni sa správal korektne a nikomu z vás neskákal do reči. A toto je moja hlavná výhrada voči „profesionalite“ B. Dobšinského v jeho Z prvej ruky alebo Sobotné dialógy.
Vaše sugestívne otázky, pán Havran, by na súde boli zmietnuté zo stola! Vaši dvaja hostia, tretiemu, a na kameru, podsúvali lži a polopravdy v priamom „verejnoprávnom“ prenose!
Vzdávam svoj hold Borisovi Korónimu a jeho pevným nervom. Do relácie cestoval z Banskej Bystrice. Po relácii si musel zaistiť nocľah alebo po polnoci do rána cestovať domov…
Vám a Vašim dvom kaviarenským žoldnierom z ich „otvorenej spoločnosti“ hanba!! A tomuto vravíte korektná debata??!
Presne toto ste vyviedli aj ďalšiemu „alternatívcovi“ T.E. Rostasovi, keď ste sekundovali Smatanovi vo Vašom Havranove.
A vy si vravíte „liberálny demokrat“?! Pamätáte? Toto je Vaša karma. Ťahá sa s Vami Vaším životom dodnes. Nič ste sa nenaučili, nič nezabudli:
https://www.youtube.com/watch?v=bZVsnVtWxXI
P.S. M. Šimečka: „Alternatíva aj tak nič neprináša.“ Prináša. Najmä podnet na sebareflexiu „štandardného systémového mediálneho mainstreamu“ a tiež aj „verejnoprávnej“ RTVS. 🙂
Ak nie, kríza „liberálneho“ mainstreamu sa bude prehlbovať.
Krútite sa ako klzkí hadíci. Neuniknete. Nemáte kam. Iba ak zo Slovenska preč. Chcelo by to menej arogantnej sebaistoty a viac pokory. A verejnej služby Slovensku. Nie Globálnemu Prediktorovi.
Pamätajte, že to, čo vyvádzate za naše peniaze pred kamerou, je kontraproduktívne!
Ešte taká „blbosť“: Pán Dobšinský, konšpirácie o možných negatívnych vplyvoch niektorých vakcín (zloženie) na zdravie ľudskej populácie vyvrátené neboli. Nie ste odborník. Nemáte oprávnenie na podobné generalizujúce výroky. Sú štúdie a “štúdie“. Už zrod akejkoľvek konšpiračnej teórie je podozrivý z pravdy!
A Vašu „súkromnú obývačku si“ nechajte pre seba. Dokazujete, že sám nie ste objektívny a nestranný, ale stále (?) redaktor RTVS. Koncesionármi sme všetci. Povinne. Ešte nik túto otázku ale nepoložil ústavnému súdu. Prípadne ESĽP. Zatiaľ.
Pán Šimečka, tu sú „alternatívne fakty“:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/…/cely-clanek…/
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11690/118896#4071
Pripomienka: Neupravujem gramatiku ani štylistiku príspevkov:
Sudruh Havran, ak sa chcete obhajovat, ze si mozte hlasat v autorskej relacii co chcete a ako chcete, zalozte si, prosim, vlastne medium a nezneuzivajte verejnopravne za peniaze koncesionarov!!!
Pan Havran vzhladom na vase nazory vas nepovazujem za nestranneho, Simecka je zastupca mainstreemu , Dobsinsky sa uvidi a Koroni je zastupca alternativy. Vzhladom na potrebu objektivity RTVS, ktora je platena z nasich dani, vas v mene divakov ziadame o vyhradne moderovanie tem a nie vyjadrovanie vasich nazorov. Nazor si urobime sami – ak dovolite. Dakujeme.
Večera s Havranom Prosím vás, nechajte ľudí, ktorí rozumejú svojej práci, robiť svoju prácu. Večera je autorská relácia, nie spravodajská, ani politická publicistika, ale spoločenská diskusia a moderátor nemá žiadne povinnosťi toho druhu a už vôbec nie podávané takýmto príkazným štýlom. No a k daniam, viete, na opačnej strane sú zase ľudia, ktorí sa skladajú daňami na vaše zdravotné poistenie a sociálne a tiež vám nepisuju, že nerobte to a ano, lebo si to oni, ako platiči žiadajú. Tak to funguje, volá sa to spoločnosť a súčasťou spoločenskej zmluvy je aj to, že za vaše peniaze sa platia aj také veci, ktoré sa vám nemusia páčiť.
Odpoveď: To je jedno, aká je relácia, každá relácia má dať priestor všetkým, aj s iným názorom. Len tak môže byť hľadaná objektívna pravda.
Odpoveď: Pan Havran, spocitajte si komenty a lajky jednotlivych stran a zariadte sa podla toho – to sa vola spolocenska objednavka. A pokial to mienite ignorovat, tak by mala rada RTVS porozmyslat o vyvazenosti a objektivnosti vasej autorskej relacie…
Odpoveď druhej strany: Už len to nám chýba aby sme sa riadili podľa lajkov a komentarov na fb. Čo sme sa s koňom zrazili?
Pan Havran filozofuje o daniach a spolocenskej zmluve, hm… Pokial viem, tak do zmluvneho vztahu sa vstupuje dobrovolne. Neviem jak vy, ale ja som sa dobrovolne nenarodil, to moji rodicia to spachali. 🙂
Na margo poznatkov dojmov z ostatnej relácie Večera s Havranom, a nielen ostatnej, by som večeru chcel požiadať, aby podobné seansy neorganizovala a stala sa pluralitnou reláciou v duchu ideí verejnoprávnosti RTVS, ktorá má slúžiť komplexnej spokojnosti všetkých koncesionárov (…povinne platiacich divákov).
Vo veciach zloženia menu večerí konštatujem, že večera diktuje normy správania celému (strednému aj východnému Slovensku, pričom pre blaho týchto regiónov nerobí nič, vôbec nič).
Relácie nemusia byť obsadené len v štúdiu sediacimi hosťami a hosťkami, môžu byť aj konferenčné, tak, ako sa deje v spravodajstve a politickej publicistike…
V relácii mi chýbajú hostia a osobnosti zo Žiliny, Levíc, Popradu, Hontu, Záhoria, Banskej Bystrice, Košíc, Prešova, Spiša, Nitry, Párkána, Rima Sombatu, Lučenca, Vranova nad Topľou…
Z večerí priamo sála bratislavocentrizmus a ním určovanie, priam diktát, noriem spoločenského, politického a kultúrneho správania, určený celému Slovensku, na báze „demokratického liberalizmu“ podľa tvorcu „autorskej relácie“, hlavného liberála večere.
Mimochodom, tento liberál má okrem iného (redaktor, autor, spisovateľ), aj svoju stranu aj v denníku SME.
Vo večeriach príliš často sedávajú persóny z tzv. „intelektuálnej bratislavskej kaviarne“… (neargumentujte s Borisom Korónim, to je len účelová výnimka).
S úctou, váš koncesionár.
P.S. Kvalita a verejnoprávnosť večere má za následok aj diskusiu na stránke večere.
Zrejme uznáte, že aj večera prispieva k rozbrojom medzi neposlušnými a svojhlavými diskutérmi, majúcimi vlastný názor. Diskusia nie je potom príliš pekným a príjemným miestom na tejto Zemi.
Večera s Vami, pán Havran, má vplyv na spoločenskú atmosféru na celom Slovensku, kam až dosiahne televízny signál káblom, satelitom alebo terestriálne.
Spolu s verejnými politikami vlády, spôsobuje aj rastúce preferencie ĽSNS.
A potom má robotu aj 5. elitná jednotka PZ.
Ale, s tým, potom už Večera s Havranom nemá nič, ale vôbec nič spoločné..
OMG Dobšínsky sa tvári ako keby zjedol všetku múdrosť sveta a tvári sa ako majster sveta…o Šimečkovi sa radšej nebudem vyjadrovať,lebo by to boli iba vulgarizmy. p.Koróni sa musí cítiť ako na grilovačke a klobúk dole že mal odvahu ísť do jamy levovej.
Najviac ma pobavil argument Dobšinského “vy si tiež vyberáte hostí, ktorých si pustíte do svojej obývačky”. Tak moment, pán Dobšinský…ak sa vám na nájomné budú skladať všetci vaši susedia, tak do tej obývačky vojdú, či sa vám to páči, alebo nie, pretože nezabúdajte, že tá obývačka vám nepatrí, ste tam len v podnájme!!!
A práve preto, a pre istotu a “verejnoprávnu programovú vyváženosť”, má do RTVS každý bežný občan, koncesionár vstup zakázaný?
To už sa nedá ani cez “Nad listami našich milých divákov?” 🙂
Večera, robíte presne to, čo vám vytkol Boris Koróni.
Nepotrebujem si v utorok večer do polnoci podopierať viečka zápalkami, a po relácii zistiť, že debil som bol, a debil som ostal.
A ešte ma tu budú mlátiť po hlave „verejnoprávnosťou“. Že, „Však, keď sa ti nepáči a nelúbííí, nepozeraj“!? Ale platím! A živím aj JEHO.
ONI okupujú priestor RTVS a ja ich mám živiť? Šak nech si ich platí, pre koho sú tieto, pseudo intelektuálne a mentálne pochybné kaviarenské debaty prínosom a zisk pre ich po „múdrach“ hladný a smädný intelekt. 🙂
A ONI budú ešte pokračovať poučkami o slobode a demokracii? O tom, že to je „ich“ vlastný, liberálny verejný mediálny priestor?
A ešte zo svojich stránok vyblokúvajú tých, čo im do ich liberálnych kaviarní nezapadnú, a odstránia ich, podľa: „Čo sa mi nehodí, škrtnúť?!“
No, toto si voči mne (zatiaľ) nedovolil ani jeho kamarát Smatana… (má vlastnú, súkromnú kaviareň), šak by to len skúsil… (zväčša rešpektujem). Až do krajností…
…ale toto tu, je verejnoprávny a verejný mediálny priestor pre reláciu Večera s Havranom, do ktorej má voľný vstup každý, kto sa správa slušne, a spisovne artikuluje svoj názor!
Vstup verejný pre tých, ktorí poslušne, za sklom obrazovky, ako pri hokeji, či futbale, a nesmú, nemôžu, reagovať osobne tak, ako v trebárs v otvorenej relácii Máte slovo (ČT1).
Ibaže, RTVS nepozná pojem bezprostredná interaktivita. Bojí sa!
A takto, pozerávame už roky, stále tie isté Témy dňa a V politike (TA3) alebo Opäť minút12 na STV1. Samozrejme, mimo prázdnin, dovoleniek a sviatkov…
Lebo vtedy najmä RTVS nepracuje a sotva dá minimum spravodajstva (TA3 je neštátna a supluje verejnoprávnu RTVS)!
Hríb, ateista, sa odsťahoval k kresťansky milosrdnej TV NOE, je mu po jeho odídení z RTVS “kresťansky milosrdne” dobrá…
No, Večera s Havranom je úžasná! Totálne bez konkurencie. Jediná, a svojho druhu jedinečná! Ponížene, s hlbokým predklonom – ďakujem pekne! 🙂
Idem si potichu, slušne a nenápadne, trhnúť nohou.
A, možno príde môj moderátor, poučí ma, alebo hneď ma, demokraticky a liberálne zablokuje. ON vie, kto som. Hmm…
Ak by sa ku mne (nereálna hypotéza) správal B. Dobšinský tak, ako hoc aj k Ficovi, urobím v štúdiu verejný cirkus a škandál na účet RTVS.
V správaní, slušnosti a úcte sa má čo učiť od Petra Bielika (TA3). Však ani ten nedovolí hosťom “kľučkovať” a unikať…
Ale, správa sa profesionálne.Žiadny politik nie je povinný… Nezaväzuje ho k tomu nič. Vôbec nič. Nikto. A etický kódex novinára, nech si číta Dobšinský.
Ak vám médiá tlačia do hláv, aké sú ony “slobodné a nezávislé”, spozornejte.
Ony sú totižto “slobodné a nezávislé” fšetky. Najmä tie, vo vlastníctve druhých a tretích osôb. A ak vám budú politici, akí sú oni liberáli, spozornejte.
Slobodný a nezávislý Dobšinský, Šimečka a spol. (novinár) môže byť slobodný len v “celibáte”. Reálne i obrazne. A za svoje. 🙂
Nemala byť táto relácia o tom, že prečo mainstream stráca dôveryhodnosť?? Desatina relácie sa venovala tejto téme, zvyšok tvorili útoky voči alternatíve. Tak aj pre toto sa dôveryhodnosť stráca.
Mainstream, printový aj elektronický, má problém. Spí. Zabudol na to, že pôsobí v liberálnom a pluralitnom mediálnom prostredí…
A vôbec neakceptuje, že priemerný, všeobecne zdravý a normálny, aspoň trocha aktívny populačný štandard, má svoj vlastný intelekt…
Ibaže ONI, si hádžu polená pod vlastné nohy, že spoplatňujú údajný, nielen už len “exkluzívny” obsah, ale prakticky fšetko: Predplaťte si. Tento komentár je zdarma. 🙂
Toto je úžasná a záslužná práca. Chlapci, Smatana, Jaslovský a spol. pokračujte. 🙂
https://www.konspiratori.sk/
Tieto “ministerstvá pravdy” (akési ČÚTI a SÚTI) ako aj české CTHH, robia záslužnú robotu. 🙂
Pán Havran, ak si pozve nie “svojho”, len aby “akože”, urobil za dosť verejnoprávnosti, ale cudzieho, už vopred má plán – verejne “cudzieho” znemožniť.
On ale pozvanie medzi “cudzích” neprijíma. Vie, prečo. Večeru s Havranom aj preto nepovažujem za verejnoprávnu.
Trojka verzus Koróni – presila ako Havran a Smatana proti Rostasovi kedysi…
Pán Boris Koróni “vedel” do čoho a kam ide. Napriek tomu tam šiel. Klobúk dole.
A to, mali by si s Korónim, pozvať aj jeho bývalého Borisovho Koróniho “parťáka” Lichtnera.Tí by, týchto “demokratov” prevalcovali. Pekný šport. 🙂
Ani mainstream si nema ako overit spravy, robi to za nich Reuters. Rozdiel je ten, ze alternativa prinasa spravodajstvo a preklady aj z inych agentur, Itr-Tass, Itim,DPA.JTA, Xinhua, aj ten vas prekliaty Sputnik, sem tam aj nejaky hoax, ale to sa podarilo aj vam kolkokrat (pokial sa zverejni naprava, nevidim az taky problem, stane sa). Ani mainstream to nevie overit na mieste, nema redaktorov po svete v terene a vojnovych oblastiach. Treba ale pocuvat aj opacnu stranu, co hovori, nie len papagajovat Reuters. Sam robim preklady z roznych agentur, za obsah zodpoveda ten, kto tu spravu napisal, nie prelozil. Dosledky znasa ale aj prekladatel a ten co to u nas zverejni.
Kto je účastníkom, alebo len pozorovateľom diskusie, nájde v nej priamo, čo hľadá…
T.G. Masaryk: “Demokraciu by sme mali. Ešte by to chcelo demokratov.”
Ale my máme dokonca “liberálnych demokratov”! 🙂
P.S. Tvorca, autor a dramaturg relácie Večera s Havranom, v relácii zmienil Francisa Fukuyamu a jeho Koniec civilizácie. Ibaže ide o utópiu. A sám, pán Havran, to v relácii dokazuje.
V relácii ste si “kopli” do Donalda Trumpa a nového (orwellizmus) pojmu “alternatívne fakty”. Aj toto je jeden z alternatívnych faktov.
Hlavná časť budúceho voličského elektorátu zistila, že cesty Smeru končia, druhá si myslí, že so Sulíkovcami jej bude lepšie, a tretia, tá pozerala večeru s Havranom…
ĽSNS je ticho. Odvrhnutá na okraj spoločnosti a slovenského parlamentu. Žiadne večere ani školenia, tobôž v RTVS, neorganizuje.
Aj vám, milá Večera, za tento “alternatívny fakt” blahoželám:
https://hnonline.sk/slovensko/915994-prieskum-smer-pada-kotlebova-strana-je-tretia-najsilnejsia
P.S. Pokým budeme na RTVS hrať 5 proti 5, variť s Magálovou a večerať s Havranom, tak na Slovensku to ešte stále bude dobré…
Autor článku: Juraj Režo

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria počas Veľkej noci

    0icon

    Strečno 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria v sobotu 30. marca. Návštevníci tak môžu absolvovať prehliadku aj počas veľkonočných…

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 11:37 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    FOTO DŇA